Returning of the written off #36 Invited only - Page 79

Created

Last reply

Replies

1k

Views

57k

Users

8

5k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago
Ja sam odgledala 31.epi Sile..sada odoh i ja na spavanje..Laku noc..❤️
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Ja sam odgledala 31.epi Sile..sada odoh i ja na spavanje..Laku noc..❤️

Laku noc Dal. Ja cu nocas gledati Arnava pa dokle stignem.😃
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail
Sutra idem u NS na rodjendan i vracam se u ponedeljak.Da znate zasto me nema jer nisam sigurna da cu uspeti sutra da se javim.

nn027 thumbnail

Smeki opet glavobolja 😕
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Dobar dan 😛
Evo i mene,napokon 😆
Odgledala seriju i jos uvijek pod jakim utiscima.
Hvala Barunu na vrhunskoj glumi,ostavio me bez texta.Mom odusevljenju nema kraja a kao sl*g na tortu je dodano i to sto je na vrijeme napustio seriju.Ranije(dok nisam gledala IPKKND) sam se pitala zasto je sve to ostavio ali sad kad sam odgledala sto je on sve uradio,potpuno ga podrzavam i drago mi je zbog toga.
Odusevio me kao glumac ali i sa ovim stavom gdje nije htio traciti svoje vrijeme i talenat na gluposti 👏
E jos cu ja o Barunu,samo malo kasnije dok mi se sve slegne 😆
Dal 🤗jos jednom hvala sto si me nagovorila da ovo odgledam ❤️ Nisam mislila da cu dozivjeti da mi neki tamo glumac tako pobrka misljenja i osjecanja 😳 ali za sve postoji prvi put 😆
I prvi put cu ponovo gledati seriju 😆 Sacekat cu Nadu da zavrsi pa krecemo ponovo 😆 Nado,slazes li se 😃 Smeki ce nam se sigurno pridruziti 😆 a i Saska,ipak je ona u mom uglu 😆
E sad idem iscitati ovih 100 strana 😃
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

Dobar dan 😛

Evo i mene,napokon 😆
Hvala Barunu na vrhunskoj glumi,ostavio me bez texta.Mom odusevljenju nema kraja a kao sl*g na tortu je dodano i to sto je na vrijeme napustio seriju.Ranije(dok nisam gledala IPKKND) sam se pitala zasto je sve to ostavio ali sad kad sam odgledala sto je on sve uradio,potpuno ga podrzavam i drago mi je zbog toga.
Odusevio me kao glumac ali i sa ovim stavom gdje nije htio traciti svoje vrijeme i talenat na gluposti 👏
Dal 🤗jos jednom hvala sto si me nagovorila da ovo odgledam ❤️ Nisam mislila da cu dozivjeti da mi neki tamo glumac tako pobrka misljenja i osjecanja 😳 ali za sve postoji prvi put 😆
I prvi put cu ponovo gledati seriju 😆 Sacekat cu Nadu da zavrsi pa krecemo ponovo 😆 Nado,slazes li se 😃 Smeki ce nam se sigurno pridruziti 😆 a i Saska,ipak je ona u mom uglu 😆

Kety kakvo je to pitanje? Naravno da se slazem. Gledacemo ponovo zajedno i uzivati. Pa mi smo L&L
Drago mi je da si ponovo sa nama i da ti net radi. Citaj nase "umotvorine" i uzivaj 😆
Nadam se da se kod vas u gradu stanje smiruje i normalizuje.

Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Sutra idem u NS na rodjendan i vracam se u ponedeljak.Da znate zasto me nema jer nisam sigurna da cu uspeti sutra da se javim.

Nale vidim da si ipak uspela da se javis i drago mi je zbog toga...Da li to znaci da ipak neces u NS na rodjendan 😲
Daltoni thumbnail

Dobar dan 😛

Evo i mene,napokon 😆

Keti..🤗 Drago mi je sto sam uspela da ovim mojim malim doprinosom na tvoje odluke,uspem da ti barem malo ulepsam zivot ..a najvise mi je drago sto ces opet gledati i sto ces tek iz sledeceg puta moci zaista da uzivas u seriji jer ces moci da premotas sve one i ono sto ti je islo na zivce i uplovis u raj.. 😆
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Kety kakvo je to pitanje? Naravno da se slazem. Gledacemo ponovo zajedno i uzivati. Pa mi smo L&L
Drago mi je da si ponovo sa nama i da ti net radi. Citaj nase "umotvorine" i uzivaj 😆
Nadam se da se kod vas u gradu stanje smiruje i normalizuje.

Poslala sam ti poruku na mob.ali pitanje je da li je prosla 😕 Nisam dobila povratni izvjestaj Sad se smirilo ali je bilo katastrofalno 😕 Kao scene iz filmova Rzjarena rulja koje sve pred sobom rusi,pali,razbija,baca 😭 Puno je ljudi povrijedjeno,a o materijalnoj steti da ne pricam.Policija sad drzi stvari pod kontrolom ali je bilo zalosno gledati kako ih rulja divljacki tuce,kao da su oni krivi za sve 😭 Uplasila sam se te anarhije i bezvlasca,kao da je tajfun prosao kroz grad.Uh, 😭

Da,ja i ti smo L&L al na kub 😆😆 Znas da ja volim citati sve sto piste i namjerno sam ostavila za danas jer imam dovoljno vremena 😉
Daltoni thumbnail

Poslala sam ti poruku na mob.ali pitanje je da li je prosla 😕 Nisam dobila povratni izvjestaj Sad se smirilo ali je bilo katastrofalno 😕 Kao scene iz filmova Rzjarena rulja koje sve pred sobom rusi,pali,razbija,baca 😭 Puno je ljudi povrijedjeno,a o materijalnoj steti da ne pricam.Policija sad drzi stvari pod kontrolom ali je bilo zalosno gledati kako ih rulja divljacki tuce,kao da su oni krivi za sve 😭 Uplasila sam se te anarhije i bezvlasca,kao da je tajfun prosao kroz grad.Uh, 😭

Da,ja i ti smo L&L al na kub 😆😆 Znas da ja volim citati sve sto piste i namjerno sam ostavila za danas jer imam dovoljno vremena 😉

Izvini, upadam vam u post...😆
Nisam znala da je to bas u tolikoj meri..pa to je uzasno..da li ce se nesto uopste postici tim demonstracijama i takvim ponasanjem 😕