Returning of the written off #32 Invited only - Page 15

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46k

Users

9

6.1k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=QYgYmnJClUs[/YOUTUBE]

Kuma moje srce❤️🤗Hvala do neba i vise ako treba😳
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Kako god je vama lakse da progutate prvih dvadeset..ja sam pre za to po deset dnevno..ali mozda je vama to mnogo..vidite pa se organizujte,ja cu sa vama...kako vi kazete..

Aj molim te ako je tih 20 tako tesko za progutati, sto nam ne prepricas pa da gledam lepo.

A ako se zainatim, ja odo sad da odgledam svih 20.

Ajde...zainati se..bas i to da vidim..🤣 A tih prvih dvadeset nisu teske za gledanje..naprotiv , samo sto u njima se upoznajes sa likovima, a prava radnja pocinje tek posle dvadesete epizode, zato je muka naterati prvo seba a posle i druge da odgledaju tih dvadeset, koje se ne smeju preskociti, ne mogu se prepricati a prica gubi smisao ako se u tancine ne pogledaju pazljivo i detaljno -kao sto znam da ti uvek radis..

Pa sta sad, oce mi doci na slavu da se upoznajemo 🤣Ja sam bre zena od akcije , odmah prelazim na glavnu radnju

Aj dobro onda , uskoro cu vas napustiti , idem da gledam

Al nemoj da ti djavo posle bude kriv ako budem ulazila u sitna crevca

😲 Stvarno ides da gledas? E pa onda molim esej 😃
Edited by nn027 - 11 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Imam ideju. Sto ne bi vas dve lepo napisale po esej Svaka po 10 epizoda. 😉 🤣

Nado,veruj mi ovih dvadeset treba odgledati..jer sam rekla i Smeki da ne preskace Sijama (videcete ko je to) pa posle morala da gleda opet kada je videla zasto...😆 A veruj mi da nikako ne treba propustiti ni jednu epizodu..pogotovu prvih dvadeset..😉 Sta je to za vas 20x20 min =400minuta ..iliti 6 sati i 40 minuta..
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Bas za njih dvoje..❤️
A cula sam da je rediteljica njihova bila veoma zahtevna i stroga😉
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Pa sta. Mozda se covek napio vode 😆

Jes, bice da je Tandi malo polupala loncice, zaboravila kojoj seriji pripada , ko te pita bitno je da je Colorsova, 🤣pa malo nalila i Sulju vodom. Il je Shiv odbio, ne moze covek vise da pije.

Daltoni thumbnail

😲 Stvarno ides da gledas? E pa onda molim esej 😃

Nista Nale..kreni i ti sada , zar je bitno da cekas taj jedan sat koliko je ostalo do nedelje..samo kazi i odoh i ja...pa se cujemo u neko doba da cujem utiske..
nn027 thumbnail

Jes, bice da je Tandi malo polupala loncice, zaboravila kojoj seriji pripada , ko te pita bitno je da je Colorsova, 🤣pa malo nalila i Sulju vodom. Il je Shiv odbio, ne moze covek vise da pije.

Zamisli da su kojim slucajem Pinkovi glumci. Oni bi vec odavno kod Lee Kis i Sase Popovica reklamirali

Daltoni thumbnail

Pa sta sad, oce mi doci na slavu da se upoznajemo 🤣Ja sam bre zena od akcije , odmah prelazim na glavnu radnju

Aj dobro onda , uskoro cu vas napustiti , idem da gledam

Al nemoj da ti djavo posle bude kriv ako budem ulazila u sitna crevca

Naravno naravno...tome se i nadam...samo da te upozorim da sam danas ribala kupatilo Domestosom i zestoko sam se uradila..nemoj da ti bude kriv djavo ako i ja odgovorim na tvoj esej esejem..ili vidim i nekog zmaja kao novog lika u seriji..😆

Daltoni thumbnail

Zamisli da su kojim slucajem Pinkovi glumci. Oni bi vec odavno kod Lee Kis i Sase Popovica reklamirali

👏 🤣
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Nista Nale..kreni i ti sada , zar je bitno da cekas taj jedan sat koliko je ostalo do nedelje..samo kazi i odoh i ja...pa se cujemo u neko doba da cujem utiske..

Gledacu nocas koliko budem mogla. Ne znam koliko cu uspeti da izdrzim. . Jutro sam danas ponovo docekala budna i spavala sam samo 3 sata.