Returning of the written off #28 Invited only - Page 45

Created

Last reply

Replies

993

Views

47.2k

Users

8

5.8k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Bikica

Imamo jedan specijalan poklon od drage Kety❤️ Hvala Kety🤗

Kumica moja sad ce imati jos jednog dekicu😳

Jao ljubim ja Kety, kako da joj se oduzim 🤗
Stephi thumbnail

I ja sam glasala ali pojma nemam za koga 🤣

Edited by saska - 11 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Hvala mama...😳
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Ja sam tu negde,gledam ovu drugu seriju i citam vas u pauzama..😉
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Sam taj pocetak, mislim na to njeno insistiranje oko prijave RK i sve oko toga sve je bilo meni po malo cudno da ne kazem nerealno.
Ona je meni delovala kao pala sa marsa. Mukunda mi je bio seka persa, koga je prvo Madu vrtela oko malog prsta a onda njegova mama. Toliko ju je voleo da se opredelio za maminu suknju na kraju.
Madu je rasla u nekom svom, imagoinarnom svetu u kojem je sve izgleda bilo , a po svemu sudeci i ostalo. samo crno-belo. Kao nekakav borac za pravdu navalila je da to izgura posto poto.
Onda su stvari otisle u nekom sasvim drugom pravcu a u sve to su se umesala i njihova osecanja.

Ma badi, kad ja pokusam da kazem iz svog ugla, Daltoni mi uvek odgovori a sta je RK radio , psihopata, ludak itd.Ispada da ja branim RK . A nije sustina u tome. Upravo to sto si sad pomenula sam pocetak sto se tice nje nije me odusevio. Ta dosadna upo*na tvrdoglavost, ona najmladja ali kad ona nesto kaze to mora biti tako po svima. Mnogo realniji lik mi je bila njena sestra, tacno je uvek znala da joj kaze pravu stvar, upravo ono sto bih joj i ja rekla.A kad smo kod sestre, ona je ceo zivot sanjala filmsku slavu i ona je mastala o RK , kao glavnom junaku njenog filma ali i princa kojeg ona doziva u snove. Isterujuci pravdu za nekog koga je takodje videla dva puta samo, ona srusi i sestrine snove , i roditelje uvuce u problem, ali ona i dalje sprovodi svoju pravdu , bar da je nesreca bila ne daj Boze sa smrtnim posledicama p a ajde, ali ovo sve preforsirano sa njene strane mi se nije svidelo nimalo i nema nikakve veze sa RK, on se pojavio kasnije.

Pa kad spominjes njenu porodicu da kazem nesto i o tome.
Sam pocetak serije je zapravo doneo tu podelu na crno - beli svet. Njen otac totalni ludak i psihopata, potpuno taman lik bez i jedne pozitivne osobine. Sa druge strane njena majka , cista nesebicna dusa. Rizikovala je svoj zivot i zivot svog nerodjenog deteta da spase dete koje nije njeno. Onda sta reci o coveku koji je Madu dao svoje ime. Isto potpuno nerealan lik.
Nije cudo sto ona na svet gleda tako kako gleda. Pogledaj samo gde je i kako rasla i ko ju je vaspitao. Ista ta porodica ju je bezrezervno podrzala u toj borbi za pravdu.
Sve je to zapravo jako nerealno, eto to hocu da kazem, U stvarnom zivotu ne postoji Madu.

Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail
Saska.vidi..i svekrvica🤣 red je da je prestavim jos neki put😆

Edited by saska - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Mogu ti reci da bas imas srece. I svekrva ti je lepa zena, a cula sam i da je jako dobra dusa . Sve u svemu dooobro si se udala 😆

Da...i ja sam kuma cula da je dobra mi buduca svekrva😆
Za mene nema krize..😳.znaci pronasli smo se...😆.ja bi da se udam.🤣.a i on bi da se zeni.🤣.zvezde nam se podudaraju...😆samo da zakazemo...termin...😉
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Biki, a vidi i ovaj sincic kako lepo spava majci na krilu. Bas su divni momci 🤣

Da kumice...samo sto ne spava samo majkici u krilu ...nego i zenici🤣
nn027 thumbnail

Auuu Badi. Jel ti se ne cini da je ova kada malo "tesna" . 😉 😆
nn027 thumbnail