Stigla π€ na kratko...Idem sad da se ofarbam i isfeniram,moram posle jos nesto da obavim,pa onda na trening.Nista od Nanava danas π€ͺ Mislim da se ne lazemo tesko mi to pada,al valjda mi nece nigde pobeci π
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Oct 2025
GREENE FLAG β³
What will Yuvraj do?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 17, 2025 EDT
This is concerning.
i support farhana
KUJILI STARTED 18.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 18, 2025 EDT
Kyunki Detailed Written episode Oct 16. Pics attached (Hindi captions)
Mental health club - Only Positivity allowed 🌟
Debate between Kareena-Ranbir fans about who's better?
Anupamaa 17 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Story- Tortoise to Rabbit😜
Alia channeling Gangubai in this scene from RRKPK!!!
Alia and Ranbir to move to their new house - Krishna Raj
Acha wala gunda
Deja vu ? Do you get Deja vu ?
Mera Armaan toh Green Flag Hai😌β
Wanna see post leap trp ?????? Geetu vs Abhimaan romance who won??
Buddhiya Ka Naya Roop
Stigla π€ na kratko...Idem sad da se ofarbam i isfeniram,moram posle jos nesto da obavim,pa onda na trening.Nista od Nanava danas π€ͺ Mislim da se ne lazemo tesko mi to pada,al valjda mi nece nigde pobeci π
A mozda je izasla sa muzem u soping,mora covek da se iskupi za sve sto joj priredjuje..i mozda vidimo i neku slikicu u novom izdanju..π
Secam se jos kako. Ja se pitam gde li si a Dal kaze ma gleda seriju. Kakvu seriju , mislim se ja, kad nas dve gledamo zajedno. Medjutim, mog soka kad si se pojavila i rekla sta si radila. Ostavi ti mene zbog Nanava bez pardona π€£
Vrati se na prethodni topik imam jedan prazan post,nije htela da mi se zalepi,ne znam sto π€£ A pravo da ti kazem usla sam bila na topik za rankinge i tamo sve normalno fanovi od Baruna,Drasti i onog Karana ako se ne varam,taman nadjem Kusi kad ono nece pa nece π
Tacno,ti si rekla da si jos kod helikoptera bila zadovoljna π ali s obzirom da si stalno ljuta na Arnava,pa te nervira, mi smo ocekivale slike od Kushi πππ
Pa normalno,ne mogu makar kakva pred Nanava π
Nadam se da nece..Znas da tamo na sajtu pluginovi hoce s vremena na vreme da zakazu..π
Pa Dal to sto me nervira nema veze sa tim,ima on ponekad i neke svetle trenutke gde prosto otkacim ,kao na primer Holi ,ne ide mi iz glave ceo dan π³ ali jos uvek cekam te epizode kad ce ona njega da zavitlava,mada kontam da ona nije bila tako surova prema njemu ili se varam π ?
Jao Dal ne zakuvavaj π
Kako sad devojka da ode kod frizera a da se ne sekira? π