Returning of the written off #31 Invited only - Page 6

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

65.9k

Users

9

7.1k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago
E stigla mi cera, odoh i ja

Edited by saska - 11 years ago
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Congo za novi cc 👏

E pa lijepo ste se ispisale dok sam ja ispratila muza,ccc 😆
Kety76 thumbnail
Nado,drugu poruku nisam dobila,sve sam pretrazila😕 ponovi 😃
Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

Od svoje buduce zene ocekujem da se posveti samo obitelji, da bude dobra domacica i da me uvijek doceka kad dolazim kuci, pa makar to bilo i usred noci. zene obino nista ne komentiraju kad to kazem, ali znam da im se u dubini duse svidja sto to govorim - kaze Mehmet,

Ovaj deo valja dobro prostudirati . Kako ja shvatam , bitno mu je da zena bude kuci bar 5 min. pre njega ,covek nije precizirao da li zena treba da bude u krevetu ili da ga ceka na vratima 🤣
Pa koliko ja razumem , zena ne treba da radi, treba da je kuca uredna ( kucna pomocnica , kuvarica...), a sto se tice cekanja ne kaze sta da zena radi kad se on ne vraca kuci 😃

Pa i Sid je ovo isto rekao za svoju buducu.Jos je dodao i da ocekuje da ga zena slusa.Ne znam je li mislio da slusa njega ili slatku mamu 😆 I da li je pod ovo da ga slusa mislio da dobro cuje 🤣 vjerovatno je to 😉

Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

Tako je Badi. Ko ce gledati noge pored peskirica . Noge manje, vise ali peskiric...😃

Ma mene interesuje gdje su slike kad je mjenjao peskiric,umjesto crvenog bijeli,gdje to 🤣
Biki,jesi li to ostavila za svoju privatnu kolekciju a nama dala ovo 😆
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Dobro jutro😃

Evo me vidim da ste dosta ispisale ,presle na drugi topic ja imam goste ovih dana pa nisam uspela da vas iscitam i da se javim evo jutros sam uspela da popijem kafu na miru i da napisem nesto.Imacu goste do 9 januara hm dok prodju svi praznici.Vec je poznato da kad meni dodju gosti to je onda na dugacko 😆.To je sve rodbina sa Kosova tetke,strine braca sestre sto moji sto muzevljevi ,a ja kao fina snajka sve to moram da ispostujem.Halo hay bay bay😆
Kety76 thumbnail

Originally posted by: smeker

Dobro jutro😃

Evo me vidim da ste dosta ispisale ,presle na drugi topic ja imam goste ovih dana pa nisam uspela da vas iscitam i da se javim evo jutros sam uspela da popijem kafu na miru i da napisem nesto.Imacu goste do 9 januara hm dok prodju svi praznici.Vec je poznato da kad meni dodju gosti to je onda na dugacko 😆.To je sve rodbina sa Kosova tetke,strine braca sestre sto moji sto muzevljevi ,a ja kao fina snajka sve to moram da ispostujem.Halo hay bay bay😆

lele Smeki 😲 Kako ces sve to da stignes 😕
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Kety76

Congo za novi cc 👏

E pa lijepo ste se ispisale dok sam ja ispratila muza,ccc 😆

Ih Kety. Ovo nije nista. Kad imamo inspiraciju mozemo za dan da ispisemo i po 50 strana a topik "ubijemo" za 3-4 dana 😃

Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

Nado,drugu poruku nisam dobila,sve sam pretrazila😕 ponovi 😃

Ponovila 😃
A poruka ti nije stigla jer sam napisala samo Kety bez 76 😕 Juce se ja pitam i pitam sto mi ne odgovaras. Jos uvek mogu samu sebe da iznenadim -neprijatno 😕

nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

Dobro jutro😃

Smeki juce sam bas razmisljala sta je sa tobom.
Znaci invazija 😆 Lepo je sto se volite i posecujete. Zvirni kad ulovis malo vremena (kuvanje kafe i te stvari) 😉