Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 7th Sep 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 07 Sep 2025 EDT
NASEEB vs BADNASEEB 7. 6
Generation 5:A new chapter in Yrkkh
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 8, 2025 Episode Discussion Thread
「 ✦ Font-tastic Voyage Graphic Contest ✦ 」
BHAGODI MAIRA 8.9
The ba****ds of bollywood trailer
Pa ako volis istorijske znamenitosti da obilazis. Ja sam bila i mogu ti reci da je fantastican osecaj kad se nalazis tu , kad gledas istoriju svojim ocima, plamteci grm gde je Mojsije cuo Gospodov glas, zbun koji nigde ali nigde vise ne moze da se primi nego tu, fantasticnu biblioteku, mosti SV.Katarine i jos mnogo toga i da, obuzmete neko Bozansko osecanje i mir.
Mama,vidim kaska sa netom..Nada i Biki gledaju Silu..Dry spava ili je u kafani..Smeki,moj drug,gleda Kushi i uziva (ih kako ti zavidim,ja nemogu da pustim ton jer mi muz spava ) Keti i Nata odmaraju...a ja...em me net zeza pa ne mogu da gledam seriju, (ove sa kompa sam odgledala) ,em mi se ne spava...ma haos..😕jupppi
I od mene za danas dosta.Ja vam zelim ugodnu i lepu noc☺️Veoma lepo za okice...[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=zHhEohv5Qu0[/YOUTUBE]
Dobro rece Kety danas. Vreme mu je da postane tata. 😃
A ova tek prica o usvajanju decaka, koja bi vec sam hiljadu puta to ponovila trebala da bude divna i plemenita i sa fantasticnom porukom, toliko je upropaste upo*no pokusavajuci da uzdignu Anandi u svemu, da mi se vec povraca. Najpre , ona to kao s cveta na cvet, prvo ona mala sto je pronadjena na smetlistu, pa posle toga dajte mi dete BILO KOJE DETE, pa sad ovo sa ovim decakom. Decak ima 6 godina, vec znaci jedna mala licnost sa svojim imenom. Ona smislja ime novo koje ce mu dati, znaci osnovni identitet detetov menja iz korena. Shiv ko neka p...ca samo je pomenuo da dete vec ima ime ali ona kaze to nije pravo ime, smejace mu se deca , dete btw hendikepirano, ona ne razmislja o tome i sta treba uraditi da bi se detetu prilagodila i kuca i nova skola i sve ostalo sto ovaj hendikep nosi sobom , vec najbitnije ime , kao igracku da je dobila jer jos to nema, a on odmah bez daljih argumenata slaze se sa njom. A najposle Devi ma izgleda niko ne sme da kaze pa zasto nemate svoje dete. Nisam za to da se drugi mesaju u tudju privatnost, ali kad sa takvom zeljom pricas o deci sta je problem, mrzi te da budes trudna 9 meseci? Ma odvratna mi je, povraca mi se od nje. Znas ono, jao place sto ne moze da usvoji dete, a kad joj je on pominjao da imaju svoje , ona preca posla ima da zeni Jagija. U cemu je ovde problem? U meni definitivno sto se iscrpljujem na idiota.
Venera u Blizancima
Vi ste mladolika, detinjasta, okretna, vitka, zivahna i neuhvatljiva zena. Volite da flertujete i za vas je cesto ljubav igra na recima i volite mladje mukarce. U partneru trazite osobine brata. Nestalni ste, sarmantni i bezbrizni. Ponekad se poigravate s osecanjima drugih i dosta ste nestalni. Duhoviti ste pa pricom osvajate. cesto imate dve veze istovremeno. Nikako da se odlucite izmedjuu dva, ponekad i tri mukarca. Mozete da volite vise njih istovremeno. Zavodite svakom reci, slatkoreicvi ste i ne predajete se u potpunosti, i osecanja vam se brzo menjaju. Dok se smeskate analizirate muskarca da uvidite njegove slabe tacke i uvek cete ga dobro proceniti.
Ovo si sad izmislila 🤣