Jao Smeki, ubicu se...Moram da vidim..😭 Ali hvala za utehu, sada mi je puno lakse..
Bigg Boss 19: daily Discussion Thread- 1st Sept 2025.
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 01 Sep 2025 EDT
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 26
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 2, 2025 Episode Discussion Thread
UMAR KHAYID 1.9
ABHEERA IN JAIL 2.9
Bacha chor is such an incompetent lawyer🤦♀️
Why she gets bollywood movies
What’s the upcoming track??
In this gen Cliff wali legacy maut will not happen
Mrunal Thakur Called Mean Girl
I wanted Abheera’s fate for Akshara
Happy Birthday wat_up 🎂
Janhvi Kapoor In Talks For Chaalbaaz Remake
Jee Le Zaraa Is Happening
Celebs pictures during Ganesh Festival
Jao Smeki, ubicu se...Moram da vidim..😭 Ali hvala za utehu, sada mi je puno lakse..
Kakva uteha,ne tesim te stvarno je dobro,savrseno sve lepo prevedeno ,svaka recenica jasna👏.Iskrena sam veruj mi rekla bi ti da je drugacije❤️
Hvala ti..znaci dobro je ...Svami gleda neki fudbal,pa ce da pise taj izvestaj..posle ce da vidi sta ce ..a ja do tada da se jedem..😆
Hvala Kety 🤗
Meni je ok...Sta sad da se radi,Prats i Sid ocigledno nisu jedno za drugo,na nasu zalost,ja im oboma zelim svu srecu kako na privatnom tako i na poslovnom planu 😊
vec jeste Bikiova maca Arushi se hvalise da su skupai ona je neka glumica i model 🤔
Ja bih lako mogla da gledam Baruna i Prats i predlazem da spamujemo Star TV ili sa kojom vec TV kucom on pregovara,da spoje njih dvoje 😳 😆Vidi ti zeke sto se prci 😆 dali je to na pomolu neka nova ljubavvec jeste Bikiova maca Arushi se hvalise da su skupai ona je neka glumica i model 🤔Pa i nije nesto,iskreno ne svidja mi se.Ali izgleda da on voli sitne zene😉pravo da ti kazem,ne mogu vidjeti ni jednu pored njega,osim Prat 😕isto je i sa njom,ali pokusavam,trudim se,jer i oni su krenuli svojim putem pa bi i mi trebali tako da gledamonjega smo vec vidjeli u kombinaciji i sa zabom i onim koreografkinjama u jdj,...i ne dopada mi se 😆😆😆a sad bih voljela i Prat vidjeti pored drugog co-aktera pa da konacno prihvatim da ih vise necu vidjeti skupa ni poslovno ni privatno
Jer to samo meni tamo nece da pusti seriju..Hoce li kod vas ili opet zeza plugin..?😕
Ja sam odgledala malopre ,a vidim mogu i sad B.Lju,tamo na sajtu.😉sad idem.raditiKod mene hoce Dal😲
Ne mogu da otvorim Beintehaa uopste..Moram svamija da manijacim da prcka kasnije..zanima me kako izgleda prevod kada se postavi..Jer sve bilo ok..😭Sve je savrseno,lepo izgleda i uzivala sam dok sam citala jasno citko ,svaka rec na mestu👏
Jao Smeki, ubicu se...Moram da vidim..😭 Ali hvala za utehu, sada mi je puno lakse..Kakva uteha,ne tesim te stvarno je dobro,savrseno sve lepo prevedeno ,svaka recenica jasna👏.Iskrena sam veruj mi rekla bi ti da je drugacije❤️
Hvala ti..znaci dobro je ...Svami gleda neki fudbal,pa ce da pise taj izvestaj..posle ce da vidi sta ce ..a ja do tada da se jedem..😆Ja sam se do sad borila,i popustili su a ako nestanem zna se izbacili me😆
Ja bih lako mogla da gledam Baruna i Prats i predlazem da spamujemo Star TV ili sa kojom vec TV kucom on pregovara,da spoje njih dvoje 😳 😆