E bas je dobro 😆 Cijelu noc pod temperaturom 🤢
A bas sam se pitala sinoc kako te nema. Pomislila sam da je zato sto ti je suprug stigao . Rekla si da petkom dolazi. Bas mi je zao. Da li ti je danas bolje?Dosao je muz sinoc i on je bolestan.Neka viroza vlada,samo moj sinak ko cigra😆 A to mi i jeste bitno,da je on zdrav.Nista me nije poustilo,temperatura me obara.Samo da vam se javim😃Imam osjecaj da cete ti i Saska opet u napad 😆Smilujte se malo 😆
E bas mi zao. Mene je malo uhvatilo ali nisam imala temperaturu. Odmaraj, leci se.
Ma ko zna sa Saskom i samnom ti nikad nije sigurno. 😉 A priznj da ti nije dosadno kad nas citas 😃Stigla sam vasVec sam odgovorila 😃Naravno da mi nije dosadno,lijepo se ismijem a to mi je sad najpotrebnije🤗A sad idem leci,moram ozdraviti do sutra 😆 Nije sala,pocinjemo sa serijom😆ps.Dal moji su presli kriticnih 20 epizoda,vise mi se niko ne javlja,samo napisu da ne spavaju cijelu noc 🤣
🤣Znala sam...👏 Veeeliki poljubac za sve njih..buduce zavisnike od ArHi..Mi krecemo sutra, po planu,nadam se..😲
Da. Gledamo po 2 epizode na dan jel tako?
Kako god je vama lakse da progutate prvih dvadeset..ja sam pre za to po deset dnevno..ali mozda je vama to mnogo..vidite pa se organizujte,ja cu sa vama...kako vi kazete..
Videcemo sta kaze Kety. Ne znam hoce li Saska poceti odmah sa nama. Bady Drya sumnjam da moze da ubaci seriju u zgusnuti raspored ali ako uspe ...👍🏼