Ma iste smo i mi bile kao i ona. Secam se kako smo zakazivale da se cujemo na svaki sat na topiku 😆
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 16, 2025 EDT
GREENE FLAG ⛳
NOODLES VRATH 16.10
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Oct 2025
What will Yuvraj do?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 17, 2025 EDT
This is concerning.
Welcome Back 🥳
i support farhana
Who is most loved character in gen 4?
Kyunki Detailed Written episode Oct 16. Pics attached (Hindi captions)
Mental health club - Only Positivity allowed 🌟
Debate between Kareena-Ranbir fans about who's better?
Acha wala gunda
Story- Tortoise to Rabbit😜
Wanna see post leap trp ?????? Geetu vs Abhimaan romance who won??
Anupamaa 17 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Alia channeling Gangubai in this scene from RRKPK!!!
Mera Armaan toh Green Flag Hai😌✅
Deja vu ? Do you get Deja vu ?
Ma iste smo i mi bile kao i ona. Secam se kako smo zakazivale da se cujemo na svaki sat na topiku 😆
da,ni ja ga nisam u prvom gledanju vidjela na jahti 😆😆a lici mi na jednog od onih Saudijaca sto su ih istjerali iz drzave jer su previse zgodni 😆😆😆
Ova je jako tuzna,istinita ...pisana za njegovu izgubljenu ljubav[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=mlwZBJCkG1A[/YOUTUBE]
Ma zamisli nju sa onakvom glavoboljom i onaj haos u dvoristu. 😕
Mozda je i danas boli. 😕
Ja stvarno ne znam sta je sa vama Kety,Nado i Dal...Ja se secam ovde nekih izjava tipa pala sam na njega posle 100-te,posle 200-te,a ja sam se jos kad sam pocela da gledam seriju odmah izjasnila da sam pala kod prve scene kod helikoptera i sta je sad tu cudno ?😳 Dal pogotovo me ti iznenadjujes sa ovim pitanjem kad znas da smo iste 😆😉
Drya ti postavljas Arnavove slike😲..Sta to treba da znaci...😉😆
a sjecas se kad sam ja izgubila na jedan cijeli dan 🤣 na fb nastala prava panika sta se desava samnom 😃 joj,kad sam im rekla da sam zaboravila na vrijeme jer gledam seriju 🤣
A meni lici na jednog mog bivseg decka..samo sto on nije bio toliko nabildovan..😳
Ja stvarno ne znam sta je sa vama Kety,Nado i Dal...Ja se secam ovde nekih izjava tipa pala sam na njega posle 100-te,posle 200-te,a ja sam se jos kad sam pocela da gledam seriju odmah izjasnila da sam pala kod prve scene kod helikoptera i sta je sad tu cudno ?😳 Dal pogotovo me ti iznenadjujes sa ovim pitanjem kad znas da smo iste 😆😉