Returning of the written off #28 Invited only - Page 44

Created

Last reply

Replies

993

Views

47.2k

Users

8

5.8k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago
Ovakog ga obozavam-sportski kao i ja i sa cvikama☺️
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Sto ce reci da sam ja najbolji djak
🤣

Badi pa Smeki i ja smo pred ukorom tako da si ti bez konkurencije 😆
Bikica_Biki thumbnail
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Bitno je da znas za koga nisi😉

A o tome sam striktno vodila racuna 😉
Bikica_Biki thumbnail
Saska.vidi..i svekrvica🤣 red je da je prestavim jos neki put😆

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: nn027

Madhu takes a knife.. n is about to slit her wrist.. n asks RK if after she dies...he will be convinced that she returned only for him ..?? RK is shocked..n keeps calling ... Madhu..!!

Badi ja sam poslednje dve epizode odgledala kad su imali Holli. Sultan je do usiju zaljubljen u nju. Do usiju. To mi je bio najupecatljiviji utisak. I onda kada su svi od njega ocekivali grubodst on je nije pokazao. Potpuno ga je opcinila.

Edited by saska - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail
A ovo je sa Holli..zeka-se napio da se podsetimo😆😆
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Ja sam glasala ali opet izadje samo hvala sto ste glasali, nema prikaza kako se ko kotira.

Poenta je na komentarima...Kety je danas otvorila topic sa iseckom o Rasulu i Sidu i vec veceras ga Apy zakatancio...ja sam i pre na Bollywoodlife komentarisala i znam pouzdano da oni sve objavljuju a obojeni garantovano citaju, u tome je stvar...
Bikica_Biki thumbnail
nn027 thumbnail

Pa cuj Nale, covek od krvi i mesa, ona upo*na, pa oko njega, pa deteta, pa svasta nesto. Mislim ne mozes ti oko nepoznatog coveka toliko da se trudis a bogami u pocetku joj je bas govorio da ne treba da se mesa ni u njegov zivot ni u njegovo vaspitavanje deteta, niti da se trudi oko Aryana jer ko mu je ona . Ali njoj nije vredelo. Upo*na do bola. I sta onda covek treba da shvati iz tog ponasanja. Drugo,zao mi sto ne mozes da gledas epi, ne znam da li ona tu ne glumi dobro , ili sta je vec u pitanju. Trebala bi da vidis bas nacin na koji ona njega gleda, eto upravo ta epizoda kod trznog centra, meni kao gledaocu ostao je utisak da se on njoj svidja. Ono su sve samo nisu pogledi zene koja posmatra eto tamo nekog coveka kojeg je samo srela i pomogla mu. Zato i jeste posle na kraju njoj Sultan, pred svima i majkom i RK i svekrvom rekao nisam ja trazio tebe vec si ti mene privukla sebi. I rekao je tad RK da ce i njega takodje unistiti.

Tu epizodu ispred trznog centra nisam gledala.
Razmisljam o tome da ne mozes nekom , za koga osecas da je stranac, da ispricas takve intimne detalje iz svog zivota, sto je ona uradila kad je otisla da mu se izvini. Ja mislim da se i on njoj dopao, da ju je privukao. Ipak u sebi oseca tu neku bliskost prema njemu jer mu je cak i priznala da je sa RK da se osveti. A Sultanov odgovor i savet upucen njoj, sam po sebi govori da on razmislja o njoj i kakvom je on vidi.

Edited by nn027 - 11 years ago