Returning of the written off #32 Invited only - Page 14

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.1k

Users

9

6.1k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

E bas je dobro 😆 Cijelu noc pod temperaturom 🤢

A bas sam se pitala sinoc kako te nema. Pomislila sam da je zato sto ti je suprug stigao . Rekla si da petkom dolazi. Bas mi je zao. Da li ti je danas bolje?

Dosao je muz sinoc i on je bolestan.Neka viroza vlada,samo moj sinak ko cigra😆 A to mi i jeste bitno,da je on zdrav.
Nista me nije poustilo,temperatura me obara.Samo da vam se javim😃
Imam osjecaj da cete ti i Saska opet u napad 😆
Smilujte se malo 😆

E bas mi zao. Mene je malo uhvatilo ali nisam imala temperaturu. Odmaraj, leci se.
Ma ko zna sa Saskom i samnom ti nikad nije sigurno. 😉 A priznj da ti nije dosadno kad nas citas 😃

Stigla sam vas
Vec sam odgovorila 😃Naravno da mi nije dosadno,lijepo se ismijem a to mi je sad najpotrebnije🤗
A sad idem leci,moram ozdraviti do sutra 😆 Nije sala,pocinjemo sa serijom😆

ps.Dal moji su presli kriticnih 20 epizoda,vise mi se niko ne javlja,samo napisu da ne spavaju cijelu noc 🤣

🤣Znala sam...👏 Veeeliki poljubac za sve njih..buduce zavisnike od ArHi..Mi krecemo sutra, po planu,nadam se..😲

Da. Gledamo po 2 epizode na dan jel tako?

Kako god je vama lakse da progutate prvih dvadeset..ja sam pre za to po deset dnevno..ali mozda je vama to mnogo..vidite pa se organizujte,ja cu sa vama...kako vi kazete..

Videcemo sta kaze Kety. Ne znam hoce li Saska poceti odmah sa nama. Bady Drya sumnjam da moze da ubaci seriju u zgusnuti raspored ali ako uspe ...👍🏼
Edited by nn027 - 11 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Moze Badi. Odlicna ideja. Citam gore Dalin post i zakljucujem da zadovoljavas sve navedene uslove. 🤣

Cuj zadovoljava....pa ona je izmislila te uslove..😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

I za Sida je bilo ispisano jako puno, ali ja sam usla na tu 800 i neku str. jer sam bila sokirana kad sam videla koliko ih ima, medjutim vec negde na tim str. je bilo malo i nekog caskanja pa je topic zatvoren, i zbog caskanja a i navodno jer je odavno bio premasen broj strana. Ne secam se koliko je bilo ispisano za Prats, ali cini mi se nije nesto mnogo. Tako da su Sid i DD pokazali bas da imaju zestoke fanove.

E MORAM NA OVO DA TI ODGOVORIM 😆 DD fanovi jesu zestoki ali ovaj Sidov rodjendanski koristen je za naguravanje postova,tandi fanova 😆Negdje do 120 stranice,30 ljudi je cestitalo rodjendan,dalje je isla glupa prica 😆Cak su pisali o ispitima,gdje ce ko za N.godinu,desavanja u BV,isl. 😆Isto su radile i kad je zabi bio rodjendan 😉

Pa zato sam i bila sokirana kad sam videla koliko je strana i upravo zbog toga i usla. Kazem ti videla sam da je vec bilo pretvoreno u neku formu caskanja, nikakve veze sa rodjendanom, a iskreno nisam imala nikakvu zelju da listam jos koju stranu, niti me njihova caskanja interesuju , niti su to bila neka ''omiljena '' imena kojima bih posvetila paznju. Svejedno, bila sam sokirana koliko je stranica, jer nisam ni znala da toliko sme uopste da se ispise.

Ti rodjendanski "tridovi" su predhodno odobreni i kao takvi mogu da budu fullloaded odnosno da sadrze strane i sadrzaje koji nisu dozvoljeni na drugim obicnim"tridovima"

Odma da mi napravis jedan rodjendanski trid, imam raznoraznog sadrzaja za prikazat' 🤣

Kako da ne..sad cu..oces odmah ili sad 😆

Opusteno, kako hoces. Mozes i odma ... a mos i sad
🤣

Dal samo molim te nemoj ti da ga otvaras. Nadji nekog "kamikazu" da to uradi jer ce mu to biti poslednji koji je otvorio na IF 🤣
Edited by nn027 - 11 years ago
Daltoni thumbnail

Aj molim te ako je tih 20 tako tesko za progutati, sto nam ne prepricas pa da gledam lepo.

A ako se zainatim, ja odo sad da odgledam svih 20.

Ajde...zainati se..bas i to da vidim..🤣 A tih prvih dvadeset nisu teske za gledanje..naprotiv , samo sto u njima se upoznajes sa likovima, a prava radnja pocinje tek posle dvadesete epizode, zato je muka naterati prvo seba a posle i druge da odgledaju tih dvadeset, koje se ne smeju preskociti, ne mogu se prepricati a prica gubi smisao ako se u tancine ne pogledaju pazljivo i detaljno -kao sto znam da ti uvek radis..
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Ups , ovo sam zaboravila . Znam da volis bicepse, tricepse i ostale cepse, a Sulja ih bas fino, ravnomerno rasporedi, ruke, noge , stomacic.

Kakav stomacic bre, stomacina, brat -bratu 5 -ti mesec
🤣

Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Dal samo molim te nemoj ti da ga otvaras. Nadji nekog "kamikazu" da to uradi jer ce mu to biti poslednji koji je otvorio na IF 🤣

Odprilike...😕
nn027 thumbnail

Ajde...zainati se..bas i to da vidim..🤣 A tih prvih dvadeset nisu teske za gledanje..naprotiv , samo sto u njima se upoznajes sa likovima, a prava radnja pocinje tek posle dvadesete epizode, zato je muka naterati prvo seba a posle i druge da odgledaju tih dvadeset, koje se ne smeju preskociti, ne mogu se prepricati a prica gubi smisao ako se u tancine ne pogledaju pazljivo i detaljno -kao sto znam da ti uvek radis..

Imam ideju. Sto ne bi vas dve lepo napisale po esej Svaka po 10 epizoda. 😉 🤣
nn027 thumbnail

Ups , ovo sam zaboravila . Znam da volis bicepse, tricepse i ostale cepse, a Sulja ih bas fino, ravnomerno rasporedi, ruke, noge , stomacic.

🤣

Pa sta. Mozda se covek napio vode 😆
Daltoni thumbnail

🤣

A videla sam ja da ima stomace jos u prvoj epizodi kad iskace iz jezera..nista ti ne brini..sve sam ja dobro snimila..😆 a znas kako kazu kod nas,,"ispod golemo brdo golem kukuruz nica"...🤣
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Pa sta sad, oce mi doci na slavu da se upoznajemo 🤣Ja sam bre zena od akcije , odmah prelazim na glavnu radnju

Aj dobro onda , uskoro cu vas napustiti , idem da gledam

Al nemoj da ti djavo posle bude kriv ako budem ulazila u sitna crevca