Lepa moja, vidim da si u zaostatku sa citanjem...nadam se da cemo se isto razumeti kad procitas da stvarno idem u Bec😆🤗
P.S. pa nasi smo, valja se pomagati u tudjini 😳
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 13th Sep 2025 - WKV
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
PARAYI AURAT 13.9
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Tanya was fab today👏🏻
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
Anupamaa 13 - 14 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Who is this actor?
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th September '25 EDT.
KIARA THROWN 14.9
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Bb top 5 - guess
When a lie is repeated hundred times…
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Keti, gde je taj link...😃
Kriziram 😆Vadi se iz te krize i davaj link..😆
A bogami kriziras i ti... nema Nada link , ona samo krizira, link ima Kety al ona nas ignorise🤣
Odo ja da se istusiram..valjda ce da me doceka taj link kada se vratim..😆
E bojim sa da sa klopom neces bas dobro proci. Ne da smo utrenirane. Ma cele zime nista i ne radimo osim sto treniramo "macevanje". 😆
Evo jedno obecanje od mene, tamo na prolece,zdravlje Boze, palim kola,idem po Smeki, pa idemo u Sabac, Beograd i N.Sad,da se svi okupimo..ali obavezno !
E jedva cekam, ali zaista, skup moze i kod mene u Sapcu, verujte za sve mesta ima , plus nemam muza da nam smeta 😆Ma sve moze,ako ces da kuvas kafu..pokupimo te i idemo dalje, ludi karavan na tockovima..😉😆
Ma bre bre kuvacu vam sta hocete,samo dodjite. Ma necu da vam kuvam nista, samo cu vas vodati po restoranima😉E bojim sa da sa klopom neces bas dobro proci. Ne da smo utrenirane. Ma cele zime nista i ne radimo osim sto treniramo "macevanje". 😆
Badi, samo opusteno, ko da sam jednom ostala u restoranu da perem sudove 🤣
Kety koliko vidim nema . Garant je nasla nacin da gleda al sebicno zadrzava Arnava za sebe. Neka ,neka , nije ni taj Bec daleko, ja inace hocu uskoro da idem tamo 🤣Keti valjda zivi u Bosni, a Natali je u Nemackoj..ili se varam..😕
Ako nisam polupala loncice mislim da ce Kety shvatiti poruku. 🤣 I da, Nataly zivi u Nemackoj, a gde bi inace teska artiljerija bila nego tamo 😆😃 Razumijemo se 😆🤗
Lepa moja, vidim da si u zaostatku sa citanjem...nadam se da cemo se isto razumeti kad procitas da stvarno idem u Bec😆🤗
P.S. pa nasi smo, valja se pomagati u tudjini 😳
Naravno da se razumijemo 😛 Lijepo se provedi 😛 A onda cemo pisati eseje o Barunu 😉Mi cemo zavrsiti sa gledanjem i utisci ce se sloziti.Mada se meni vec slozilo 😆 Barun je magican.On je zivio zivot ASR a ne glumio.Nikakvo cudo sto ga toliko traze.