Evo mene sad sam malo ovako prepricala danasnju epizodu,ima mojih malo primesa ovde,ali nisam duljila,znate da bi ja svasta komentarisala usput ali sad idem na program da radim scene.Nadam se da vam se ovo dopada.Epizoda je odlicna.
ps.Moguce da ima pravopisnih greskica posto zurim u labos😆
Budjenje ,i odlazak doma
Kako gledaju Zejna i Aliju po povratku doma😆Osman zakljucuje da se desilo nesto dobro.😳
Po povratku kuci,Zejna ledja bole i on leze na krevet,Alija dolazi i nosi melem,pita ga da skine majcu,on je zeza da ona i dalje voli da ga vidi bez majce😆 ako zeli sto mu to direktno ne kaze😆ona mu opet kaze da skine ali on se pravi lud,ona mu pomaze i skida majcu ,potom mu nanosi melem na ledja i blago masira...pesma u pozadini-ona moja😆On uziva 😆,ocigledno mu to sve prija,a i ona,trljala ga vise nego sto treba,😆a tako blagi i nezni izraz lica ..koju samo moze ljubav da proizvede☺️ Potom mu pomaze da obuce majcu i gledaju se malo.Ona odlazi.On ostaje i naslanja se na krevet i onda se pali lampica o osecanjima i dize se i seda...
Zejn u sobi na krevetu razmislja o odnosu sa Alijom i sta im se to desava jedno sa drugim,ocigledno to su osecanja koje imaju,ali sad se sami pitaju...sta je to..a ja kazem😆 :Zaljubljenost,ogromna privlacnost..jos ljubav da izbace na povrsinu..😆
Alija je kod prozora ,oni su odvojeni ,ona isto razmislja kao i Zejn,sta im se to desava,zakljucuje da on nije los,ali da nije toliko dobar da bi ga mogla voleti,kao nema sanse za to.ona jednostavno iz nekog principa nece da pusti prava osecanja i sad time ubedjuje sebe da nema sanse da ga tako zavoli..Eh ta ljubav koja je tako nekad veoma cudna😆

Svi su za trepezarijskim stolom osmi pokisle kokoske i njene dve snaje😆Alija pita Osmana gde je "maceha"😆 on kaze da se ne oseca dobro.Alija je spremala hranu za sve i plasila se da li ce to se Zejnu dopasti.stize i Zejn,Osman mu kaze da je njegova draga zena spremila danas hranu,a Fahad govori Aliji da posluzi Zejna.Ona to oberucke prihvata😆Tu su divni pogledi dok mu sluzi i vodu posto kao nesto ga zaljutilo,a on to opet malo izvodi😆 ona mu sipa vodu i pita ga da li je previse zacinjeo,on joj kaze da nije.Ova dvojica Osman i Fahad samo se gledaju,zadovoljni gledajuci zaljubljeni par😳Fahad pita Zejna da li je hrana ukusna on kaze perfektna,sto imponuje Aliji.
Potom ova dvojica osman i Fahad ih malo ostavljaju same,alija sluzi nesto sto Zejn voli,ali on kaze da se najeo i da ne moze vise ,prepun je i ustaje od stola.Ona ga pita za ledja ,da'li su ga prestala,on kaze da mu je bolje i ide. Chandbibi pita Aliju da jede ali ona ne moze,i kaze Aliji da se odnos izmedju nje i Zejna prmenio,Alija pita kako mislite,ova govori da to pita sebe i Zejna.
E ova dvojica su mi sou i danas😆 Zakljucili su da su se Alija i Zejn priblizili jedno drugom,da ima zaljubljenosti koja vodi ka ljubavi.☺️ Pocinju znaci ljubavi koji oni prepoznaju i srecni su obojica zbog ZaYa❤️
Misli o svojim osecanjima i Aliji i da treba razgovarati sa njom isti dan,da ako imaju jos neke nesporazume da to rasciste i pita se gde je ona sada.Dok Alija isto razmislja da i ona treba popricati sa njim,ali je jako nervozna,kao da se plasi razgovora sa njim.Ocigledno probudila im se oboma unutrasnja osecanja😳 i imaju potrebu da razgovaraju o mnogo cemu radi daljeg odnosa izmedju njih.
Alija vidi neku zenu blizu bunara