Returning of the written off #42 Invited only - Page 102

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.4k

Users

8

6.2k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

Helllooo

Samo da javim,preveli su Rudija 😆

Hvala..cim odgovorim na postove idem da uzivam sa Rudijem..😉
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Jao badi, pa ti nisi pametna. Stvarno trazila post. Cuj posto si tako bila upo*na, red je da ti pojasnim.😆 Ja sam tu upotrebila pogresnu rec kotrlja , rekla sam vec da ima razlicitih vrsta udaraca i da ni ja sama bas ne znam taj sport, ali mogu da ga razumem kad gledam ( kriket ne gledam, ali bejzbol ponekad da. ) Rekla sam ti da su slicni sportovi, gledala si valjda nekad bejzbol. Loptica se udara, izbacuje, baca, isporucuje kako god vec hoces da to nazovem,a ovo sto sam rekla kotrlja je malo drugaciji nacin izbacivanja te lopte. I igrac palicom udara tu loptu prema suprotnoj strani gde stoji protivnicki igrac i drvene precke vkoje brani taj protivnicki igrac drvenom palicom. E sad, posto je onaj organizator ovog kriketa sa TV zvezdama objasnjavao kakva su pravila, za koja je inace rekao da ce biti dosta drugacija, pretpostavljam da ce zene trebati samo tu jednu vrstu udaraca da izvode i da urade taj jedan over, a over je skup od 6 izbacenih loptica. E sad da ti objasnjavam dalje, ne umem, rekoh ti vec da postoje razlicite vrste izbacaja loptica, brzine, ugao pod kojim se udaraju i sl. a to je vec visa matematika za mene. Ima onda i ono optrcavanje posle izbacene lopte ,igrac menja mesto i to se smatra kao poen. Eto vrlo jasno objasnjeno.🤣 Ali kad se gleda ( mislim na bejzbol , nije tesko skapirati. ) Pa gledala si bejzbol bar u nekim americkim filmovima.

Procitala sam ja ovaj tvoj post i kad sam ga lajkovala. Ovaj drugi put jednako mi nista nije jasno kao ni prvi 🤣

Gledala sam Badi bejzbol u filmovima i od prilike mogu da skontam o cemu se radi. Kriket nisam. Nije to ni bitno , Mozda i skapiram nesto uz put. 😃
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Odgledala sam Rudija,kako je s prevodom sve drugacije😃

Da, hvala Bogu na onom sajtu, daje potpuno drugu dimenziju serijama kada gledas sa prevodom,nego kada citas WU..

Daltoni thumbnail

Saska a da das Rudiju sansu ,mozda ga se privatis posle 🤣mislim dok ne probas cokoladu ne znas kakav je ukus po omotu.A mogu da ti kazem da je Rudi mmm ukusan☺️

Uf..Rudi je crna cokolada, a takvu najvise volim..😉 ☺️
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Slusaj kad ti kazem nisu u srodstvu,sve ovo sto pise nema nikakve veze sa srodstvom.Odrasli su zajedno zato se zovu bratom i sestrom videces .Ja bez problema gledam jer znam da nema krvne veze😉 i necu vise da pisem o tome😃

Aj pa nemoj tako, ako znas nesto da se razotkrilo u seriji reci, stvarno ce biti lakse svariti tu cinjenicu. Ja zelim da gledam seriju, rekoh vec, sticajem okolnosti, zivela sam sa takvim primerima u njihovim zemljama, nije mi strana cinjenica da to rade ali nisam ih nikad gledala u njihovim intimnim scenama, to je vec nesto drugo. Ovde sem te zabave, njihovih smicalica i slicno, pretpostavljam da ce biti i strastvenih momenata. A sumnjiva si mi jer upo*no tvrdis da nisu u srodstvu, znaci nesto znas sto se otkrilo u seriji.

Ili je prvobitna prica i bila zaista zasnovana na tome da su oni bliski rodjaci pa zbog negativnih komentara , promenili pricu, iznenada se otkrila neka druga istina, a , Smeki ?
Daltoni thumbnail

Iskreno bez njega je trulo i bez veze.Evo danasnja epizoda cisto sranje,Sumer izveo iz kuce Paro vodi je kod Radze,predhodno je umesto Paro kidnapovao snaju Metli i sad ide da izvrsi zamenu.Bez veze jednino ako se pojavi sutra Rudi i sve to razbuca to bi bilo vrh😆

Da, to bi bio vrh, da uleti i razbuca Radzine siledzije i Sumera, a da radzu rani ,da bi skinuo kosulju dok ga previjaju..😉😆

Daltoni thumbnail

Slusaj kad ti kazem nisu u srodstvu,sve ovo sto pise nema nikakve veze sa srodstvom.Odrasli su zajedno zato se zovu bratom i sestrom videces .Ja bez problema gledam jer znam da nema krvne veze😉 i necu vise da pisem o tome😃

Ok Smeki, ja cu tebi da verujem i nista me drugo ne interesuje..
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: saska

Znam ja da se ti puno brines za Rudija 😆😆
Ajde pusti Rudija,nego vidje li da Nanavu slijedi jos jedan film 😃

Pa ja sam iskreno cekala informacije od tebe za Nanava, nadam se da ces sledeci ceo topic posvetiti tome. Bravo za njega, dakle nismo mi jedine koje su odusevljene njegovom glumom jer je ocigledno da mu ponude samo stizu. Ono sto je za neke san da dodju u Bolivud, za njega je stvarnost. Nadam se da cemo imati priliku da pogledamo te njegove filmove, nekako osecam da me ni u jednom ne bi razocarao. Jedina mana svemu tome je sto nece snimati serije , a serije traju i traju i traju i ti Baruna gledas i gledas i gledas ...

P.S. sto se tice ovog ajde pusti Rudija, ja se njega nikad nisam ni privatila
🤣

Pa cekam da John potvrdi koju mu je ulogu dodijelio 😃 a ne sumnjam da ce biti u njegovom stilu,zavodnika,ljubavnika i velikog frajera 😃 Zato ja postavih one njegove slike,jer sam sigurna da ce i Barunu dati nesto takvo 😆😆 a svaki tv glumac sanja da glumi u njegovom filmu 😉 on im je tamo pojam za musko 😆😆

A videla sam bogami i da je za tebe pojam za musko. Ostala sam zabezeknuta kol'ko si ga nahvalila, te ovo, te ono , te prava muskarcina.😆 Nisam te zato ni quote jer se jos uvek pitam na koga si to mislila kad si rekla ma prava muskarcina, na Johna ili Baruna
😆

Da ti pojasnim 😆😆 John je stvarno zgodan lik,i ima bas taj muski stav,nije tetkica i znam za njega dugo vremena 😃
Ali nikad ne moze izazvati ni slicna osjecanja kao Barun ☺️😆😆 e sad znas ko je za mene muskarcina ☺️😆
Daltoni thumbnail

A zar jos nisi shvatila sto ja gledam 😆😆 Rudi joj drzi usta zatvorena 🤣 tako da joj vrati za sve gluposti koje je radila Nanavu 🤣 U ovih 30 epizoda ne znam ima li ona 5 recenica texta 😃😆😆

Ja joj ne bih dala ni tih 5 recenica..😆 Isto bi mi bilo i da je sa Lejlom ,samo da ga gledam..☺️
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

A zar jos nisi shvatila sto ja gledam 😆😆 Rudi joj drzi usta zatvorena 🤣 tako da joj vrati za sve gluposti koje je radila Nanavu 🤣 U ovih 30 epizoda ne znam ima li ona 5 recenica texta 😃😆😆

Pa sestro slatka sto ne rece pre , samo pricate o Rudiju kako je boli glava, a ja svaki put pomislim ma ne znam koliko da je boli glava ne znam koliko bih mogla podneti opet ono , znas nasta mislim.
😉😆