Returning of the written off #36 Invited only - Page 81

Created

Last reply

Replies

1k

Views

57k

Users

8

5k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

Zao mi je Smeki ๐Ÿ˜ญ I ja imam migrenu,naslijedila sam je od mame.Ali ponekad prodje dosta vremena da nemam napade,a nekad je svakodnevno ๐Ÿ˜• Meni pomaze i kad korigujem ishranu,izbacim sve mlijecno,masno,slatkise(osim crne cokolade),ali ne mogu se bas uvijek pridrzavati ovoga ๐Ÿ˜ƒ Koje tablete ti uzimas za migrenu?Meni jedino Avamigran pomaze ๐Ÿ˜•

I kod mene ja tako nekad prodje dosta vremena ,da me ne zaboli glava a nekad je svakodnevno zavisi od vremena.Ja pijem Aflimil,nekad pomogne nekad ne.Nekad jednostavno ne vredi popiti tabletu migrena mi traje dva do tri dana i dok ne prodje taj period nista ne pomaze.๐Ÿ˜•NISAM PROBALA DA KORIGUJEM ISHRANU JER SAM JEDNOSTAVNO GURMAN volim da jedem i cini mi se da ako se ne najedem dobro ,glava me zaboli ,cudno ali istinito๐Ÿ˜†
Edited by smeker - 11 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Dal โค๏ธ nije to malo doprinos to je ogroman doprinos ๐Ÿ˜† Sve bi to bilo ok da sam ja sam odgledala seriju,kao sto sam mislila da ce biti ๐Ÿ˜† Ali,bitnije od serije je da se pojavio neko ko me fascinirai i oborio s nogu ๐Ÿ˜› jeste da mi je trebalo 200 epizoda ๐Ÿคฃ ali smatram da je to bila moja duboka i temeljna analiza Baruna S. ๐Ÿ˜†
A sto se tice serije,ja sam uzivala u svim epizodama ๐Ÿ˜ƒ Vec sam pisala da su i one sa Shijamom maestralno odradjene i kad budem ponovo gledala necu ih preskakati.Vec od 360 mi se, osim par epizoda gdje su bukvalno glumci izvlacili situaciju,nije svidjela prica.Vec je imala tendenciju natezanja i smaranja,kao da je neko drugi pisao scenario zadnji mjesec dana.Tada sam vec shvatila zasto je Barun otisao.Dao im je mjesec dana i imali su 2 price,ona o djecaku i izbor za miss,gdje se on vec totalno kao lik mjenja u nesto vec vidjeno.Drago mi je sto nije nastavio ovu pricu ๐Ÿ˜ƒ
Kad budem gledala ponovo,vjerovatno cu upravo te zadnje epizode premotavati,odnosno gledati samo scene sa Barunom ๐Ÿ˜†
Izuzetak su mi scene gdje igraju kosarku,a on je tu vec savrsen ๐Ÿ˜ณ ali Sanaya dok u igri cuva Akasha ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ perfektno je to odradila,znaci plakala sam od smijeha ๐Ÿ˜† Tu mi je bila bas orginalna bez naucenih izraza ๐Ÿ˜† I ona epizoda kad se tek prijavila za miss,sminkanje i hodanje u stiklama ๐Ÿ˜†,tu je cijela Raizada porodica dobro odglumila.Ostatak epizoda,osim par bljeskova sa Barunom,bilo kao da gledam drugu seriju.Nisam bas sigurna ali cini mi se da je i Saska zastala negdje oko 360 epizode ๐Ÿ˜†
I znas sta bihz voljela vidjeti,onu scenu kad ona njega pokusava hipnotisati,ali iza kamera ๐Ÿ˜ƒ
Imam osjecaj da su to jedva snimili jer se na snimku vidi da se oboje cerekaju i jedva suzdrzavaju smijeh ๐Ÿ˜† Mislim da uopste nisu mogli bolje snimiti jer im je bilo previse smijesno ๐Ÿ˜†

Da, mislim da sam ti vec pisala o tome...Jos od otmice BS je poceo da snima film (otud i scenario za otmicu) , a na kraju serije, on je vec bio otisao iz IPKKND, ugovor nije obnavljao,samo je snimao dok ne ubace novog glumca..naravno publika to nije dozvolila i BS je zavrsio seriju..so je zaista izgledalo kao natezanje tih zadnjih dvadesetak epizoda ali bilo je neophodno jer drugacije ne bi moglo sa istom glumackom ekipom..cuti kada je i ovako bilo..kako god..serija je super odradjena i okoncana a ja ipak najvise volim da gledam od pocetka pa sve do scene na terasi, u tom delu bas uzivam..posle preskocim tih par epizoda, odgledam svami dramu, lepoticu i zver i Laksmi nagar deo,sve do krova..onda premotam do scene u stali , pa opet do kanjona i onda gledam do povratka kuci..tu opet malo motam Sijama i Anjeli, pa odgledam ceo svadbeni deo i onda gledam sve do Kushinog rodjendana i Kushi kao superheroja, premotam ...i odgledam karvachot i serija mi se zavrsi sa onom ASR recenicom Arnav i Kushi zauvek..a posle pogledam ( kao dodatak seriji) deo gde on malo malo pa nosi Kushi u krevet ๐Ÿ˜ณ, gde je ugleda u plavoj haljini i gde se ponosi njome..to je od prilike to..๐Ÿ˜†
Daltoni thumbnail

Samo ti upadaj,nema problema ๐Ÿ˜†
Bilo je kao u filmu,katastrofa.Postici se nece nista.Zapalili su zgradu vlade,polupali stotine auta,10-ak su bacili u rijeku,polupali izloge,pokrali stvari,ozlijedili prolaznike,policajce,...Opet je stradala radnicka klasa u tim nemirima ๐Ÿ˜• Vlada se u ponedj.vraca u svoje fotelje i sad ce ponovo praviti mjesto gdje ce raditi,novac iz budzeta ulagati u popravke,...Neko je ovo dobro osmislio radi vlastitih ciljeva i iskoristio to na ovakav nacin

Uzasno...u pravu si, sve ovo ima nekog huskaca iz senke ,koji je deo te iste vlade..Manipulisu narodom od kad je sveta i veka, a narod ko ovce, na svoju stetu...tuzno..๐Ÿ˜ญ

Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

๐Ÿ˜† Ne to ne znaci da ne idem To znaci da nisam spavala do rucka i da sam, pre nego sto pocnem da se spremam, imala vremena da se javim ๐Ÿ˜†

Nado lepo se provedi i ne zaboravi crvene cizmice, trebace ti posle rodjendana..naravno ,osim ako ne ides do NS peske..๐Ÿ˜†
smeker thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Da, mislim da sam ti vec pisala o tome...Jos od otmice BS je poceo da snima film (otud i scenario za otmicu) , a na kraju serije, on je vec bio otisao iz IPKKND, ugovor nije obnavljao,samo je snimao dok ne ubace novog glumca..naravno publika to nije dozvolila i BS je zavrsio seriju..so je zaista izgledalo kao natezanje tih zadnjih dvadesetak epizoda ali bilo je neophodno jer drugacije ne bi moglo sa istom glumackom ekipom..cuti kada je i ovako bilo..kako god..serija je super odradjena i okoncana a ja ipak najvise volim da gledam od pocetka pa sve do scene na terasi, u tom delu bas uzivam..posle preskocim tih par epizoda, odgledam svami dramu, lepoticu i zver i Laksmi nagar deo,sve do krova..onda premotam do scene u stali , pa opet do kanjona i onda gledam do povratka kuci..tu opet malo motam Sijama i Anjeli, pa odgledam ceo svadbeni deo i onda gledam sve do Kushinog rodjendana i Kushi kao superheroja, premotam ...i odgledam karvachot i serija mi se zavrsi sa onom ASR recenicom Arnav i Kushi zauvek..a posle pogledam ( kao dodatak seriji) deo gde on malo malo pa nosi Kushi u krevet ๐Ÿ˜ณ, gde je ugleda u plavoj haljini i gde se ponosi njome..to je od prilike to..๐Ÿ˜†

Hhahaha Dal i ja odprilike tako,samo mi nije jasno sta ti je ovo Laksmi nagar ๐Ÿ˜†mozak mi stao nemam pojima o cemu pricas i molim te taj dodatak ako imas posebno da ne trazim svaki put ,to kad je nosi u krevet .Ja sam stigla do izbora za mis ,i mogu da pocnem da gledam iz pocetka kad kazete๐Ÿ˜ƒ
Edited by smeker - 11 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Da Nado๐Ÿคข nije mi danas dan nikako๐Ÿ˜•

Dobro dosla u klub (ja)..๐Ÿ˜ญ Neznam sta je gore, tahikardija ili migrena, treba da dobijem a i ovo vreme mi ne ide u prilog nikako..februar mesec a napolju samo sto ne izniknu visibabe..๐Ÿ˜ฒ
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Hhahaha Dal i ja odprilike tako,samo mi nije jasno sta ti je ovo Laksmi nagar ๐Ÿ˜†i molim te taj dodatak ako imas posebno da ne trazim svaki put ,to kad je nosi u krevet .Ja sam stigla do izbora za mis ,i mogu da pocnem da gledam iz pocetka kad kazete๐Ÿ˜ƒ

Pa Smeki, Laksmi nagar je naselje u kome zivi Kushina tetka...kada odgledas jos neki put i komsijama cs da upamtis imena (ili ces da ih sama krstis.๐Ÿ˜† )A dodatak nemam posebno nego motam,isto ko i ti..Ja se nadam da cemo od ponedeljka novi krug..ako se svi slazu ? ๐Ÿ˜ƒ

Edited by Daltoni - 11 years ago
Daltoni thumbnail
Evo necega posebnog od mene,da vam pozelim prijatno nedeljno poslepodne ..

PS Ko ima koga da napada posle ovog, ko nema da se snadje..๐Ÿ˜†

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=QPITCy3Ag9g[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=5JXQhmUuF5o[/YOUTUBE]
smeker thumbnail

Pa Smeki, Laksmi nagar je naselje u kome zivi Kushina tetka...kada odgledas jos neki put i komsijama cs da upamtis imena (ili ces da ih sama krstis.๐Ÿ˜† )A dodatak nemam posebno nego motam,isto ko i ti..Ja se nadam da cemo od ponedeljka novi krug..ako se svi slazu ? ๐Ÿ˜ƒ

Tacno naselje se tako zove hahahhaha uh znam da mi je nesto bilo poznato.Meni je vrh kad je on priprema za prvu bracnu noc to motam po nekoliko puta,kad pali one stolice na terasi,kad lome krevet,kad joj kupuje narukvice,kad joj stavlja nanogicu,haldi scene,prva bracna noc tj noc pre svadbe,jutro posle te noci i njihov razgovor.Noc u stali,scena kad se on krije u ormaru i sve ono sto sledi posle toga.Ma ima dosta ja se slazem od sutra pocinjemo ponovo,ali ako moze od 20 epizode ๐Ÿ˜ƒ
smeker thumbnail

Evo necega posebnog od mene,da vam pozelim prijatno nedeljno poslepodne ..

PS Ko ima koga da napada posle ovog, ko nema da se snadje..๐Ÿ˜†

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=QPITCy3Ag9g[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=5JXQhmUuF5o[/YOUTUBE]

Hvala Dal ๐Ÿ˜ณ
Mozda mi bude malo bolje,๐Ÿคข