Returning of the written off #32 Invited only - Page 12

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.1k

Users

9

6.1k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

Stigla sam vas
Vec sam odgovorila 😃Naravno da mi nije dosadno,lijepo se ismijem a to mi je sad najpotrebnije🤗
A sad idem leci,moram ozdraviti do sutra 😆 Nije sala,pocinjemo sa serijom😆

ps.Dal moji su presli kriticnih 20 epizoda,vise mi se niko ne javlja,samo napisu da ne spavaju cijelu noc 🤣

🤣Znala sam...👏 Veeeliki poljubac za sve njih..buduce zavisnike od ArHi..Mi krecemo sutra, po planu,nadam se..😲

Edited by Daltoni - 11 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Nataly

Evo i mene...dobro vece svima...🤗

Dobro vece Nato 🤗

Sta je ovo, i ovaj tvoj behind the bars🤣

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ti rodjendanski "tridovi" su predhodno odobreni i kao takvi mogu da budu fullloaded odnosno da sadrze strane i sadrzaje koji nisu dozvoljeni na drugim obicnim"tridovima"

Odma da mi napravis jedan rodjendanski trid, imam raznoraznog sadrzaja za prikazat' 🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

🤣Znala sam...👏 Veeeliki poljubac za sve njih..buduce zavisnike od ArHi..Mi krecemo sutra, po planu,nadam se..😲

Da. Gledamo po 2 epizode na dan jel tako?
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

I za Sida je bilo ispisano jako puno, ali ja sam usla na tu 800 i neku str. jer sam bila sokirana kad sam videla koliko ih ima, medjutim vec negde na tim str. je bilo malo i nekog caskanja pa je topic zatvoren, i zbog caskanja a i navodno jer je odavno bio premasen broj strana. Ne secam se koliko je bilo ispisano za Prats, ali cini mi se nije nesto mnogo. Tako da su Sid i DD pokazali bas da imaju zestoke fanove.

E MORAM NA OVO DA TI ODGOVORIM 😆 DD fanovi jesu zestoki ali ovaj Sidov rodjendanski koristen je za naguravanje postova,tandi fanova 😆Negdje do 120 stranice,30 ljudi je cestitalo rodjendan,dalje je isla glupa prica 😆Cak su pisali o ispitima,gdje ce ko za N.godinu,desavanja u BV,isl. 😆Isto su radile i kad je zabi bio rodjendan 😉

Pa zato sam i bila sokirana kad sam videla koliko je strana i upravo zbog toga i usla. Kazem ti videla sam da je vec bilo pretvoreno u neku formu caskanja, nikakve veze sa rodjendanom, a iskreno nisam imala nikakvu zelju da listam jos koju stranu, niti me njihova caskanja interesuju , niti su to bila neka ''omiljena '' imena kojima bih posvetila paznju. Svejedno, bila sam sokirana koliko je stranica, jer nisam ni znala da toliko sme uopste da se ispise.

Ti rodjendanski "tridovi" su predhodno odobreni i kao takvi mogu da budu fullloaded odnosno da sadrze strane i sadrzaje koji nisu dozvoljeni na drugim obicnim"tridovima"

Odma da mi napravis jedan rodjendanski trid, imam raznoraznog sadrzaja za prikazat' 🤣

Odlicna ideja. Ima nas jos. 😉 A ciji rodjendan ?
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

🤣 Pa to ko epidemija. Zarazno a ne stices imunitet. Eto na primer nasa Smeki. Vec treci ili cetvrti put je hvata .

Ja sada sa vama pocinjem osmi put da gledam celu iz pocetka,i nije mi dosadna,pa ti vidi..😕😆

Daltoni thumbnail

Odmaraj, naravno.

Ja sam ispratila konacno goste, da ne pomislite da sam negostoljubiva pa ovo kazem, daleko od toga, nego sam zaista imala zestok tempo koji je poceo jos polovinom decembra pa na ovamo, tako da me stigao vise psihicki umor da sve bude kako treba , tako da mi je ovaj mali predah preko potreban.
Sad sam potpuno sama, mladja cera otisla za BG , starija za NS. i verovale ili ne, kad su svi otisli nista po kuci nisam pipnula, nego spremila sebi kafu i sela za komp, sto ti kazes malo da se ismejem i relaksiram.

Sad kad sam napunila baterije,ipak cu se malo posvetiti poslovima ocajnih domacica pa se javljam opet kasnije. 😉

A ovo sto kazes da ti se druge ne javljaju posle odgledanih 20 epizoda, bogami , to je izgleda opasna neka zaraza taj IPKKND . Ajde sto da ne, ja sam Daltoni jos davnih dana rekla da hocu da pogledam, nije mi se namestila situacija a u medjuvremenu se pojavila Sila koja me jako zainteresovala. Mada, kad se hoce , sve se moze.
Pokusacu i jednu i drugu.

E ovo sam cekala...😃
Daltoni thumbnail

Bas ti hvala..uvek je lepo videti Sulju i njegove bicepse,tricepse i ostale cepse..
Daltoni thumbnail

Evo , za pocetak , malo i ja da doprinesem, pa odoh, cujemo se kasnije 😉

☢️ ☢️ ☢️
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Badi a da razmislis malo o nekoj pomoci. Evo par predloga 😉 😃

Meni posaljite ovog sto pegla, od svih kucnih poslova, peglanje mi najteze pada..😉