Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-16th September, 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
BHAJAN & DANCE 16.9
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
Katrina Kaif Is Pregnant
Welcome Baby Boy ❤️🧿
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 17, 2025 Episode Discussion Thread
which new Bollywood movie should i watch ....
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #127
💫 The Heuphorias Discussion Thread 💫
Two much official trailer- Varun Alia Salman Aamir Govinda
BALH Naya Season BC Voting~BY PM INVITE ONLY~Vote for 2 entries
Kajalmaya - sp's new thriller show
Farewell week...In Every Glance, A Lifetime: The Saga of PraShiv💕
War 2 sets record as biggest flop in Indian cinema history
BACK TO MUSSORIE 17.9
A gde je Madhubala? 😲
Jeste Smeki, neki koji je toliko propatio zbog ovog saznanja pa je omatorio, poruznjao, ni traga od nekadasnjeg Shiva. Pa imali smo vec slicnih primera 😉
A sad cemo cekati sa strahom da se slucajno ne desi. Znate ono, veza , namestaljka i tome slicno. Pa nece valjda,bilo bi smesno i jadno
Ako je neko uopste trebao biti nominovan iz BV onda su to Ganga i Jagdis. Na zalost Sriti im je zbrisala u nezgodnom trenutku pa je izgleda bilo daj sta das.😆
Ma nece njih dvoje dobiti nikakvu nagradu. oni ce samo da upotpune scenografiju svojim "nastupom". A secate se , prosle godine smo mogli da vidimo kako se Prats i Sid spremaju i kako vezbaju svoj nastup. Zamislite ovo dvoje 😃 Jadni Sid 😕
Ako je neko uopste trebao biti nominovan iz BV onda su to Ganga i Jagdis. Na zalost Sriti im je zbrisala u nezgodnom trenutku pa je izgleda bilo daj sta das.😆
Ma nece njih dvoje dobiti nikakvu nagradu. oni ce samo da upotpune scenografiju svojim "nastupom". A secate se , prosle godine smo mogli da vidimo kako se Prats i Sid spremaju i kako vezbaju svoj nastup. Zamislite ovo dvoje 😃 Jadni Sid 😕
A on sav puca od srece sto je vidi..
Sve dok preovladava zelena boja ...😆
Svake godine sam to radila, sa ogromnim zadovoljstvom. Vec nekako u ovo vreme pocinjali su da me hvataju leptirici od zadovoljstva , navirale mi ideje i tako. Medjutim, prvi put, ove godine nesto me ne hvata ( bar ne jos ta radost oko sredjivanja, mozda zato sto mi je godina bila losa. ) Ali ko zna, mozda me ludilo uhvati za koji dan, pa pocnem, a ako nesto napravim , svakako cu ti poslati 😉
Nije cak ni u prvih 10...Neverovatno ali istinito...😭 16-ta pozicija za MB...👎🏼