A zamisli da sam sad negde oko 280 epizode ? Sta mislis da li bi mi bilo teze?
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 18th Sept 2025
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Pak, 10th Match, Group A at Dubai🏏
HEALING SHUROO 18.9
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs SL, 11th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
Akash Ambani constantly holding radhika's hand and waist
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 18, 2025 Episode Discussion Thread
Deepika Removed From Kalki 2
Nerdtastically Navratri (CC Game, Sign Up Open)
The Ba***ds Of Bollywood - Reviews
Abhishek reminds me of young Puneet Issar
VICTIM KAUN 🤧 19.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 19, 2025 Episode Discussion Thread
Buddhiya ki Nautanki
ABC Pulls Jimmy Kimmel Off Air for Charlie Kirk Comments
Anupamaa 18 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
How quickly time changes
Alia bhatt special topic
Pari's hate for Tulsi
Armaan has always been the victim
Anupamaa 19 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
A zamisli da sam sad negde oko 280 epizode ? Sta mislis da li bi mi bilo teze?
Dobra si. Ja sam odgledala 30. Ajse nije prebio brat Dal. Nju je prebio idiot od muza.
Badi slusala sam ja ali sta vredi. Kety i ja se tesko palimo i tu nije bilo pomoci. Kako cemo se sad "ugasiti" pojma nemam š
Teska noc, tezak dan koji se na kraju zavrsio lepo, sto privatno ,sto se moje bdenje isplatilo. Nekako me sve vreme gonila misao da ce se nesto desiti pa ce prekinuti jedan divan san koji sam budna sanjala ovih noci. I ponavljam , bdenje se isplatilo, ja sam predivnu ljubavnu pricu odgledala do kraja. Mogla bih stosta pricati o tome, za sada samo
Standing ovations Mr. BARUN SOBTIBadi drago mi je da je dobro ispalo na kraju, ma sta da je u pitanju.š
Badi, kontrola je prosla dobro, sledeca za 6 meseci, sutra cekam jos neke nalaze, jos jedna sitna intervencija (znas koja ) to najkasnije do marta, ali danas je proslo dobro .šš¼Badi jesam li ti lepo rekla kakva je procedura, kad si se prosli put nanervirla? Hvala bogu sve je OK. š
Badi, nije to nerviranje,to je uzasna nervoza za koju ne postoji nacin da je odagnas. Ali zaista, da nije bilo ove serije da mi okupira misli,mislim da bih odlepila. Tako je kad ti je dete u pitanju. Narocito sto znas sta se sve desavalo, krenes sa jednim razmisljanjem, desi se drugo. I tako u zadnje vreme meni vise puta. Ali sad nadam se da je kraj i necu vise o tome,bar ne narednih 6 meseci. Sad hocu da pricamo o lepim stvarima, recimo o RK i Arnavu ššPa shvatila sam i sama da je ona odlicna terapija i sjajan nacin da se odagnaju teske misli. I Kety ce se sloziti samnom. šMoze , za pocetak hajde malo o Arnavu š³
Oh really ?Pa nisam mislila bas "toliko" malo š
Better ?
Kety koliko vidim nema . Garant je nasla nacin da gleda al sebicno zadrzava Arnava za sebe. Neka ,neka , nije ni taj Bec daleko, ja inace hocu uskoro da idem tamo š¤£
Ja gledam Silu, pa kome je dosadno, moze samnom..š
Na kojoj si epizodi?Sada gledam 25. stigla Ajse kod Sile,prebio je brat..Dobra si. Ja sam odgledala 30. Ajse nije prebio brat Dal. Nju je prebio idiot od muza.Aha, sada bas taj deo gledam,gde je tuce prve bracne noci..š”