Ovo bih ja trebala da zapamtim.. One veceri kada smo bili na onoj proslavi, moj svami se napio ko zadnjica i tako se glupirao da su se svi odusevljeno smejali. A jedna slobodnija devojka mu je rekla da je super i trazila mu broj telefona..Ja sam videla da su se nesto zajedno smejali i da je on stajao na sredini kola pored kamermana dok je ona igrala u kolu, a tek posle mi je to ispricao..Ja sam prsla i prisla devojci ,upitala je "Cujem da si trazila broj telefona od mog muza??"😡 a ona mi je rekla "Molim.." Nisam mogla nista da je pitam ,jer me je svami bukvalno odvukao odatle , a od tada ja i on vise nismo isti..sta god da mi kaze ja mu poklopim (naravno u odgovarajucem kontekstu) -"Ako mi das broj telefona.." 😡 😡 Osecam se povredjeno i mnogo ruzno zbog toga sto se desilo i sramota me je ,i uvredjena sam...neznam kako cu to da svarim..😭
Primetila sam po tvom pisanju da nesto nije OK ali sam mislila da je zbog malenog jer pije antibiotike.
Dal, ako sam dobro shvatila, da ti svami nije ispricao da mu je trazila broj , ti ne bi ni znala. Je li?
Ja sam stekla utisak da te on mnogo voli da, ste mu ti i porodica na prvom mestu i mislim da te ni u najludjim snovima ne bi prevario.
Iskreno ne znam kako bih reagovala da sam bila na tvom mestu i razumem da si povredjena. Sad sta je bilo , bilo je. To ne mozes promeniti. Proci ce. ❤️
Da, a on mi je to ispricao da bi me napravio ljubomornom..nije ni sanjao da cu ja toj devojci prici..😡 Ne mogu Nale jos da dodjem sebi..bas me shebao, a jos gore je kada tako nesto dozivis od osobe u koju najvise imas poverenja i za koju bi ruku u vatru stavio da joj takve gluposti nece pasti na pamet..😭
Znas li zasto je on uopste i imao tu potrebu da te pravi ljubomornom? Po meni je to kljuc .
A ja i dalje mislim da te on nikad ne bi prevario.
Sta on kaze na sve to danas?