Originally posted by: Kety76
Dal โค๏ธ nije to malo doprinos to je ogroman doprinos ๐ Sve bi to bilo ok da sam ja sam odgledala seriju,kao sto sam mislila da ce biti ๐ Ali,bitnije od serije je da se pojavio neko ko me fascinirai i oborio s nogu ๐ jeste da mi je trebalo 200 epizoda ๐คฃ ali smatram da je to bila moja duboka i temeljna analiza Baruna S. ๐
A sto se tice serije,ja sam uzivala u svim epizodama ๐ Vec sam pisala da su i one sa Shijamom maestralno odradjene i kad budem ponovo gledala necu ih preskakati.Vec od 360 mi se, osim par epizoda gdje su bukvalno glumci izvlacili situaciju,nije svidjela prica.Vec je imala tendenciju natezanja i smaranja,kao da je neko drugi pisao scenario zadnji mjesec dana.Tada sam vec shvatila zasto je Barun otisao.Dao im je mjesec dana i imali su 2 price,ona o djecaku i izbor za miss,gdje se on vec totalno kao lik mjenja u nesto vec vidjeno.Drago mi je sto nije nastavio ovu pricu ๐
Kad budem gledala ponovo,vjerovatno cu upravo te zadnje epizode premotavati,odnosno gledati samo scene sa Barunom ๐
Izuzetak su mi scene gdje igraju kosarku,a on je tu vec savrsen ๐ณ ali Sanaya dok u igri cuva Akasha ๐คฃ๐คฃ perfektno je to odradila,znaci plakala sam od smijeha ๐ Tu mi je bila bas orginalna bez naucenih izraza ๐ I ona epizoda kad se tek prijavila za miss,sminkanje i hodanje u stiklama ๐,tu je cijela Raizada porodica dobro odglumila.Ostatak epizoda,osim par bljeskova sa Barunom,bilo kao da gledam drugu seriju.Nisam bas sigurna ali cini mi se da je i Saska zastala negdje oko 360 epizode ๐
I znas sta bihz voljela vidjeti,onu scenu kad ona njega pokusava hipnotisati,ali iza kamera ๐
Imam osjecaj da su to jedva snimili jer se na snimku vidi da se oboje cerekaju i jedva suzdrzavaju smijeh ๐ Mislim da uopste nisu mogli bolje snimiti jer im je bilo previse smijesno ๐