Returning of the written off #33 Invited only - Page 114

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

37.5k

Users

8

5.5k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

Ja ne preskacem Kad mi je bas, bas mucno napravim malo pauzu pa nastavim. Njega gledam sad i vise nikad a ovo dvoje cu verovatno jos gledati 😃

Ni ja nista ne preskacem.Mozda je nama lakse jer su nam vec rekli da ce zavrsiti pozitivno😃

Kad se bas "primim" i iznerviram onda samoj sebi kazem da ce se tom ser...i sve izjaloviti i propasti i da se ne nerviram.
A zao mi i ono dvoje, njene sestre i njegovog brata. (da me ubijete ne mogu im se imena setiti) Ona margarinka Manorama ih urnisa 😕
A kad je curka zagrizla zemlju...sto sam uzivala 😉

Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: nn027

Joooj znam da stedimo ali vam moram ovo reci, Znate li sta mi je bilo vrh? Kad se Arnav prvi put u seriji nasmejao. To mi je bilo nezaboravno. A tek njena faca dok joj se on joj nonako od srca smeje ☺️
Tad sam , da posteno priznam, pomislila da cu mozda seriju pogledati jos jednom.
Kety sta ti kazes? 😉

Ja ne smem nista da pisem na tu temu,moram da stedim topic, VIDIS DA CUTIM SVE VREME 🤣

Samo cu reci da nije bilo scena koje sam morala da vracam po ne znam koliko puta , ja bih seriju do sada odgledala .A ta scena kad se nasmejao od srca , pa sta reci . I sad mi neko pise o BV , PIH

NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Aaa !!!! Sad joj duva u oko . Upao joj trun. Pascu u nesvest

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Necu vise da pisem,sve dok ne budem mogla da otvorim topik..pitala sam muza i rekao mi je da ce do dva sigurno da igra.. 😭 ,poludela sam...ja cu da gledam sa you tuba,koliko mogu,ako se kojim cudom uspavam u medjuvremenu,ceka vas topik ujutru..
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Kad se bas "primim" i iznerviram onda samoj sebi kazem da ce se tom ser...i sve izjaloviti i propasti i da se ne nerviram.
A zao mi i ono dvoje, njene sestre i njegovog brata. (da me ubijete ne mogu im se imena setiti) Ona margarinka Manorama ih urnisa 😕

Mislim da ce margarinka na kraju da omeksa 😆
A drugi par se zove Payal -to je Kushina sestra i Akash 😃
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Ja ne znam. Ako znas napisi. Osecam da je neponovljivo

Redarstvenik glede svezi vunastog travobrstila tjera vunasta travobrstila...😃

mislim da vam je refren dovoljan...🤣
Stephi thumbnail

What the 😡 Pa kako se to serija gleda? Aj brzo na popravni, KKK je veceras kompletan , nema zabusavanja
Kety76 thumbnail

Originally posted by: saska

Ja ne smem nista da pisem na tu temu,moram da stedim topic, VIDIS DA CUTIM SVE VREME 🤣

Samo cu reci da nije bilo scena koje sam morala da vracam po ne znam koliko puta , ja bih seriju do sada odgledala .A ta scena kad se nasmejao od srca , pa sta reci . I sad mi neko pise o BV , PIH

Svi su u seriji dobri glumci.O njima dvoma da ne pricam,Nije ni cudo sto je serija bila tako gledana.
Cak je i Laxmi savrsena 🤣
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Necu vise da pisem,sve dok ne budem mogla da otvorim topik..pitala sam muza i rekao mi je da ce do dva sigurno da igra.. 😭 ,poludela sam...ja cu da gledam sa you tuba,koliko mogu,ako se kojim cudom uspavam u medjuvremenu,ceka vas topik ujutru..

Sto se nerviras bezveze?Nije bitno.Idemo gledati seriju.Sumnjam da ce iko od nas na spavanje prije 3-4 😃Ako budes budna mi smo tu 😉
Stephi thumbnail

Ja ne znam. Ako znas napisi. Osecam da je neponovljivo 🤣

Cuvar rujnih okolokucnih cetvoronoznih blatobrkala tjera rujna okolokucna cetvoronozna blatobrkala .. ojhaa