Originally posted by: saska
A ova tek prica o usvajanju decaka, koja bi vec sam hiljadu puta to ponovila trebala da bude divna i plemenita i sa fantasticnom porukom, toliko je upropaste upo*no pokusavajuci da uzdignu Anandi u svemu, da mi se vec povraca. Najpre , ona to kao s cveta na cvet, prvo ona mala sto je pronadjena na smetlistu, pa posle toga dajte mi dete BILO KOJE DETE, pa sad ovo sa ovim decakom. Decak ima 6 godina, vec znaci jedna mala licnost sa svojim imenom. Ona smislja ime novo koje ce mu dati, znaci osnovni identitet detetov menja iz korena. Shiv ko neka p...ca samo je pomenuo da dete vec ima ime ali ona kaze to nije pravo ime, smejace mu se deca , dete btw hendikepirano, ona ne razmislja o tome i sta treba uraditi da bi se detetu prilagodila i kuca i nova skola i sve ostalo sto ovaj hendikep nosi sobom , vec najbitnije ime , kao igracku da je dobila jer jos to nema, a on odmah bez daljih argumenata slaze se sa njom. A najposle Devi ma izgleda niko ne sme da kaze pa zasto nemate svoje dete. Nisam za to da se drugi mesaju u tudju privatnost, ali kad sa takvom zeljom pricas o deci sta je problem, mrzi te da budes trudna 9 meseci? Ma odvratna mi je, povraca mi se od nje. Znas ono, jao place sto ne moze da usvoji dete, a kad joj je on pominjao da imaju svoje , ona preca posla ima da zeni Jagija. U cemu je ovde problem? U meni definitivno sto se iscrpljujem na idiota.
Badi, pa ona je stvorila "novu" Anandi. Valjda spram sebe. Pogledaj molim te onaj video ako vec nisi, gde je i ona sa decakom kao i Sid, u pauzi snimanja. Zena se neprestano kezi i pozira pred kamerama. Katastrofa. Valjda ih je "ponela" nagrada na GPA.Ljudi misle da su na pravom putu. Mozda i jesu . Sa takvom glumicom. 😕
Zvezda je rodjena na krilima peticije od 56 potpisa. Moj naklon.
Ma necu iz principa da gledam nijedan link gde je ona, narocito kad me ovakvi nekakvi dogadjaji dovedu do ludila pa samo ukcem. I koga bre da ponese nagrada, to me i nervira najvise sto oni misle da smo mi debili, a ja ocigledno jesam kad ne izdrzim a da ne prokomentarisem. Moj dubok naklon Bikici po tom pitanju, zavrsila s tim, zatvorila to poglavlje i zdravo. A mene tamo neki idioti i dalje mogu da iznerviraju. O zemljo Indijo .