Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Oct 2025
GREENE FLAG ⛳
NOODLES VRATH 16.10
What will Yuvraj do?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 17, 2025 EDT
This is concerning.
i support farhana
Kyunki Detailed Written episode Oct 16. Pics attached (Hindi captions)
Mental health club - Only Positivity allowed 🌟
Who is most loved character in gen 4?
Debate between Kareena-Ranbir fans about who's better?
Story- Tortoise to Rabbit😜
Acha wala gunda
Anupamaa 17 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Alia channeling Gangubai in this scene from RRKPK!!!
Deja vu ? Do you get Deja vu ?
Mera Armaan toh Green Flag Hai😌✅
Wanna see post leap trp ?????? Geetu vs Abhimaan romance who won??
Zora Releasing On Trimurti Films YouTube Channel
Glamurozna ministarka spoljnih poslova regiona Pridnjestrovlje, koji se 1990. otcepio od Moldavije, ne priznaje vladu u Kiinjevu i u kome se preteno govori ruski jezik, pozvala je Vladimira Putina da preuzme kontrolu i nad njenom "dravom".
Nije ba mnogo obinih italaca novina koji znaju neto o Pridnjestrovlju, nepriznatoj dravici ija je ministarka za spoljne poslove Nina tanski (37).
Atraktivna diplomatkinja i majka, koja se sa esto prikazuje u javnosti u izrezanim crnim haljinama, puna je rei hvale povodom ruskog preuzimanja kontrole nad Krimskim poluostrvom i otvoreno poziva ruskog predsednika da istu akciju napravi i u njenoj zemlji, ukljetenoj izme'u Ukrajine i Moldavije.
"Zadovoljstvo nam je to moemo da kaemo da se ishod krimskog referenduma u potpunosti poklapa sa rezultatima referenduma u Pridnjestrovlju 17. septembra 2006, kada je vie od 97 odsto glasaa glasalo za nezavisnost i izglede za dobrovoljno ujedinjenje sa Rusijom", navela je Nina tanski u saoptenju.
"Oigledno poklapanje volje naroda Krima i Pridnjestrovlja pokazuje da se ruski svet ujedinjuje i da elja naroda za jedinstvom ne moe da se zaustavi."
Prema me'unarodnom pravu, njena nezvanina drava je i dalje deo Moldavije u kojoj se dominantno govori rumunski jezik, ali posle rata koji je izbio posle raspada Sovjetskog Saveza, lokalno stanovnitvo nikada nije priznalo vlast Moldavije. Sada su odluni da i zvanino u'u u sastav Rusije, koja je ve godinama finansijski pomae.
U Tiraspolju, prestonici otcepljenog regiona, Nina tanski je izrazila miljenje da, "kao to injenice pokazuju, jedinstvo i integracija nisu uvek povezani sa geografijom".
"Smatramo sebe delom Rusije i to ne bez razloga. Za to postoji legitimni i istorijski razlozi", istakla je ona.
Rusija je zauzela Pridnjestrovlje za vreme carice Katarine Velike, 1792. godine, a danas se stie utisak da se na ovom mestu zaustavilo vreme. Lenjinove statue i vojni kontrolni punktovi podseaju na vreme SSSR.
Kao i mnogi drugi itelji ocepljene republike, ministarka ne moe da putuje sa pasoem Pridnjestrovlja, pa se oslanja na rusko dravljanstvo, na primer prilikom putovanja u Moskvu, gde pie doktorsku disertaciju na temu me'unarodnih odnosa.
Bivi predsedniki kandidat amerikih republikanaca Don Mekejn i biva dravna sekretarka Hilari Klinton su me'u zapadnim zvaninicima koji su ve pozivali na oprez u pogledu "blsikih emotivnih odnosa" koji postoje izme'u Pridnjestrovlja i vlasti u Moskvi.
Oboje su ocenili da je nakon aneksije Krima ovo sledei korak u okviru plana Rusije da redefinie granice u Evropi.
"Posle brze akcije na Krimu, sada itamo o Pridnjestrovlju, koje je verovatno odredite za sledei Putinov korak", izjavio je bivi ameriki diplomata Strob Talbot.
Je evo i mene sa cepsom🥳Pojavio se i na jahti...isti ceps na moje drugo gledanje ,sto se vidi iz prilozenog😳🤪
za transfuziju cu se sutra dogovoriti sa hirurgom,najvjerovatnije da ce biti noc prije oper.a nalazi su mi ko u babe 🤣 srce i puls mi covjek ne cuje,pritisak 70/50,srce kuca na svaki 4 otkucaj,ona tri preskace 😆😆😆 ali ne mogu biti bolji,samo gori 😃
Badi primecujem neke nove momente kod tebe 😉 😆
pitale smo i Dal i ja,ali nam se izgubi 😆😆 bit ce da je Holi ostavio snazan utisak 😃