Redarstvenik glede svezi vunastog travobrstila tjera vunasta travobrstila...😃mislim da vam je refren dovoljan...🤣
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
Vise nego dovoljan. Sve sam razumela.
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Oct 2025
GREENE FLAG ⛳
NOODLES VRATH 16.10
What will Yuvraj do?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 17, 2025 EDT
This is concerning.
Welcome Back 🥳
i support farhana
Kyunki Detailed Written episode Oct 16. Pics attached (Hindi captions)
Who is most loved character in gen 4?
Mental health club - Only Positivity allowed 🌟
Debate between Kareena-Ranbir fans about who's better?
Story- Tortoise to Rabbit😜
Acha wala gunda
Anupamaa 17 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Wanna see post leap trp ?????? Geetu vs Abhimaan romance who won??
Deja vu ? Do you get Deja vu ?
Mera Armaan toh Green Flag Hai😌✅
Alia channeling Gangubai in this scene from RRKPK!!!
Zora Releasing On Trimurti Films YouTube Channel
Redarstvenik glede svezi vunastog travobrstila tjera vunasta travobrstila...😃mislim da vam je refren dovoljan...🤣
Nato ima li nastavka price? Da cekam ili da idem da spavam?
Keti se ocigledno veceras nece javiti.
2. Deo: Ponocno Uznemiravanje
Ding-dong!" Ding-dong!"
...sta je...sad...dodja...?"
Otkud bih ja to znala?"
Sigurno netko tebe trazi..." zalio se Shiv, ...a tek smo poceli!"
Nitko ne dolazi tako kasno kod mene," branila se Anandi pokusavajuci da se
raspetlja iz zagrljaja, Sto posto neko tebe trazi...OUCH!"
Izvini duso,...cekaj...ne mici se..." govorio je Shiv pokusavajuci da otpetlja uvojak Anandine kose koji se upetljao u njegov prsten.
Ouch...ouch...ouch!Shiv!"
Izvini!"
DING DONG!"
Tko god da je na vratima, reci cu mu sta ga sleduje..."
Sigurno je nesto hitno...tko bi te inace tazio ovako kasno?"
Madam, tebe traze, ne mene..."
Kladim se da je za tebe..."
Vazi, ako je za tebe, onda ces raditi sve sta hocu, kad ja to hocu," rekao je Shiv namigujuci na Anandi.
Kuvacu halvu samo onda kad ja to zelim - ako tebe netko treba..." rekla je Anandi, smeseci se nevaljalim osmehom.
Vazi! Hajde sada, obuci se..." odgovorio je Shiv, konacno je pustivsi iz svog zagrljaja i ustajuci iz kreveta.
Zasto?" pitala je Anandi napucivsi usta i prekrivsi prednju stranu tela prekrivacem, dok mu je zavodljivo pokazivala svoja gola ledja i ramena.
Zato jer sam siguran da osoba na vratima zeli videti tebe, a ne mene..."
Kako mozes biti tako siguran?"
Osoba koja zeli mene da vidi, prvo bi nazvala...vidis, on bi bio uplasen da uznemirava CS u jedan u noci..." odgovorio je dok se oblacio.
Oh! OK! Ustajem..." uzdahnula je ali ne zelim!...Hocu da se ususkam u krevet! To nije fer, prvo me zavedes...raspametis me i onda odes!" dodala je streljajuci ga pogledom.
Znam, apropo...ukrala si moju recenicu...obuci se, duso, ja idem da vidim tko je to."
Anandi je i dalje lezala na krevetu, ne zeleci da ustaje, gledajuci u svog muza dok je napustao sobu i pokazujuci joj da se obuce zatvorio vrata.
Potpuno me je izludio i onda...videt ces ti kad ja tebe budem ostavila da cekas!
Vragolasti osmeh joj je obasjao lice; zgrabila je jastuk svoga muza i duboko
udahnula njegov miris koji je i dalje bio tu, i zabila lice u mekani satenski jastuk.
Nema sanse da ustanem...
Za Anandi zivot nije mogao biti bolji. Bila je srecno udata zena
...za savrsenu bozju kreaciju...
Najboljeg muza.
Idealnog muskarca.
Ljudsko bice bez mana.
Strastvenog ljubavnika.
Od trenutka kada su presli poslednju stepenicu na njihovom bracnom putu, Anandi je u trenucima poput ovog, mislila samo na jedno:
Gde si dodjavola bio celo ovo vreme!?
Bilo je tako lako... lagano poput disanja...normalno i istinito, poput tebe i mene...
Za nju, njih su dvoje bili dve polovice jednog bica. Jedino kada su bili zajedno, osecali su se celim...potpunim...apsolutnim.
Nije to bila obicna fizicka veza koja postoji u bracnom zivotu,vec intimnost koja je prevazilazila fizicki aspekt i dovela ih blize no ikada pre.
Znala je njegove misli istog trenutka kada su se formirale u njegovoj glavi. Razumela je njegove potrebe pre nego sto bi ih on sam spoznao. Njegova raspolozenja, zelje, htjenja, osecaje, stavove, misljenja, izbore, - sve ih je znala; kao sto je i on znao njene.
Bila je to zajednicka sala i u Singh domacinstvu i kod Shekhara, da Anandi i Shiv komuniciraju putem telepatije!
Volim te...Toliko te volim...dodji mi uskoro...
Posle Jagdisha, nije mogla potpuno da razume koliko covek moze da voli ili da bude voljen - Shiv ju je naucio drugacije.
Naucio ju je kako da voli, cineci najjednostavniju stvar na svetu - pustajuci je da bude ono sto jeste i obasipajuci je svojom nesebicnom ljubavlju.
Ako je mislila da je ludo u njega zaljubljena, to bi bila preblaga izjava. Ona je bila istinski, potpuno ludo i duboko u neopovratnoj ljubavi sa njim.
Pozuri Collector Sahab... Ne pustaj me da te cekam...
Mozda je coveku koji je dosao stvarno potrebna pomoc...
Anandi je shvatila da je bila neozbiljna sto nije ustala, i obukla se da vidi tko je na vratima. Proslo je skoro petnaest minuta od kada je Shiv napustio sobu, i Anandi je pocela brinuti, a onda odbacila brigu sledeceg trenutka.
Da je Shiv u nekoj vrsti opasnosti kao da bih mu ja mogla ista pomoci...
A da je Shiv u bilo kakvoj fizickoj opasnosti... okej Anandi, proradio ti je smisao za humor ovih dana...
Bez obzira na sve, sela je, pridrzavajuci cebe blizu svog tela, naprezuci se da cuje bilo kakav zvuk, i posto se nista nije culo istinski je pocela da brine.
Upravo se spremila da ustane iz kreveta i izadje napolje da vidi tko je to dosao, kada je zacula svog muza kako vice JAGDISH!!"
Nastavit ce se...😉
What the 😡 Pa kako se to serija gleda? Aj brzo na popravni, KKK je veceras kompletan , nema zabusavanja
Sto se nerviras bezveze?Nije bitno.Idemo gledati seriju.Sumnjam da ce iko od nas na spavanje prije 3-4 😃Ako budes budna mi smo tu 😉
Cuvar rujnih okolokucnih cetvoronoznih blatobrkala tjera rujna okolokucna cetvoronozna blatobrkala .. ojhaa
Nataly evo i za tebe Mada su ovako isto pisali i za Prat i Sriti,pa odose nakon 2-3 mjeseca