Returning of the written off #43 Invited only - Page 104

Created

Last reply

Replies

1k

Views

39.1k

Users

8

6k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

Biki,kako se tvoja prijateljica osjeca danas 😊

Kety 🤗Hvala na pitanju,lezala je ceo dan,pa je muz dovezao malo kod mene bila mi je veceras.propisali su joj neki lek da pije a ona elergicna na njega pa joj bilo lose danas. I nece ga vise piti.
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Kety 🤗Hvala na pitanju,lezala je ceo dan,pa je muz dovezao malo kod mene bila mi je veceras.propisali su joj neki lek da pije a ona elergicna na njega pa joj bilo lose danas. I nece ga vise piti.

Kad smo kod lekova..ubi me ovaj klindamicin..evo sada me bole grudi, promukla sam i bela ko da sam pobegla grobaru ispod lopate..Kazi prijateljici da vidi sto lakse da prodje sa antibioticima, oni jedno lece ali zato ostave stetu da se ne ocitavis i samo ocigledno zakacis nesto drugo..😭

Daltoni thumbnail
Keti, kako je mali heroj danas ? ❤️
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Kety76

Pitas okolo a imas majstora u kuci,ccc😆😆

Uspavao mi se majstor..a ja vise nemam zivaca...Htela sam drugari da vam ucinim...ali hebi ga...😕

Ja se nadam da cu pronaci foru i da cu uskoro ja moci da vam redovno prevodim serije koje gledamo..

Bikica_Biki thumbnail
Drustvo 🤗ja vas pozdravljam,nisam ni veceras u svom fazonu...ako sutra tj.danas budem
Zelim vam lep ostatak druzenja i veceri i puno lepih snova na putu kroz vas san..🤗

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

😲

Koje budale 😡 samo joj jos to fali neka trazi zamjenu,poslije svake intervencije jako je bitno zavrsiti terapiju

Kety76 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Keti, kako je mali heroj danas ? ❤️

Dobro je 😛 hoce kuci 😆😆 zadrzat ce ga jos malo na promatranju ali kazu da se izvukao i da je najgore proslo😛
Kety76 thumbnail

Uspavao mi se majstor..a ja vise nemam zivaca...Htela sam drugari da vam ucinim...ali hebi ga...😕

Ja se nadam da cu pronaci foru i da cu uskoro ja moci da vam redovno prevodim serije koje gledamo..

E ajde pusti to i idi odmori se 😊 Kad se budes dobro osjecala onda istrazuj 😉
Bikica_Biki thumbnail

Kad smo kod lekova..ubi me ovaj klindamicin..evo sada me bole grudi, promukla sam i bela ko da sam pobegla grobaru ispod lopate..Kazi prijateljici da vidi sto lakse da prodje sa antibioticima, oni jedno lece ali zato ostave stetu da se ne ocitavis i samo ocigledno zakacis nesto drugo..😭

Da Dal upravo tako,jedno lece kao a drugo stete... nema nista bez prirodnog leka..Nedavno sam citala sta jedna doktorka kaze o svemu tome,lekovima ,vakcinama...mada ja sama znam i za vakcine sto deca a i stariji primaju da su vrlo rizicne ...ali eto onaj u sve umesa prste i navodi na unistenje..
BOG je u prirodi stvorio sve potrebno za covekovo prezivljavanje i izlecenje...
Sve potrebne vitamini i sve ono sto je coveku potrebno nalazi se u prirodi,BOG je mislio na sve...a mi ljudi... dovodimo do unistenja nase prirode i svega sto je GOSPOD stvorio.
Kety76 thumbnail

Drustvo 🤗ja vas pozdravljam,nisam ni veceras u svom fazonu...ako sutra tj.danas budem
Zelim vam lep ostatak druzenja i veceri i puno lepih snova na putu kroz vas san..🤗

Izgleda da niko od nas nije u fazonu ove sedmice 😕 Mozda je do vremena

Laku noc Biki,lijepe snove 🤗