Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
PARAYI AURAT 13.9
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Tanya was fab today👏🏻
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th September '25 EDT.
Anupamaa 13 - 14 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
KIARA THROWN 14.9
Who is this actor?
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
When a lie is repeated hundred times…
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Bb top 5 - guess
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 14th Sep 2025 - WKV
Malla and ARS running crime list
Devojke,ja ne znam koliko je ko od vas upucen na neka pravila koja vaze za IF pa i chat.
Ja sam tokom boravka na IF,pa i na EXYU topicima cesto upozoravala na ta neka pravila i da se pridrzavamo istih.Zarad toga dozivela sam i neprijatna iskustva.Samim tim necu da izigravam moralnu policiju,ali posto Dal trenutno nije ovde,nadam se uskoro da se javi,zelim da vam saopstim da iznosenje necijih imena i postova nije uredu.Molim vas da obratite paznju sta pisete,i sta postavljate.Molim Tijaru da koriguje svoj post a takodje i sve one koji su je quotirali.Ovo mesto nije za tako nesto,trebamo postovati pravila kao i privatnosti drugih.Unapred vam se zahvaljujem,shvatite ovo kao dobronamernu poruku.
Uh bas ste se raspisale😕 stigla sam Nadice do 363 epizode i sad ludim ,Dal ono dete i ona zena sto se ojavljuju tj njegova drugarica sa fakulteta ,da nije mozda to njegovo dete😡
Napokon sam vas iscitala,au bre dva dana mi je trebalo ,Nado seriju privodim kraju jos dve epizode,i razmisljam da se vratim na neke epizode koje sam zbog onog Sijama preskakala,ali necu odmah 😆.Ne mogu da se setim sta sam sve procitala a svasta nesto bi vam odgovorila 😃😲
Sa zadovoljstvom sam je odgledala vrh je serija,i ako sam cesto psovala Dal u nekim kriticnim situacijama,znas ono kad mi se ne svidja radnja ja pocnem aaa Dal platices mi ovo i tako dok me ne prodje😆.A to sto si me prozivala znaci da sam ti nedostajala,oprastam ti🤗.Gledala sam dve epizode nije losa,ali me nesto ne privlaci.pocinje druga sezona Izgubljene casti na prvoj pa cu to ponovo da gledam😲
Naravno da si mi nedostajala. Nedostaje i Dal. A mogu da zamislim kako je to izgledalo kad ti poludis 😆
Znaci ti imas svoju seriju. Pa lepo. Bicemo zauzete u isto vreme jer mi se cini da obe serije pocinju u 20 sati. Ako budes htela da ispratis i Silu ima je na netu. 😉