Ma nema od Kushala nista. On je varen i pecen sa Gori. Da je Prats htela nesto sa njim to bi se vec desilo. Ovako samo se lepo druze. Nisam u toku sa BB pa da priupitam (opet 😳). Sta bi sa onim Armanom i jel Gori jos u kuci?
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 15th Sept 2025.
TRAUMA DRAMA 15.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Malla and ARS running crime list
Did Karishma deserve the best actress award for Raja Hindustani?
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Anupamaa 15 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Which movie is your 1st choice on 2nd October?
Conceiving of PL…
Sidvi FF: Chocolate (continued)
Katrina Kaif Is Pregnant
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
Ghum new season
Welcome Baby Boy ❤️🧿
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
which new Bollywood movie should i watch ....
Ma nema od Kushala nista. On je varen i pecen sa Gori. Da je Prats htela nesto sa njim to bi se vec desilo. Ovako samo se lepo druze. Nisam u toku sa BB pa da priupitam (opet 😳). Sta bi sa onim Armanom i jel Gori jos u kuci?
Ma nisam ni mislila da Prat hoce nesto s njim😃.Nego me zivo zanima sta doticni kaze na ovo 😆Gauhar je u finalu sa Tanishom,Ajazom,Sangramom i Andyem.A Arman je juce izbacen iz BB.Njega je Sofija tuzila da je udario,pa ga je policija u utorak privela iz BB.Pusten je uz kauciju da se vrati u bb.Ocekivano je bilo da ce biti prvom prilikom izbacen.
Nista bez Snupija. Ima Dal da strecne srce kad ga bude videla. Jos nam samo veverica fali pa da "kompletiramo" ekipu.
Nataly vidim ti slicicu
Nikako da skontam koje to slicice tebi prolaze a koje ne. Tvoj net ima specificnu cenzuru
Ma ne verujem ja da to njemu nesto i smeta. Zna on da je to drugarski. Samo je pitanje sa kojim pravom on ima sta i da kaze. Ja jos nisam 100% sigurna.
A Armanu se smeska zatvor. Znaci Gohar je stigla do finala. Ako se ne varam finale je 29.
[
Kushal je jedna velika drugarcina😃.Bas se vidi da je dobar drug i sa Prat i sa Kamyom.A finale je 28,subota,a snimak GPA JE 29
Znaci sledeca subota i nedelja. 😃