Returning of the written off #36 Invited only - Page 78

Created

Last reply

Replies

1k

Views

57k

Users

8

5k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

Da vam kazem hellooo i odmah bay 😔 Javljam se sa mob.jer nemam net.Kod nas su juce bile demonstracije,tako da je operaterima unistena oprema,i nemamo uopste mreze 😕Ne znam kad ce to sve popraviti 🤢

Do tada veliki 🤗za sve vas

Cula sam nesto o tim demonstracijama..o tome kako su kupljene velike kolicine sone kiseline i jos nekih opasnih stvari..to je bas gadno kod vas..😕 Nadam se da ce vam to uskoro popraviti..ovo sto se desilo je necuveno, bukvalno ste odseceni od sveta bez interneta..zalosno ..razumem ja da je narod besan,ali to ipak nije nacin da se nesto dokaze..

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

U nasem slucaju, moj supruznik vremenom pocinje da lici na tastu..😆

Ako mislis na virtuelnu tastu tj. mene , bogami svi komplimenti muzu onda. 👍🏼😆

A cuti, budi zadovoljna da lici na tastu, sta mislis da pocne da lici na na svoju mamu 🤣

I kapa dole za rejbanke ( nemoj slucajno da bi mu ih polomila 😆 )

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

E ajde da su samo fanovi pozeleli da izbrisu RK, vec vrhunac gluposti je taj sto u novoj prici neki RK neprijatelj upo*no pokusava da se RK izbrise svaki trag,da je ikada postajao,onje unistio sve filmove,sve postere i snimke sa njim...(zamisli scenario 😡)🤢 🤢

Nista novo kod njih ,cim glumac izadje iz serije oni izbrisu svaki trag kao da nije ni glumio,nevidjena glupost😡
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Za Badija Dryu 😃

☺️
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Ovaj momak ,sto je zagrlio, ima lep osmeh 😉
nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

Ja prosto nisam mogla da verujem dok sam gledala te epizode.
I nikakvo opravdanje nisam mogla da nadjem. Zene obicno kad su prevarene , na bilo koji nacin, a ona je sa njegove strane prevarena na sve moguce nacine , pocnu malo i da se preispituju, da im se uvlaci neki crv sumnje, pa i ako nisu potpuno sigurne,ako zele da veruju da to nije tako, ako ocajnicki zele da spasu svoj brak, ipak sebi daju malo prostora i vremena, a ona... sve je palo u vodu, i ono sto joj govori brat za kojeg sam vec rekla da padne u depresiju ako nije doruckovao , pa sopstveni bol zbog gubitka deteta gde otupis potpuno kao zena i nista,bas nista pa cak ni savrseni muz ne moze da te izvuce iz tog stanja. A ona, dobi svog muzica nazad, pridize se iz kreveta iz cuga, sve joj lepo i bajno. A toliko godina inace cekala da zatrudni. Jos bih je razumela da je dobila muza nazad , na poklon pa da je prikazana uz njega da pati za svojim gubitkom , ali ma kakvi, sva srecna, on je tu i nije je bas nesto specijalno ni briga sto vidi kako se drugi osecaju zbog toga,a vidi

Badi i ja sam zgrozena. Brat joj je najvaznije bice u zivotu a, bez coveka koji je hteo da ga ubije, ona ne moze. 😕 Ona jednostavno odbija da prihvati stvarnost, Zeli da zivi u tom svom virtualnom, izmisljenom svetu, u kome je, kako kaze, srecna. 🤢
Keti je nesto ranije objasnjavala tu vezanost zrtve i mucitelja. Zao mi je sto je sada odsecena od nas, zbog svih tih, dogadjaja a verujem da bi ona na tu temu imala jos sto sta da nam kaze.

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
E tako,iscitala sam vas i sad mogu da idem da spavam...Danas mi je bio uzasan dan 🤢
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

Da vam kazem hellooo i odmah bay 😔 Javljam se sa mob.jer nemam net.Kod nas su juce bile demonstracije,tako da je operaterima unistena oprema,i nemamo uopste mreze 😕Ne znam kad ce to sve popraviti 🤢

Do tada veliki 🤗za sve vas

Jao Kety bas mi je zao. Ne razumem sta to unistavnje moze dobrog doneti i sta moze resiti.
Nadam se da ce se sve brzo srediti i da ce demonstracije prestati. Onda ce valjda i net da ti proradi.

nn027 thumbnail

Originally posted by: Drya

E tako,iscitala sam vas i sad mogu da idem da spavam...Danas mi je bio uzasan dan 🤢

Badi ni ja nemam nicim lepim da se pohvalim😕
Laku noc. Valjda ce sve sutra biti bolje.
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Drya

Valjda si uspela da resis zub..nije te nesto bolelo ,zar ne? 😲 U svakom slucaju ne sekiraj se..sutra je novi dan..