Returning of the written off #48 Invited only - Page 5

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

32.8k

Users

7

5.2k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Jel to ona lutka sto mu je poklonila kad su bili klinci?

Da Nado ta lutka😕 jedva cekam tu epizodu prevedenu da vidim sta mu je sve rekla,a rekla mu je svasta
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: smeker

Da Nado ta lutka😕 jedva cekam tu epizodu prevedenu da vidim sta mu je sve rekla,a rekla mu je svasta

Ona se zaljubila u njega je li?
smeker thumbnail

Da tako kaze,ako sam ja dobro razumela
nn027 thumbnail

Da tako kaze,ako sam ja dobro razumela

A on se i dalje drzi onog sto ga je otac ucio, da ne veruje lepim zenama. Jel jos uvek sa onom svojom ljubavnicom?
smeker thumbnail

A on se i dalje drzi onog sto ga je otac ucio, da ne veruje lepim zenama. Jel jos uvek sa onom svojom ljubavnicom?

Nije Nado, nisu prikazali da je isao vise kod nje,a i njega prikazuju kako se bori sa osecanjima preispituje sebe ,i on se zaljubio ali ne priznaje za zivu glavu.Lepa zena je za njega prokleta🤢
nn027 thumbnail

Nije Nado, nisu prikazali da je isao vise kod nje,a i njega prikazuju kako se bori sa osecanjima preispituje sebe ,i on se zaljubio ali ne priznaje za zivu glavu.Lepa zena je za njega prokleta🤢

Ne znam samo kako ce oni to sve razresiti. Sad kad je ona svedocila i kad je to gotovo njemu brak sa njom nije potreban. Ne kapiram, gde ona uopste i zivi sad.
nn027 thumbnail
Odgledala sam epizodu Beskrajne ljubavi. Prevod je odlican. Dal , polozila si . Cista 10. 😉
smeker thumbnail

Ne znam samo kako ce oni to sve razresiti. Sad kad je ona svedocila i kad je to gotovo njemu brak sa njom nije potreban. Ne kapiram, gde ona uopste i zivi sad.

Ona je kod njega kuci,tu zivi.A kako pisu dalje on ce joj traziti muza i doci ce mladici iz cele Indije i na kraju ce joj on staviti sindor i otici s njom na medeni mesec e sad koliko je to tacno videcemo
nn027 thumbnail

Ona je kod njega kuci,tu zivi.A kako pisu dalje on ce joj traziti muza i doci ce mladici iz cele Indije i na kraju ce joj on staviti sindor i otici s njom na medeni mesec e sad koliko je to tacno videcemo

Auuu ! Ali ja uopste ne razumem cemu sve to? Sta mu treba sva ta predstava? A strina mora da se obradovala sto je odustao od zenidbe. Koji sok za nju ima da bude ako se na kraju on i Paro ipak vencaju. 😛
smeker thumbnail

Auuu ! Ali ja uopste ne razumem cemu sve to? Sta mu treba sva ta predstava? A strina mora da se obradovala sto je odustao od zenidbe. Koji sok za nju ima da bude ako se na kraju on i Paro ipak vencaju. 😛

Nado on je upo*no tera da ide iz njegove kuce ali ona nece trazi od njega oprostaj sto mu nije verovala kad je pricao za Radzu.A on da bi je testirao placa Sumeru da je ozeni,strina je pobesnela kad je cula Sumer se obradovao hahaha kao neko dete.I pokusva da je dotakne obrise joj suzu ali Rudra ga zaustavlja.E onda ide danasnja epizoda gde ona ne pristaje da se uda za Sumera vec mu nudi sindor da je ucini svojom eto videcemo sta ce biti sutra.Rudra nije pristao vec je izbacio iz kuce a strina se odusevila a Danver ga ubedjuje kako je vrlo hrabro od Paro sto je priznala svoja osecanja pred svima.Na sta Rudra kaze da se osecanja ne mogu promeniti preko noci,Danaver njemu kaze da je potreban samo trenutak da shvati