Biki,kako se tvoja prijateljica osjeca danas 😊
STRUCK IN CASE 4.1.26
CASE IN COURT 5.1.26
Lokah fame Kalyani Priyadarshan cast opp Ranveer in Pralay
Kartik celebrates New Year with his GF
Ikkis flops at the box office
Sudha Chandran's spiritual encounter with Kaali Maa!
CASE IS DONE 6.11
No Sympathy For Hrithik
SRK explains the actual meaning of most misunderstood word "Jihad"
Started Rewatching Jodha Akbar and addicted once again.Hoping for S2
Nache Nache Video Song - The Rajasaab
Biki,kako se tvoja prijateljica osjeca danas 😊
Kety 🤗Hvala na pitanju,lezala je ceo dan,pa je muz dovezao malo kod mene bila mi je veceras.propisali su joj neki lek da pije a ona elergicna na njega pa joj bilo lose danas. I nece ga vise piti.
Pitas okolo a imas majstora u kuci,ccc😆😆
Kety 🤗Hvala na pitanju,lezala je ceo dan,pa je muz dovezao malo kod mene bila mi je veceras.propisali su joj neki lek da pije a ona elergicna na njega pa joj bilo lose danas. I nece ga vise piti.
Keti, kako je mali heroj danas ? ❤️
Uspavao mi se majstor..a ja vise nemam zivaca...Htela sam drugari da vam ucinim...ali hebi ga...😕
Ja se nadam da cu pronaci foru i da cu uskoro ja moci da vam redovno prevodim serije koje gledamo..
Kad smo kod lekova..ubi me ovaj klindamicin..evo sada me bole grudi, promukla sam i bela ko da sam pobegla grobaru ispod lopate..Kazi prijateljici da vidi sto lakse da prodje sa antibioticima, oni jedno lece ali zato ostave stetu da se ne ocitavis i samo ocigledno zakacis nesto drugo..😭
Drustvo 🤗ja vas pozdravljam,nisam ni veceras u svom fazonu...ako sutra tj.danas budemZelim vam lep ostatak druzenja i veceri i puno lepih snova na putu kroz vas san..🤗