Jel to ona lutka sto mu je poklonila kad su bili klinci?
FAMILY vs BHAI 8.12
SACCHA PYAAR 9.12 DT pg 18
Jitesh Pillai openly disses the ‘sore loser’ Ranveer on Instagram
Still not recovered from MC Stan Trauma now another undeserving winner
🏏South Africa tour of India 2025: India vs SA - 1st T20I🏏
🎉Happy 22nd Birthday India Forums🎊🎈Born of Stardust, Grown by Us🌟
Paresh Rawal blasts Anupama Chopra over Dharundar Review.
Honest Opinion on the Finalist Rankings
Jatinder from PV calls out Harminder from BoI for bias against Ranveer
Deepika in Mahavatar
negative reviews being pulled down 😭
Kavach Mahashivratri FF ~ Chapter 3 on pg 2
Jel to ona lutka sto mu je poklonila kad su bili klinci?
Da Nado ta lutka😕 jedva cekam tu epizodu prevedenu da vidim sta mu je sve rekla,a rekla mu je svasta
Da Nado ta lutka😕 jedva cekam tu epizodu prevedenu da vidim sta mu je sve rekla,a rekla mu je svasta
Ona se zaljubila u njega je li?Da tako kaze,ako sam ja dobro razumela
A on se i dalje drzi onog sto ga je otac ucio, da ne veruje lepim zenama. Jel jos uvek sa onom svojom ljubavnicom?
Nije Nado, nisu prikazali da je isao vise kod nje,a i njega prikazuju kako se bori sa osecanjima preispituje sebe ,i on se zaljubio ali ne priznaje za zivu glavu.Lepa zena je za njega prokleta🤢
Ne znam samo kako ce oni to sve razresiti. Sad kad je ona svedocila i kad je to gotovo njemu brak sa njom nije potreban. Ne kapiram, gde ona uopste i zivi sad.
Ne znam samo kako ce oni to sve razresiti. Sad kad je ona svedocila i kad je to gotovo njemu brak sa njom nije potreban. Ne kapiram, gde ona uopste i zivi sad.
Ona je kod njega kuci,tu zivi.A kako pisu dalje on ce joj traziti muza i doci ce mladici iz cele Indije i na kraju ce joj on staviti sindor i otici s njom na medeni mesec e sad koliko je to tacno videcemo
Auuu ! Ali ja uopste ne razumem cemu sve to? Sta mu treba sva ta predstava? A strina mora da se obradovala sto je odustao od zenidbe. Koji sok za nju ima da bude ako se na kraju on i Paro ipak vencaju. 😛