🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 14th Sep 2025 - WKV
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th Sept '25 Episode Discussion Thread
KIARA THROWN 14.9
When a lie is repeated hundred times…
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
Bb top 5 - guess
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
What happened to Tiger Shroff? Why did he decline?
Which movie is your 1st choice on 2nd October?
Malla and ARS running crime list
TRAUMA DRAMA 15.9
Did Karishma deserve the best actress award for Raja Hindustani?
Sidvi FF: Chocolate (continued)
Conceiving of PL…
Samo da vas obavijestim da nam je Nataly postala SumitraU SY FAN CLUBU napravili su igricu,nova BV,pa se biraju likoviNataly je napisala da je Gina podsjeca na Sumitru a ova razumjela da ona hoce biti Sumitra i proglasi je SumitromDakle,pala sam sa stolice od smijeha.Pokusala sam Gini ukazati sta je Nataly pisala ali ona je ladno preskocilaOnda slijedi ocekivana reakcija Nataly"Ko je Sumitra?Ja hocu biti Sanchi "Znaci,valjala sam se od smijeha,gdje nju za SumitruOdsad je Sumi a ne NatalyNataly kiss
Staaa!!?? Sumitra! Natali!
Ma ne da joj "odgovara". Nije kom je namenjeni nego kome je sudjeno.
Vidi Nato ja predlazem da ti tamo krenes sa nasim vevericama u znak protestaVec je ona krenula sa protestom i upravo je prekrstise u SanchiVidi Gina da je vrag odnio salu
Steta A taman sam pomislila da idem da joj cestitam.
Kety, imas li ti "ulogu"?Nemam uloge niti zelim,mada mi je Nataly pokusala uvaliti ulogu SumitrePod izgovorom da ja odgovaram,samo da je se ona rijesiMoram sad pod tus a onda nastavljam dalje... a sutra ce na SY-FC osvanuti peticija "Kety for Sumitra"...
Hm Kety ne bi se slozila s tobom,u toku serije se desava da budes ljuta cas na jedno cas na drugo i to je ta lepota ko zna mozda se njih dva konacno sloze oko neceg😉
Kety veruj mi i meni je tako bilo kad sam pocela da gledam a sad,evo po treci put pocinjem danas a mislila sam da posle BV necu odgledati vise nijednu.Hvala Dal sto me je nagovorila,da nije ne bi sad uzivala i smejala se svaki put na iste scene.Tesko mi je jedino bilo da gledam scene posle rvog vencanja sve ostalo je ekstra,jedino sam tad plakala😭
Samo da se javim,i da vas pohvalim sve,da nema ovog topika ne znam sta bi👏👏👏