Returning of the written off #48 Invited only - Page 3

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

32.8k

Users

7

5.2k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Jao Smeki, ubicu se...Moram da vidim..😭 Ali hvala za utehu, sada mi je puno lakse..

Kakva uteha,ne tesim te stvarno je dobro,savrseno sve lepo prevedeno ,svaka recenica jasna👏.Iskrena sam veruj mi rekla bi ti da je drugacije❤️
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Kakva uteha,ne tesim te stvarno je dobro,savrseno sve lepo prevedeno ,svaka recenica jasna👏.Iskrena sam veruj mi rekla bi ti da je drugacije❤️

Hvala ti..znaci dobro je ...Svami gleda neki fudbal,pa ce da pise taj izvestaj..posle ce da vidi sta ce ..a ja do tada da se jedem..😆
smeker thumbnail

Hvala ti..znaci dobro je ...Svami gleda neki fudbal,pa ce da pise taj izvestaj..posle ce da vidi sta ce ..a ja do tada da se jedem..😆

Ja sam se do sad borila,i popustili su a ako nestanem zna se izbacili me😆
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Kety76

Drya ,evo za tebe 😆

Hvala Kety 🤗
Edited by Drya - 11 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Drya thumbnail

vec jeste Biki
ova maca Arushi se hvalise da su skupa
i ona je neka glumica i model 🤔

Fotografija

Meni je ok...Sta sad da se radi,Prats i Sid ocigledno nisu jedno za drugo,na nasu zalost,ja im oboma zelim svu srecu kako na privatnom tako i na poslovnom planu 😊
Drya thumbnail

Vidi ti zeke sto se prci 😆 dali je to na pomolu neka nova ljubav

vec jeste Biki
ova maca Arushi se hvalise da su skupa
i ona je neka glumica i model 🤔

Pa i nije nesto,iskreno ne svidja mi se.Ali izgleda da on voli sitne zene😉

pravo da ti kazem,ne mogu vidjeti ni jednu pored njega,osim Prat 😕
isto je i sa njom,ali pokusavam,trudim se,jer i oni su krenuli svojim putem pa bi i mi trebali tako da gledamo
njega smo vec vidjeli u kombinaciji i sa zabom i onim koreografkinjama u jdj,...i ne dopada mi se 😆😆😆
a sad bih voljela i Prat vidjeti pored drugog co-aktera pa da konacno prihvatim da ih vise necu vidjeti skupa ni poslovno ni privatno

Ja bih lako mogla da gledam Baruna i Prats i predlazem da spamujemo Star TV ili sa kojom vec TV kucom on pregovara,da spoje njih dvoje 😳 😆
nn027 thumbnail

Jer to samo meni tamo nece da pusti seriju..Hoce li kod vas ili opet zeza plugin..?😕

Ja sam odgledala malopre ,a vidim mogu i sad B.Lju,tamo na sajtu.😉
sad idem.raditi

Kod mene hoce Dal😲

Ne mogu da otvorim Beintehaa uopste..Moram svamija da manijacim da prcka kasnije..zanima me kako izgleda prevod kada se postavi..Jer sve bilo ok..😭

Sve je savrseno,lepo izgleda i uzivala sam dok sam citala jasno citko ,svaka rec na mestu👏

Jao Smeki, ubicu se...Moram da vidim..😭 Ali hvala za utehu, sada mi je puno lakse..

Dal ja jos nisam stigla da pogledam Beskrajnu Ljubav. Vidim da se sekiras kako je ispao prevod. Samo da ti kazem da ako si i upola uradila kao ono sto sam gledala sinoc u Rangrasiji onda je odlicno. Prevodis sto rece Smeki jasno i citko , ma jednom recju odlicno. Nije sto si nasa ali da ti kazem odmah se primetila razlika izmedju tvog i ranijih prevoda. Zato opusteno. Razmisljam samo sta da napisem tamo u komentarima. Da li da ih zveknem odmah u glavu ili da jos malo budem fina 😃
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

Ja sam se do sad borila,i popustili su a ako nestanem zna se izbacili me😆

Moze li to da se desi? Da tebe neko izbaci ? 😆
smeker thumbnail

Originally posted by: Drya

Ja bih lako mogla da gledam Baruna i Prats i predlazem da spamujemo Star TV ili sa kojom vec TV kucom on pregovara,da spoje njih dvoje 😳 😆

I ja isto Drya ,bez problema bi mogla da gledam njih dvoje i nekako su mi bas par ,i savrseni glumci tu bilo emocija sve bi pucalo oni znaju to da iznesu