Hvala..cim odgovorim na postove idem da uzivam sa Rudijem..😉
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 6th Oct 2025.
Bigg Boss 19- Daily Discussion Thread - 7th October 2025
5 MONTHS LEAP 7.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct. 7, 2025 Episode Discussion Thread
Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi 2: EDT # 3
HIGHER COURSE 8.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 8, 2025 Episode Discussion Thread
Bring her in Gen 5
Katrina already welcomed a child via surrogacy?
Abhimaan Edition: New Chapter Discussions
Anupamaa 05 - 06 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Naya safar college ka
Round 1 Slot 1 (Oct 7 6:30 PM IST / Oct 7 9 AM EST)
Now that's what I call a Wildcard
Round 1 Slot 2 (Oct 7 10:30 PM IST / Oct 7 1 PM EST)
Ananya Pandey - Chanel girl
ArIya/ETF OS: Rain, Coffee aur Thoda Pyaar
Like/Dislike/Neutral Week 6
Songs on All Tranportation
Jao badi, pa ti nisi pametna. Stvarno trazila post. Cuj posto si tako bila upo*na, red je da ti pojasnim.😆 Ja sam tu upotrebila pogresnu rec kotrlja , rekla sam vec da ima razlicitih vrsta udaraca i da ni ja sama bas ne znam taj sport, ali mogu da ga razumem kad gledam ( kriket ne gledam, ali bejzbol ponekad da. ) Rekla sam ti da su slicni sportovi, gledala si valjda nekad bejzbol. Loptica se udara, izbacuje, baca, isporucuje kako god vec hoces da to nazovem,a ovo sto sam rekla kotrlja je malo drugaciji nacin izbacivanja te lopte. I igrac palicom udara tu loptu prema suprotnoj strani gde stoji protivnicki igrac i drvene precke vkoje brani taj protivnicki igrac drvenom palicom. E sad, posto je onaj organizator ovog kriketa sa TV zvezdama objasnjavao kakva su pravila, za koja je inace rekao da ce biti dosta drugacija, pretpostavljam da ce zene trebati samo tu jednu vrstu udaraca da izvode i da urade taj jedan over, a over je skup od 6 izbacenih loptica. E sad da ti objasnjavam dalje, ne umem, rekoh ti vec da postoje razlicite vrste izbacaja loptica, brzine, ugao pod kojim se udaraju i sl. a to je vec visa matematika za mene. Ima onda i ono optrcavanje posle izbacene lopte ,igrac menja mesto i to se smatra kao poen. Eto vrlo jasno objasnjeno.🤣 Ali kad se gleda ( mislim na bejzbol , nije tesko skapirati. ) Pa gledala si bejzbol bar u nekim americkim filmovima.
Odgledala sam Rudija,kako je s prevodom sve drugacije😃
Saska a da das Rudiju sansu ,mozda ga se privatis posle 🤣mislim dok ne probas cokoladu ne znas kakav je ukus po omotu.A mogu da ti kazem da je Rudi mmm ukusan☺️
Slusaj kad ti kazem nisu u srodstvu,sve ovo sto pise nema nikakve veze sa srodstvom.Odrasli su zajedno zato se zovu bratom i sestrom videces .Ja bez problema gledam jer znam da nema krvne veze😉 i necu vise da pisem o tome😃
Iskreno bez njega je trulo i bez veze.Evo danasnja epizoda cisto sranje,Sumer izveo iz kuce Paro vodi je kod Radze,predhodno je umesto Paro kidnapovao snaju Metli i sad ide da izvrsi zamenu.Bez veze jednino ako se pojavi sutra Rudi i sve to razbuca to bi bilo vrh😆
Slusaj kad ti kazem nisu u srodstvu,sve ovo sto pise nema nikakve veze sa srodstvom.Odrasli su zajedno zato se zovu bratom i sestrom videces .Ja bez problema gledam jer znam da nema krvne veze😉 i necu vise da pisem o tome😃
Znam ja da se ti puno brines za Rudija 😆😆Ajde pusti Rudija,nego vidje li da Nanavu slijedi jos jedan film 😃
Pa ja sam iskreno cekala informacije od tebe za Nanava, nadam se da ces sledeci ceo topic posvetiti tome. Bravo za njega, dakle nismo mi jedine koje su odusevljene njegovom glumom jer je ocigledno da mu ponude samo stizu. Ono sto je za neke san da dodju u Bolivud, za njega je stvarnost. Nadam se da cemo imati priliku da pogledamo te njegove filmove, nekako osecam da me ni u jednom ne bi razocarao. Jedina mana svemu tome je sto nece snimati serije , a serije traju i traju i traju i ti Baruna gledas i gledas i gledas ...
P.S. sto se tice ovog ajde pusti Rudija, ja se njega nikad nisam ni privatila 🤣Pa cekam da John potvrdi koju mu je ulogu dodijelio 😃 a ne sumnjam da ce biti u njegovom stilu,zavodnika,ljubavnika i velikog frajera 😃 Zato ja postavih one njegove slike,jer sam sigurna da ce i Barunu dati nesto takvo 😆😆 a svaki tv glumac sanja da glumi u njegovom filmu 😉 on im je tamo pojam za musko 😆😆
A videla sam bogami i da je za tebe pojam za musko. Ostala sam zabezeknuta kol'ko si ga nahvalila, te ovo, te ono , te prava muskarcina.😆 Nisam te zato ni quote jer se jos uvek pitam na koga si to mislila kad si rekla ma prava muskarcina, na Johna ili Baruna 😆
A zar jos nisi shvatila sto ja gledam 😆😆 Rudi joj drzi usta zatvorena 🤣 tako da joj vrati za sve gluposti koje je radila Nanavu 🤣 U ovih 30 epizoda ne znam ima li ona 5 recenica texta 😃😆😆
A zar jos nisi shvatila sto ja gledam 😆😆 Rudi joj drzi usta zatvorena 🤣 tako da joj vrati za sve gluposti koje je radila Nanavu 🤣 U ovih 30 epizoda ne znam ima li ona 5 recenica texta 😃😆😆