Returning of the written off #25 Invited only - Page 17

Created

Last reply

Replies

1k

Views

42.9k

Users

9

6.3k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Sve dok preovladava zelena boja ...
😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

A gde je Madhubala? 😲

Nije cak ni u prvih 10...Neverovatno ali istinito...😭 16-ta pozicija za MB...👎🏼
Edited by Daltoni - 11 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Jeste Smeki, neki koji je toliko propatio zbog ovog saznanja pa je omatorio, poruznjao, ni traga od nekadasnjeg Shiva. Pa imali smo vec slicnih primera 😉

Da 👍🏼..neki koji odgovara po svemu Anandi..da budu skladan par..👍🏼
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Mislis da Shanki zna da ce pobediti Rasulo i Sid a otud ta izjava😲

Pu Pu pomeri se s mesta...😡
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

A sad cemo cekati sa strahom da se slucajno ne desi. Znate ono, veza , namestaljka i tome slicno. Pa nece valjda,bilo bi smesno i jadno

Ako je neko uopste trebao biti nominovan iz BV onda su to Ganga i Jagdis. Na zalost Sriti im je zbrisala u nezgodnom trenutku pa je izgleda bilo daj sta das.😆
Ma nece njih dvoje dobiti nikakvu nagradu. oni ce samo da upotpune scenografiju svojim "nastupom". A secate se , prosle godine smo mogli da vidimo kako se Prats i Sid spremaju i kako vezbaju svoj nastup. Zamislite ovo dvoje 😃 Jadni Sid 😕

Edited by nn027 - 11 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Ako je neko uopste trebao biti nominovan iz BV onda su to Ganga i Jagdis. Na zalost Sriti im je zbrisala u nezgodnom trenutku pa je izgleda bilo daj sta das.😆
Ma nece njih dvoje dobiti nikakvu nagradu. oni ce samo da upotpune scenografiju svojim "nastupom". A secate se , prosle godine smo mogli da vidimo kako se Prats i Sid spremaju i kako vezbaju svoj nastup. Zamislite ovo dvoje 😃 Jadni Sid 😕

Da znas da je jadan...ona progutala motku, on suptilan kao slon u staklorezackoj radnji..bice to nastup za pamcemje..🤢
Stephi thumbnail

Originally posted by: Daltoni

A on sav puca od srece sto je vidi..

Pa vidi, ja tebi rekoh nije sve tako crno -belo. Ona je njemu upravo to govorila, da je zavrsila sa tim, UCINILA MU USLUGU, da ne zeli ni da promovise film , on odlazi sa Bittudjijem, ona dolaxi posle toga. Izvini, ali sta bi uostalom on trebao i da misli, kad su i njene reakcije takve kakve jesu. Ne kazem ni da je on u pravu potpuno i uvek,ali ne mozes ni ti da opravdavas svaki njen postupak. Ako zanemarimo njegovo ponasanje pre vencanja, a ona mu se ipak vratila, pitala sam te jednom ,sta ti njemu konkretno zameras posle vencanja? Kakav je bio ? A da li je ona i dalje radila ono sto ona naumi i to treba da se sprovede po svaku cenu.I nemoj mi opet potezati argument,njihovo drustvo je drgacije, jer i tu bih imala stosta da dodam onda o njenom ponasanju. Najpre gurala ga je da snimi taj film, on je sve ulozio sto je imao i kucu cak, kad nije mogao da nadje glumicu a ona bila najbolji izbor,nije htela da prihvati ni po koju cenu jer je rekla da zeli da bude samo snaja i zena, on je nije terao a sebe je takoreci doveo na ivicu samoubistva od ocaja .E pa draga moja, zestoko se borila da bude snaja, vrlo cesto na ustrb toga da bude zena. Nije on njoj bio na prvom mestu nikad,dok sve ne obavi kako je zamislila, on onda dodje na red. Trpeo je i film, kasnila je ( on uvek dolazio prvi ) odlagala snimanja( on je u tome pokrivao iako je Mehul prvi besneo na njeno ponasanje ) menjala scene jer joj nisu odgovarale, on sve prihvatao, ucio je, vezbao sa njom, oslobadjao je od treme i straha, bio joj mentor u pravom smislu reci .Kad je trudnu zeleo da je zastiti od opasne scene i trazio dublerku, ona njemu iz inata radi sama tu scenu i mogla da pogine. Pa nemoj mi reci da je on sve lose radio a ona sve dobro. Najposle kad ti trazis stalno opravdanje za nju, ja prosto moram zaista da kazem kako ja to vidim. I na kraju svega, taj isti Mehul odaje priznanje samo njoj na profesionalnosti, sve zasluge pripisuje samo njoj, a ona se zahvaljuje i cuti kao polozara najobicnija. Gde je sad tu Madhu i kao osoba, pravicna i Madhu kao supruga da podrzi muza.

nn027 thumbnail

Sve dok preovladava zelena boja ...
😆

Badi, borim se veselim bojama protiv depresije koju osecam kad pogledam kroz prozor 😕
Stephi thumbnail

Svake godine sam to radila, sa ogromnim zadovoljstvom. Vec nekako u ovo vreme pocinjali su da me hvataju leptirici od zadovoljstva , navirale mi ideje i tako. Medjutim, prvi put, ove godine nesto me ne hvata ( bar ne jos ta radost oko sredjivanja, mozda zato sto mi je godina bila losa. ) Ali ko zna, mozda me ludilo uhvati za koji dan, pa pocnem, a ako nesto napravim , svakako cu ti poslati 😉

Badi ima jos nas koji bi smo voleli da vidimo 😃

Pa badi, videli ste svi tu sliku od prosle godine, moj starija cerka i ja smo na njoj , a naravno da cu vam pokazati ako uopste nesto budem radila. Tako se trenutno osecam . A od kako mi je zakazao FB tebi sam slala u PM neke slike,cini mi se ?
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Nije cak ni u prvih 10...Neverovatno ali istinito...😭 16-ta pozicija za MB...👎🏼

Auuu pa kako se ova BV kao serija kotira ne bi me zacudilo da ono dvoje i dobiju nagradu. Leleee 😕