Returning of the written off #33 Invited only - Page 112

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

37.8k

Users

8

5.5k

Frequent Posters

NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

Zar si ga tako malo procijenila?Nikad on to nece uraditi.Postavio je uslov,a to je da Shiv bude vise zastupljen u BV.I vec je odobreno.Oni su planirali skok u seriji pa da ga tako zamijene,ako bude htio napustiti.Ali on kaze da ce nakon skoka Shiv biti vise zastupljen tako da nema potrebe da ode

Pa dobro, priznajem da sam ga smatrala karakterom ali ako je njegov uslov bio da Shiv bude vise zastupljen, to onda znaci da je njemu svejedno dali mu je partnerka zaba ili kiseli krastavac ili oboje u jednom...🤢 pa ako je tako, onda ce stvarno biti onako kako jednom napisah na TRPs: pored nje ce mutirati u starog djeda...😆

Kad smo vec kod Sida, Kety jesi ti dobila PM od Olivey da ispunis Slambook?! Meni jucer poslala drugi i ja ga ispunih, trebalo mi je 2 sata za to, sve pisi pa brisi, pa opet pisi...

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3800389&PID=99961029&#p99961029

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Vi uvek nadjete pravo vreme da ubivate topik 😆 Evo javljam vam se sa tableta a znate koje su sanse da dobijete novi topik veceras. .. Znate 😆 😈

Opusteno, imam ja sta za radit' nocas 🤣

Edited by saska - 11 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Joooj znam da stedimo ali vam moram ovo reci, Znate li sta mi je bilo vrh? Kad se Arnav prvi put u seriji nasmejao. To mi je bilo nezaboravno. A tek njena faca dok joj se on joj nonako od srca smeje ☺️
Tad sam , da posteno priznam, pomislila da cu mozda seriju pogledati jos jednom.
Kety sta ti kazes? 😉
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Sto se mene tice moze. A tako bih sad lepo pisala jos stosta 😆

I ja isto 😆 Vise mi zbog Saske,bas sam mislila da s njom raspredamo detalje,svasta se izdogadjalo 😆
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Nataly

Pa dobro, priznajem da sam ga smatrala karakterom ali ako je njegov uslov bio da Shiv bude vise zastupljen, to onda znaci da je njemu svejedno dali mu je partnerka zaba ili kiseli krastavac ili oboje u jednom...🤢 pa ako je tako, onda ce stvarno biti onako kako jednom napisah na TRPs: pored nje ce mutirati u starog djeda...😆

Kad smo vec kod Sida, Kety jesi ti dobila PM od Olivey da ispunis Slambook?! Meni jucer poslala drugi i ja ga ispunih, trebalo mi je 2 sata za to, sve pisi pa brisi, pa opet pisi...

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3800389&PID=99961029&#p99961029

Ne,nisam dobila nista 😃
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Da se ne nadovezujem,i overqvotiram Sasku i Smeki..
Posteno da vam kazem,kada sam ja gledala seriju,tek iz treceg puta sam uspela da odgledam sve scene sa Usljavim..do tada sam gledala sve osim njega, a njega na preskoke..mozete i vi ako bas prigusti da ga iseckate i cujete sustinu njegovih planova a ima ih pun snupi, dovoljno da ti mrdne zivac, i bas volim sto mu se bas svi izjalove ovako ili onako.. Ali,moj savet je,ko moze da odgleda i scene sa njim, ko ne moze,ne zameram,znam da ume da bude napo*no,pogotovu ako gledas veliki broj epizoda odjednom..odgledacete i to,iz treceg pokusaja ko ja.. 😆
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Moj muz igra fudbal sa drugarima online i dok ne zavrse nista..zao mi je..sada usporite i pisite duze postove,sta da vam radim, ko zna kad ce da zavrse... 😔

Duze... mislis ... stvarno duze 😲

O Boze ... da mi je ovo neko rekao
🤣
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Secam se. Mislim da ni oni nisu razumeli vlastiti titl. Okolotrbusno pantalodrzalo i slicne reci

E, jel zna neka od vas na jeziku Petrice Kerempuha da odpeva "coban tera ovcice..."😆
Kety76 thumbnail

Joooj znam da stedimo ali vam moram ovo reci, Znate li sta mi je bilo vrh? Kad se Arnav prvi put u seriji nasmejao. To mi je bilo nezaboravno. A tek njena faca dok joj se on joj nonako od srca smeje ☺️
Tad sam , da posteno priznam, pomislila da cu mozda seriju pogledati jos jednom.
Kety sta ti kazes? 😉

😆

Da,cak znam da je to bilo u 92 epizodi 😳
Meni je on jos interesantniji kad ona prica gluposti kakvu facu slozi 😆
Lik je stvarno fantastican glumac.fantastican😛
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Da se ne nadovezujem,i overqvotiram Sasku i Smeki..
Posteno da vam kazem,kada sam ja gledala seriju,tek iz treceg puta sam uspela da odgledam sve scene sa Usljavim..do tada sam gledala sve osim njega, a njega na preskoke..mozete i vi ako bas prigusti da ga iseckate i cujete sustinu njegovih planova a ima ih pun snupi, dovoljno da ti mrdne zivac, i bas volim sto mu se bas svi izjalove ovako ili onako.. Ali,moj savet je,ko moze da odgleda i scene sa njim, ko ne moze,ne zameram,znam da ume da bude napo*no,pogotovu ako gledas veliki broj epizoda odjednom..odgledacete i to,iz treceg pokusaja ko ja.. 😆

Ja ne preskacem Kad mi je bas, bas mucno napravim malo pauzu pa nastavim. Njega gledam sad i vise nikad a ovo dvoje cu verovatno jos gledati 😃