Ali ja vidim epizodu sa svojim prevodom,cak sam joj i ime promenia i iskopirala ono sto si mi rekla..😭
To je program,zar ne..imas li link i kako mogu da ga skinem ? Da li je komplikovano raditi titl na njemu?
DHOLI UTHANA 15.12
Green Flag ⛳ Armaan!
CID Episode 104 - 14th December
Dhurandhar emerges an All Time Blockbuster
Rob Reiner and his wife found dead
Karan Nandini to join post leap?
Abhiara’s Marriage
Dharundar reduced Tere Ishq Mein to ashes..should Kartik be worried?
Ranveers PRALAY to roll after Don 3
In a 2022 interview, Ranveer disagreed with 8 hour shifts
RINGS PE CRINGE 16.12
Ali ja vidim epizodu sa svojim prevodom,cak sam joj i ime promenia i iskopirala ono sto si mi rekla..😭
To je program,zar ne..imas li link i kako mogu da ga skinem ? Da li je komplikovano raditi titl na njemu?

Koji windovs imas?Pa cu ti objasniti.Kod mene je 7-ca i dobila sam taj program uz njega.I ja sam videla moj a drugi ne zbog blokade.jer ti si na svom kanalu i mozes videti to sve iako je blokada.😉
A sto onda ne odlucis da saradjujes sa Yugom? njima ocajnicki trebaju prevodioci. Toliko truda a vidi sad sta se desava
Sada mi je bas svami objasnjavao kako da skinem nezavisno titl i onda ga ucitam preko videa na kompu..znaci,on je cudo...😃
Sada mi je bas svami objasnjavao kako da skinem nezavisno titl i onda ga ucitam preko videa na kompu..znaci,on je cudo...😃