Imamo jedan specijalan poklon od drage Kety❤️ Hvala Kety🤗
Kumica moja sad ce imati jos jednog dekicu😳
Jao ljubim ja Kety, kako da joj se oduzim 🤗
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
PARAYI AURAT 13.9
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Tanya was fab today👏🏻
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th Sept '25 Episode Discussion Thread
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
Anupamaa 13 - 14 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
KIARA THROWN 14.9
Who is this actor?
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
When a lie is repeated hundred times…
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Bb top 5 - guess
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 14th Sep 2025 - WKV
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
What happened to Tiger Shroff? Why did he decline?
Which movie is your 1st choice on 2nd October?
Malla and ARS running crime list
Imamo jedan specijalan poklon od drage Kety❤️ Hvala Kety🤗
Kumica moja sad ce imati jos jednog dekicu😳
Sam taj pocetak, mislim na to njeno insistiranje oko prijave RK i sve oko toga sve je bilo meni po malo cudno da ne kazem nerealno.
Ona je meni delovala kao pala sa marsa. Mukunda mi je bio seka persa, koga je prvo Madu vrtela oko malog prsta a onda njegova mama. Toliko ju je voleo da se opredelio za maminu suknju na kraju.
Madu je rasla u nekom svom, imagoinarnom svetu u kojem je sve izgleda bilo , a po svemu sudeci i ostalo. samo crno-belo. Kao nekakav borac za pravdu navalila je da to izgura posto poto.
Onda su stvari otisle u nekom sasvim drugom pravcu a u sve to su se umesala i njihova osecanja.
Ma badi, kad ja pokusam da kazem iz svog ugla, Daltoni mi uvek odgovori a sta je RK radio , psihopata, ludak itd.Ispada da ja branim RK . A nije sustina u tome. Upravo to sto si sad pomenula sam pocetak sto se tice nje nije me odusevio. Ta dosadna upo*na tvrdoglavost, ona najmladja ali kad ona nesto kaze to mora biti tako po svima. Mnogo realniji lik mi je bila njena sestra, tacno je uvek znala da joj kaze pravu stvar, upravo ono sto bih joj i ja rekla.A kad smo kod sestre, ona je ceo zivot sanjala filmsku slavu i ona je mastala o RK , kao glavnom junaku njenog filma ali i princa kojeg ona doziva u snove. Isterujuci pravdu za nekog koga je takodje videla dva puta samo, ona srusi i sestrine snove , i roditelje uvuce u problem, ali ona i dalje sprovodi svoju pravdu , bar da je nesreca bila ne daj Boze sa smrtnim posledicama p a ajde, ali ovo sve preforsirano sa njene strane mi se nije svidelo nimalo i nema nikakve veze sa RK, on se pojavio kasnije.
Mogu ti reci da bas imas srece. I svekrva ti je lepa zena, a cula sam i da je jako dobra dusa . Sve u svemu dooobro si se udala 😆
Biki, a vidi i ovaj sincic kako lepo spava majci na krilu. Bas su divni momci 🤣
Biki, a vidi i ovaj sincic kako lepo spava majci na krilu. Bas su divni momci 🤣