Returning of the written off #32 Invited only - Page 31

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46k

Users

9

6.1k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 11 years ago

🤣🤣

Nataly u svojim ulogama 😃kratko je bila u prvoj ulozi,odmah se prihvatila druge 🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Kety76

A znas kad znas kako ce neko reagovati na neku odluku šŸ˜†E tako sam ja pala sa stolice kad je Gina ladno napisala da ce ona biti Sumitra 🤣Samo sam cekala da procita 🤣🤣🤣
Sad ce ona doci ovamo pa ces vidjeti reakciju šŸ˜†

Dosla je. šŸ˜†
Spremila sam joj dve lepe slicice za docek 🤣
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Da,uvijek je guzva,osim kad je Tandi bio rodjendan,bilo je slobodnog prostora skoro do samog rodjendana 🤣

Joooj...sto ne rece na vreme, pa ja bih joj otvorila rodjendanski treed..i to kakav,..bio bi overloaded max..ā˜¢ļø 🤣
nn027 thumbnail

🤣🤣

Nataly u svojim ulogama 😃kratko je bila u prvoj ulozi,odmah se prihvatila druge 🤣

Vidis kako se raduje 🤣
nn027 thumbnail
Nato ovaj Sumitra, hocu reci Sanci, stucas li? šŸ˜›

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Bas ti hvala..pa mene da psuju..🤣 Vidim ja nesto stucam od juce..🤣

Ja te psujem svaki dan🤣 pa ti se zahvaljujem i tako u krugšŸ˜†
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Vidis kako se raduje 🤣

Cekaj dok sve procita pa ces vidjeti 🤣
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

I za Sida je bilo ispisano jako puno, ali ja sam usla na tu 800 i neku str. jer sam bila sokirana kad sam videla koliko ih ima, medjutim vec negde na tim str. je bilo malo i nekog caskanja pa je topic zatvoren, i zbog caskanja a i navodno jer je odavno bio premasen broj strana. Ne secam se koliko je bilo ispisano za Prats, ali cini mi se nije nesto mnogo. Tako da su Sid i DD pokazali bas da imaju zestoke fanove.

E MORAM NA OVO DA TI ODGOVORIM šŸ˜† DD fanovi jesu zestoki ali ovaj Sidov rodjendanski koristen je za naguravanje postova,tandi fanova šŸ˜†Negdje do 120 stranice,30 ljudi je cestitalo rodjendan,dalje je isla glupa prica šŸ˜†Cak su pisali o ispitima,gdje ce ko za N.godinu,desavanja u BV,isl. šŸ˜†Isto su radile i kad je zabi bio rodjendan šŸ˜‰

Pa zato sam i bila sokirana kad sam videla koliko je strana i upravo zbog toga i usla. Kazem ti videla sam da je vec bilo pretvoreno u neku formu caskanja, nikakve veze sa rodjendanom, a iskreno nisam imala nikakvu zelju da listam jos koju stranu, niti me njihova caskanja interesuju , niti su to bila neka ''omiljena '' imena kojima bih posvetila paznju. Svejedno, bila sam sokirana koliko je stranica, jer nisam ni znala da toliko sme uopste da se ispise.

Ti rodjendanski "tridovi" su predhodno odobreni i kao takvi mogu da budu fullloaded odnosno da sadrze strane i sadrzaje koji nisu dozvoljeni na drugim obicnim"tridovima"

Odma da mi napravis jedan rodjendanski trid, imam raznoraznog sadrzaja za prikazat' 🤣

Odlicna ideja. Ima nas jos. šŸ˜‰ A ciji rodjendan ?

Te tridove obicno otvaraju modovi ili neko ko ima ovlascenje za to..a rodjendan mora biti nekoj njihovoj zvezdi ,i uslov je da niko drugi pre tebe nije rezervisao to pravo ,sto je fakticki nemoguce jer se uglavnom to sve mnogo unapred zna..

Da,uvijek je guzva,osim kad je Tandi bio rodjendan,bilo je slobodnog prostora skoro do samog rodjendana 🤣

Joooj...sto ne rece na vreme, pa ja bih joj otvorila rodjendanski treed..i to kakav,..bio bi overloaded max..ā˜¢ļø 🤣

Uh.Kako se ne setismo toga. Kakav bi to rodjendanski treed bio To jos IF nije video. Bas steta. 😃
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Samo da vas obavijestim da nam je Nataly postala Sumitra
U SY FAN CLUBU napravili su igricu,nova BV,pa se biraju likovi LOL
Nataly je napisala da je Gina podsjeca na Sumitru a ova razumjela da ona hoce biti Sumitra i proglasi je Sumitrom
Dakle,pala sam sa stolice od smijeha.Pokusala sam Gini ukazati sta je Nataly pisala ali ona je ladno preskocila LOL
Onda slijedi ocekivana reakcija Nataly
"Ko je Sumitra?Ja hocu biti Sanchi "
Znaci,valjala sam se od smijeha,gdje nju za SumitruLOL
Odsad je Sumi a ne Nataly
Nataly kiss Hug

Staaa!!?? Sumitra! Natali!

Ma ne da joj "odgovara". Nije kom je namenjeni nego kome je sudjeno.

Vidi Nato ja predlazem da ti tamo krenes sa nasim vevericama u znak protesta

Vec je ona krenula sa protestom i upravo je prekrstise u Sanchi
Vidi Gina da je vrag odnio salu

Steta A taman sam pomislila da idem da joj cestitam.

Kety, imas li ti "ulogu"?

Nemam uloge niti zelim,mada mi je Nataly pokusala uvaliti ulogu Sumitre
Pod izgovorom da ja odgovaram,samo da je se ona rijesi

Moram sad pod tus a onda nastavljam dalje... a sutra ce na SY-FC osvanuti peticija "Kety for Sumitra"...

Edited by Nataly - 11 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

I ja sam za šŸ˜†Vec znam Dal ce braniti Kushi a Saska Arnava 🤣

Pa neznam bas..nisam ja ovde ni za jedno ni za drugo..znam samo da ima jedan lik protiv koga smo bile i ja i Smeki..ali i on je dobio svoje na kraju..šŸ˜†