Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-8 Sept 2025| Teams DT note P.58
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 07 Sep 2025 EDT
NASEEB vs BADNASEEB 7. 6
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 8, 2025 Episode Discussion Thread
BHAGODI MAIRA 8.9
Anupamaa 08 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
BALH Naya Season EDT Week #13: Sept 8 - Sept 12
Kareena Kapoor in London/ Birmingham for Malabar Gold and Diamonds
The ba****ds of bollywood trailer
A znas kad znas kako ce neko reagovati na neku odluku šE tako sam ja pala sa stolice kad je Gina ladno napisala da ce ona biti Sumitra š¤£Samo sam cekala da procita š¤£š¤£š¤£Sad ce ona doci ovamo pa ces vidjeti reakciju š
Da,uvijek je guzva,osim kad je Tandi bio rodjendan,bilo je slobodnog prostora skoro do samog rodjendana š¤£
š¤£š¤£Nataly u svojim ulogama škratko je bila u prvoj ulozi,odmah se prihvatila druge š¤£
Bas ti hvala..pa mene da psuju..𤣠Vidim ja nesto stucam od juce..š¤£
I za Sida je bilo ispisano jako puno, ali ja sam usla na tu 800 i neku str. jer sam bila sokirana kad sam videla koliko ih ima, medjutim vec negde na tim str. je bilo malo i nekog caskanja pa je topic zatvoren, i zbog caskanja a i navodno jer je odavno bio premasen broj strana. Ne secam se koliko je bilo ispisano za Prats, ali cini mi se nije nesto mnogo. Tako da su Sid i DD pokazali bas da imaju zestoke fanove.
E MORAM NA OVO DA TI ODGOVORIM š DD fanovi jesu zestoki ali ovaj Sidov rodjendanski koristen je za naguravanje postova,tandi fanova šNegdje do 120 stranice,30 ljudi je cestitalo rodjendan,dalje je isla glupa prica šCak su pisali o ispitima,gdje ce ko za N.godinu,desavanja u BV,isl. šIsto su radile i kad je zabi bio rodjendan š
Pa zato sam i bila sokirana kad sam videla koliko je strana i upravo zbog toga i usla. Kazem ti videla sam da je vec bilo pretvoreno u neku formu caskanja, nikakve veze sa rodjendanom, a iskreno nisam imala nikakvu zelju da listam jos koju stranu, niti me njihova caskanja interesuju , niti su to bila neka ''omiljena '' imena kojima bih posvetila paznju. Svejedno, bila sam sokirana koliko je stranica, jer nisam ni znala da toliko sme uopste da se ispise.
Ti rodjendanski "tridovi" su predhodno odobreni i kao takvi mogu da budu fullloaded odnosno da sadrze strane i sadrzaje koji nisu dozvoljeni na drugim obicnim"tridovima"
Odma da mi napravis jedan rodjendanski trid, imam raznoraznog sadrzaja za prikazat' š¤£
Odlicna ideja. Ima nas jos. š A ciji rodjendan ?
Te tridove obicno otvaraju modovi ili neko ko ima ovlascenje za to..a rodjendan mora biti nekoj njihovoj zvezdi ,i uslov je da niko drugi pre tebe nije rezervisao to pravo ,sto je fakticki nemoguce jer se uglavnom to sve mnogo unapred zna..Da,uvijek je guzva,osim kad je Tandi bio rodjendan,bilo je slobodnog prostora skoro do samog rodjendana š¤£
Joooj...sto ne rece na vreme, pa ja bih joj otvorila rodjendanski treed..i to kakav,..bio bi overloaded max..ā¢ļø š¤£
Samo da vas obavijestim da nam je Nataly postala SumitraU SY FAN CLUBU napravili su igricu,nova BV,pa se biraju likoviNataly je napisala da je Gina podsjeca na Sumitru a ova razumjela da ona hoce biti Sumitra i proglasi je SumitromDakle,pala sam sa stolice od smijeha.Pokusala sam Gini ukazati sta je Nataly pisala ali ona je ladno preskocilaOnda slijedi ocekivana reakcija Nataly"Ko je Sumitra?Ja hocu biti Sanchi "Znaci,valjala sam se od smijeha,gdje nju za SumitruOdsad je Sumi a ne NatalyNataly kiss
Staaa!!?? Sumitra! Natali!
Ma ne da joj "odgovara". Nije kom je namenjeni nego kome je sudjeno.
Vidi Nato ja predlazem da ti tamo krenes sa nasim vevericama u znak protestaVec je ona krenula sa protestom i upravo je prekrstise u SanchiVidi Gina da je vrag odnio salu
Steta A taman sam pomislila da idem da joj cestitam.
Kety, imas li ti "ulogu"?Nemam uloge niti zelim,mada mi je Nataly pokusala uvaliti ulogu SumitrePod izgovorom da ja odgovaram,samo da je se ona rijesi