Returning of the written off #48 Invited only - Page 7

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

32.9k

Users

7

5.2k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago
Evo mene ludace😆😆😆 upadam,a sto sam ludaca😆 jer kada pocnem ne znam stati,kao da radim caps a ne scene i avise. Ja stvarno niasm normalna.😆Iz jucerasnje epizode imacu sigurno 30 kom avisa.
E posle ovog sto sam vam rekla sami mozete zakljuciti ...da sam u pravu..to sto sam rekla za sebe😆

Ovo je prvi deo...a kad ce biti sledeci ni ja ne znam...spor net😡..a ja radim..😳

Edited by Bikica - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail
I Nadice kako komentarises epizodu ovu 28-u sto je Dal prevela?Mislim na dogadjaje koji su se desili.😆
Sta je ovo nema nam Kety❤️ od danas😕
Edited by Bikica - 11 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Bikica

I Nadice kako komentarises epizodu ovu 28-u sto je Dal prevela?Mislim na dogadjaje koji su se desili.😆

Sta je ovo nema nam Kety❤️ od danas😕

Dal je odlicno odradila posao. Svaka joj cast. 👏
A kokoska je uzivala. Svi planovi su joj savrseno isli od ruke. Jos se i Zejn na sve to napio. Ma milina jedna 😕

Ne znam sta nam je sa Kety. Ocekivala sam da ce se javiti.Da se nije ipak preforsirala
😕
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: nn027

Dal je odlicno odradila posao. Svaka joj cast. 👏
A kokoska je uzivala. Svi planovi su joj savrseno isli od ruke. Jos se i Zejn na sve to napio. Ma milina jedna 😕

Ne znam sta nam je sa Kety. Ocekivala sam da ce se javiti.Da se nije ipak preforsirala
😕

Naravno da je Dal super odradila,prevela,svaka rec ispravna,juce dok sam gledala 27-u epizodu bilo je dosta gresaka, ne u prevodu nego u pisanju reci,mada se svakom desi prvoj meni,ali juce mi je to bilo bas ocigledno i to na vise mesta.
Sto se tice pokisle koke,moze jos to,vise joj nece sigurno upaliti sto god pokusa...a one dve pa one se izmedju sebe ne mogu ali zajedno sa mamom ucestvuju protiv Alije.😡
A Zejn...jao jeste mi smesan kao pjan...ali i videcemo mu i suze..u narednoj epiz..Ali samo cekam kada ih policija obavesti i donese snimak da to nije bila Alija,nego joj je neko utrpao sat-a to je ona treca kcerka G -posto su je izgleda prisvojili ne izlazi im iz kuce😡
nn027 thumbnail

Naravno da je Dal super odradila,prevela,svaka rec ispravna,juce dok sam gledala 27-u epizodu bilo je dosta gresaka, ne u prevodu nego u pisanju reci,mada se svakom desi prvoj meni,ali juce mi je to bilo bas ocigledno i to na vise mesta.
Sto se tice pokisle koke,moze jos to,vise joj nece sigurno upaliti sto god pokusa...a one dve pa one se izmedju sebe ne mogu ali zajedno sa mamom ucestvuju protiv Alije.😡
A Zejn...jao jeste mi smesan kao pjan...ali i videcemo mu i suze..u narednoj epiz..Ali samo cekam kada ih policija obavesti i donese snimak da to nije bila Alija,nego joj je neko utrpao sat-a to je ona treca kcerka G -posto su je izgleda prisvojili ne izlazi im iz kuce😡

I ja sam Biki primetila da u prevodima ima gramatickih gresaka, ali sto kazes i nije toliko bitno.Dal je imala oba prevoda bez greske.😃
Ma njih se dve ne mogu smisliti a pokisloj pomazu ne bi li joj se dodvorile i tako obezbedile povoljniju poziciju za sebe. 😕

Bikica_Biki thumbnail
Veceras me izludio net😡,7 h sam radila ova dva dela,a imam jos..to cu u toku dana

nn027 thumbnail

Veceras me izludio net😡,7 h sam radila ova dva dela,a imam jos..to cu u toku dana

Zao mi je Biki zbog neta.😕

Ovo sto si postavila je prelepo. Bas su mi njih dvoje simpaticni 😉
nn027 thumbnail
Edited by nn027 - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: nn027

Zao mi je Biki zbog neta.😕

Ovo sto si postavila je prelepo. Bas su mi njih dvoje simpaticni 😉

Jao...eto kada je mene iznerviralo a trebalo je 7-8 h da me iznervira.
Hvala Nadice,❤️ispalo je kako je ispalo😆 s'obzirom na ovo sve
Bikica_Biki thumbnail
----------------------------------------
Postoje oni.. koji vrede.. koji su vazni. .zbog kojih jos uvek verujem... pred kojima maska pada.. koji razumeju bez objasnjenja i opravdanja... Postoje oni.. bez kojih ne bih mogla.. ne bih smela.. ne bih bila to sto jesam... Postoje oni.. koji znaju i uvek su znali da ih volim i bez kojih moj svet ne postoji..🤗
----------------------------------------

Jedna lepa pesma...
---------------------------------------------
Ne sudite mi!
Mozete sutra,
kada me iz sna probude jutra,
jer, samo su noci nase bile.

Ne sudite mi u ovom trenu,
taj je covek sanjao zenu,
jer mu pokloni snove svoje,
tu sanjase samo njih dvoje,.

Noc se, za njih od zore krila..