PARAYI AURAT 13.9
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th Sept '25 Episode Discussion Thread
Tanya was fab today👏🏻
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
KIARA THROWN 14.9
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 14th Sep 2025 - WKV
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
When a lie is repeated hundred times…
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
Bb top 5 - guess
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
What happened to Tiger Shroff? Why did he decline?
Which movie is your 1st choice on 2nd October?
Malla and ARS running crime list
Sidvi FF: Chocolate (continued)
Sta sam ja tebi rekla malopre, gleda, cuti i ne deli 😆
Znam i koji lik ce biti novi DD partner..ali hoce li Bujang ubiti RK ,pokusace bekstvo i tada ce ga ubiti..a i nisam te razumela za MB i RK cerku, kako ce se ona zvati ?
Ne znam kako ce se zvati,pominju se samo inicijali,ovo su samo spekulacije ja mislim. Madu ce da rodi cerku, RK ce napraviti zabavu u vili, dogodice se pozar i on ce tu nastradati.🤢 🤢 🤢Kako originalno. 😕 Hebote , zapalise zivog coveka. 🤢
Ma pobrinuce se verovatno da ga Madu zvekne jos jednom, onako poslednji put, mozda ce biti u nesvesti.
Ma kad je on u pitanju sve ti oprastam ali pod jednim uslovom. DA MI DAS LINK !!!!! 🤣
Sumnjas u mene 😃 Nasla sam i to sa odlicnim i cistim snimkom,direktno sa star plusa 😆Ali sam ipak odlucila prvo vas da iscitam pa cu nastaviti 😃Sad sam na 277 ep.Daj link..😃
Sta sam ja tebi rekla malopre, gleda, cuti i ne deli 😆Ajde sto ne da vama link ali sto ga ne da meni 😲 🤣Koga da ti dam 😲 Znas da tebi hocu,hoces Baruna ili ASR,eto ti prva biraj 😆
Badi slusala sam ja ali sta vredi. Kety i ja se tesko palimo i tu nije bilo pomoci. Kako cemo se sad "ugasiti" pojma nemam 😆