Returning of the written off #31 Invited only - Page 113

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

65.9k

Users

9

7.1k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Bikica

A sto mi zekica vezba😳

UH uh zekice

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

Pa ako volis istorijske znamenitosti da obilazis. Ja sam bila i mogu ti reci da je fantastican osecaj kad se nalazis tu , kad gledas istoriju svojim ocima, plamteci grm gde je Mojsije cuo Gospodov glas, zbun koji nigde ali nigde vise ne moze da se primi nego tu, fantasticnu biblioteku, mosti SV.Katarine i jos mnogo toga i da, obuzmete neko Bozansko osecanje i mir.

A gde se nalazi,u kojoj zemlji ? Ja ti bas nemam poima sa tim manastirima i to..(sada ce Biki da me pogleda sa neodobravanjem ,al sta da radim...😕)
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Mama,vidim kaska sa netom..Nada i Biki gledaju Silu..Dry spava ili je u kafani..Smeki,moj drug,gleda Kushi i uziva (ih kako ti zavidim,ja nemogu da pustim ton jer mi muz spava ) Keti i Nata odmaraju...a ja...em me net zeza pa ne mogu da gledam seriju, (ove sa kompa sam odgledala) ,em mi se ne spava...ma haos..😕jupppi

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Mama,vidim kaska sa netom..Nada i Biki gledaju Silu..Dry spava ili je u kafani..Smeki,moj drug,gleda Kushi i uziva (ih kako ti zavidim,ja nemogu da pustim ton jer mi muz spava ) Keti i Nata odmaraju...a ja...em me net zeza pa ne mogu da gledam seriju, (ove sa kompa sam odgledala) ,em mi se ne spava...ma haos..😕jupppi

Tu sam Dal.
Zar jos nisi nabavila slusalice?

I da, baci pogled

http://sh.wikipedia.org/wiki/Sinajska_gora
Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail

Originally posted by: Bikica

I od mene za danas dosta.Ja vam zelim ugodnu i lepu noc☺️

tumblr_mk4dsqFvac1s30l0to1_400.gif
Veoma lepo za okice...
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=zHhEohv5Qu0[/YOUTUBE]

Laku noc Biki

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=9MzVyfW9J9s[/YOUTUBE]
Edited by saska - 11 years ago
Stephi thumbnail

A ova tek prica o usvajanju decaka, koja bi vec sam hiljadu puta to ponovila trebala da bude divna i plemenita i sa fantasticnom porukom, toliko je upropaste upo*no pokusavajuci da uzdignu Anandi u svemu, da mi se vec povraca. Najpre , ona to kao s cveta na cvet, prvo ona mala sto je pronadjena na smetlistu, pa posle toga dajte mi dete BILO KOJE DETE, pa sad ovo sa ovim decakom. Decak ima 6 godina, vec znaci jedna mala licnost sa svojim imenom. Ona smislja ime novo koje ce mu dati, znaci osnovni identitet detetov menja iz korena. Shiv ko neka p...ca samo je pomenuo da dete vec ima ime ali ona kaze to nije pravo ime, smejace mu se deca , dete btw hendikepirano, ona ne razmislja o tome i sta treba uraditi da bi se detetu prilagodila i kuca i nova skola i sve ostalo sto ovaj hendikep nosi sobom , vec najbitnije ime , kao igracku da je dobila jer jos to nema, a on odmah bez daljih argumenata slaze se sa njom. A najposle Devi ma izgleda niko ne sme da kaze pa zasto nemate svoje dete. Nisam za to da se drugi mesaju u tudju privatnost, ali kad sa takvom zeljom pricas o deci sta je problem, mrzi te da budes trudna 9 meseci? Ma odvratna mi je, povraca mi se od nje. Znas ono, jao place sto ne moze da usvoji dete, a kad joj je on pominjao da imaju svoje , ona preca posla ima da zeni Jagija. U cemu je ovde problem? U meni definitivno sto se iscrpljujem na idiota.
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Dobro rece Kety danas. Vreme mu je da postane tata. 😃

Pa nek postane vec jednom u privatnom zivotu, ali u ovoj seriji sto je sveo sebe na obicnog papucica koji samo blene u idiota od zene i aplaudira na svaku njenu rec i delo, smucice mi se i on. Odavno u njegovom umu nema vise one britkosti i ostrine koju je imao kao strogi ali pravedni collector sahab. Anandi im je sve i svja, pronasla ko su mu pravi roditelji, Anupu vratila pamcenje, pitam se samo kako je dadu preziveo ratove bez njenih saveta, sad kravu mrzi da rodi svoje pa posto -poto da usvoji.
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

A ova tek prica o usvajanju decaka, koja bi vec sam hiljadu puta to ponovila trebala da bude divna i plemenita i sa fantasticnom porukom, toliko je upropaste upo*no pokusavajuci da uzdignu Anandi u svemu, da mi se vec povraca. Najpre , ona to kao s cveta na cvet, prvo ona mala sto je pronadjena na smetlistu, pa posle toga dajte mi dete BILO KOJE DETE, pa sad ovo sa ovim decakom. Decak ima 6 godina, vec znaci jedna mala licnost sa svojim imenom. Ona smislja ime novo koje ce mu dati, znaci osnovni identitet detetov menja iz korena. Shiv ko neka p...ca samo je pomenuo da dete vec ima ime ali ona kaze to nije pravo ime, smejace mu se deca , dete btw hendikepirano, ona ne razmislja o tome i sta treba uraditi da bi se detetu prilagodila i kuca i nova skola i sve ostalo sto ovaj hendikep nosi sobom , vec najbitnije ime , kao igracku da je dobila jer jos to nema, a on odmah bez daljih argumenata slaze se sa njom. A najposle Devi ma izgleda niko ne sme da kaze pa zasto nemate svoje dete. Nisam za to da se drugi mesaju u tudju privatnost, ali kad sa takvom zeljom pricas o deci sta je problem, mrzi te da budes trudna 9 meseci? Ma odvratna mi je, povraca mi se od nje. Znas ono, jao place sto ne moze da usvoji dete, a kad joj je on pominjao da imaju svoje , ona preca posla ima da zeni Jagija. U cemu je ovde problem? U meni definitivno sto se iscrpljujem na idiota.

Badi, pa ona je stvorila "novu" Anandi. Valjda spram sebe. Pogledaj molim te onaj video ako vec nisi, gde je i ona sa decakom kao i Sid, u pauzi snimanja. Zena se neprestano kezi i pozira pred kamerama. Katastrofa. Valjda ih je "ponela" nagrada na GPA.Ljudi misle da su na pravom putu. Mozda i jesu . Sa takvom glumicom. 😕
Zvezda je rodjena na krilima peticije od 56 potpisa. Moj naklon.

Stephi thumbnail

Venera u Blizancima

Vi ste mladolika, detinjasta, okretna, vitka, zivahna i neuhvatljiva zena. Volite da flertujete i za vas je cesto ljubav igra na recima i volite mladje mukarce. U partneru trazite osobine brata. Nestalni ste, sarmantni i bezbrizni. Ponekad se poigravate s osecanjima drugih i dosta ste nestalni. Duhoviti ste pa pricom osvajate. cesto imate dve veze istovremeno. Nikako da se odlucite izmedjuu dva, ponekad i tri mukarca. Mozete da volite vise njih istovremeno. Zavodite svakom reci, slatkoreicvi ste i ne predajete se u potpunosti, i osecanja vam se brzo menjaju. Dok se smeskate analizirate muskarca da uvidite njegove slabe tacke i uvek cete ga dobro proceniti.

Ovo si sad izmislila 🤣

Stephi thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Nemoj sada da kazes da pametniji popusta...🤣

Pa normalno
🤣