Returning of the written off #45 Invited only - Page 52

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

37.6k

Users

7

5.3k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Dal,vidjela sam slike,super ste 👍🏼

Hvala Keti ❤️, ja volim da gledam slike,ali ne volim puno da se slikam,prosto mislim da nisam fotogenicna i da u prirodi izgledam mnogo bolje (sto je verovatno samo u mojoj glavi 😆)

Ma izgledas super. Nikad ne bih rekla da si mama dva odrasla decaka. 😃

Hvala ti Nado..ali vidis da ja nisam sigurna u sebe, nije do izgleda,to je nesto iznutra sto neko ili ima ili nema..ja ocigledno nemam,izgubila sam to nesto izmedju prljavog vesa i ribanja wc solje..sada to nesto ne mogu vise da nadjem,a godine otisle...

Auuu sto mi nisi blize da te malo propustim kroz sake za ovo.😕

Slusaj, gledam neke moje fotografije ovih dana, obecala sam Bikici da cu joj pokazati neke, i kazem mojoj sestri, bas sam lepo izgledala. Na slikama imam tu oko 10-20 godina manje. A secam se da sam isto kao i ti tada mislila da ne izgledam dobro.
Nemoj da potrosis godine na sumnje. Danas si najlepsa i najmladja . Uzivaj u svojoj mladosti jer si i mlada i lepa i pametna. Nemas razloga da sumnjas u to.

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Zbog-bezbednosti-grad
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

Laku noc idem da zavrsim 37 epizodu pa u krevet ujutru ustajem rano🤗

Laku noc Smeki 😃
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Kety76

Dal,nikad nemoj sebi dozvoliti da na javnom mjestu reagujes tako.To za ubuduce.Time samo njemu dizes cijenu i pokazujes ljubomoru.
Kod kuce mu odrzi lekciju ali nikad pijanom jer nema efekta
Ok je sto si povrijedjena,ljuta,ali desava se,sve je to ljudski
Ponio ga je alkohol,atmosfera,a svim muskarcima imponuje kada im se zene udvaraju
Najbolje da sjednes sa njim i porazgovaras,i to sto prije
Lijepo mu reci kako si se osjecala u tom trenutku i da te mnogo povrijedilo
Budi iskrena prema njemu i reci da se zbog svega osjecas prazno
Pitaj ga kako bi se on osjecao da je obrnuta situacija
Jedino razgovorom to mozete rijesiti,i to sto prije Dal
Ako pustis ovakvu situaciju jos neko vrijeme udaljit cete se i onda se tesko vratiti
Covjek se brzo navikne na otudjenost
Nadam se da ce se brzo rijesiti 🤗

Gledaj,ja sam tako reagovala jer sam htela da proverim da li me laze..mislim, njemu neka devojka trazila broj telefona,ma vazi..Kako meni neki frajer ne potrazi broj telefona ,nego njemu devojka,aha..pazi da mu nisam poverovala..zato sam i prisla,a on me vukao, nije mi ni dozvolio da saznam istinu..Ali ajde recimo da je tako bilo..videla sam da je pricao nesto sa njom i da su se oboje smejali..a posto sam bila 3 metra daleko nisam mogla da cujem sta..I ona je bila za svojim stolom a on je stajao tu jer je tu bio neki harmonikas (cirkus zivi) Boban ,sa Saban repovima,ma da ne poverujes, jos on mu se nesto podsmevao ,vikao "Bobane Bobane" ono kao navija ..a ovaj se lozi pa stavi harmoniku na glavu i svira..a posle stajao tamo ,kao gleda kako se igra kolo, a vidim ga da uziva sto je u centru paznje..ja ga zovem da krenemo kuci jer je bilo proslo 1,a deca sa svekrvom,on nece..E tu sam vec prsla..resila sam da ga naucim pameti..pa pridjem devojci i priupitam je ..ona "molim ? ",a ovaj moj me odvuce,i ja reko,mozda me laze,pa da ga ne blamiram vise (a ni sebe) lepo odem...
Daltoni thumbnail
Sigurno-joj-pokazuje
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

To me najvise i plasi i nervira Keti,sto on uopste nije takav..on do sada nije imao nikada ovakve ispade, deset godina ..nista...On nema trenutke gluposti ma koliko bio pijan..neznam sta je ovo bilo,ali na dobro nece da izadje..😕

Dal,napisala sam ti gore,procitaj
Namjerno je pokusao da te napravi ljubomornom da bi ti vratio za nesto
znaci da i njega muci nesto,razumijes
Ni jedan muskarac ne voli kada zena kaze za drugog frajera da je dobar,pa ni u sali
mozda mu je vremenom dosadilo,pa je odlucio da ti vrati milo za drago da vidis kako se on osjeca
moras razgovarati,ali smireno,bez osudjivanja,
pokusaj saznati sta ga muci.
Dal,nesto postoji sigurno sto ga muci,samo krije
Kada sam ja rodila svog sina,nakon toliko muke i bola,i borbe za njegov i svoj zivot,moj muz mi je pravio takve scene da sam ja ludila 😕 prosto ga nisam mogla prepoznati
pa skoro godinu i pol smo se natezali i svadjali dok mi nije priznao da se boji da cu ga ostaviti utripovao je sebi da sad kad sam dobila sina on mi vise i ne treba 😕 i umjesto da razgovara on je pravio probleme ali ja nisam odustajala iako mi je cesto bilo svega preko glave.Ako znas da nije takav onda moras doci do razloga problema.Mozda je to takva glupost ali njemu je veliko,razumijes?
nn027 thumbnail

Neznam zasto..mozda da se dokaze pred nekim..tu su bili moj otac,brat i snaja..ni ja ne razumem..😕

A on na sve to danas ne porice krivicu, ne pravda se, samo meni kaze da vodim racuna kako mu se obracam..😡

Keti to sigurno zna bolje od mene ali ja bih rekla da je on zbog neceg nesiguran u sebe. Pa njima nije rekao za br telefona nego tebi. Znaci da je to uradio zbog tebe.
Verovatno si ga posteno isprovocirala kad ti je rekao ovo za obracanje..
Inace ja sam vise sklona da zacutim, kad sam ljuta, nego da se svadjam i da se svetim. Ne znam koliko je i to dobro.

Daltoni thumbnail
Sva-sreca
Daltoni thumbnail
Kad-nije-supermen
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Gledaj,ja sam tako reagovala jer sam htela da proverim da li me laze..mislim, njemu neka devojka trazila broj telefona,ma vazi..Kako meni neki frajer ne potrazi broj telefona ,nego njemu devojka,aha..pazi da mu nisam poverovala..zato sam i prisla,a on me vukao, nije mi ni dozvolio da saznam istinu..Ali ajde recimo da je tako bilo..videla sam da je pricao nesto sa njom i da su se oboje smejali..a posto sam bila 3 metra daleko nisam mogla da cujem sta..I ona je bila za svojim stolom a on je stajao tu jer je tu bio neki harmonikas (cirkus zivi) Boban ,sa Saban repovima,ma da ne poverujes, jos on mu se nesto podsmevao ,vikao "Bobane Bobane" ono kao navija ..a ovaj se lozi pa stavi harmoniku na glavu i svira..a posle stajao tamo ,kao gleda kako se igra kolo, a vidim ga da uziva sto je u centru paznje..ja ga zovem da krenemo kuci jer je bilo proslo 1,a deca sa svekrvom,on nece..E tu sam vec prsla..resila sam da ga naucim pameti..pa pridjem devojci i priupitam je ..ona "molim ? ",a ovaj moj me odvuce,i ja reko,mozda me laze,pa da ga ne blamiram vise (a ni sebe) lepo odem...

E kada nije htio kuci,samo si se trebala okrenuti i otici.Dotrcao bi on za tobom 😃
Ponio ga je alkohol,atmosfera,to sto je u centru paznje i eto na pogresan nacin da dobije i tvoju paznju