Returning of the written off #25 Invited only - Page 15

Created

Last reply

Replies

1k

Views

43k

Users

9

6.3k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: smeker

Glasala sam 😉 Prelepa ti ja profilna

Vidim da ste obe promenile profilne slicice. Jako su lepe . Gde ih samo nalazite, u kom sopu? 😉
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

Svake godine sam to radila, sa ogromnim zadovoljstvom. Vec nekako u ovo vreme pocinjali su da me hvataju leptirici od zadovoljstva , navirale mi ideje i tako. Medjutim, prvi put, ove godine nesto me ne hvata ( bar ne jos ta radost oko sredjivanja, mozda zato sto mi je godina bila losa. ) Ali ko zna, mozda me ludilo uhvati za koji dan, pa pocnem, a ako nesto napravim , svakako cu ti poslati 😉

Znas da cu sa nestrpljenjem cekati..ja nesto kao sve pocinjem..pa nikako da se nateram..meni je pa tek ova godina bila katastrofa..3 sahrane..ne ponovilo se..
😭
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

A sad cemo cekati sa strahom da se slucajno ne desi. Znate ono, veza , namestaljka i tome slicno. Pa nece valjda,bilo bi smesno i jadno

Da znas..ako nam to urade, ceo svet ce da shvati da je namestaljka..koji bre jodi oni imaju..sede na metar razdaljine i kao da se gade jedno od drugog..🤢hemija im je ko prokislo mleko..
🤢
Daltoni thumbnail

Skoro je 4 poslepodne..polako se okupljamo..Bar ste se naspavale...😉

nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Nale,opet ,s druge strane vidi samo komp sa pikavcima.."kom cavka na rame stoji-taj si vika is"🤣

Ubi me horoskop i to duvanje nacisto. Okreni obrni nekako uvek zavrsim isto.😆
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Traze od Madu da se slika odvojeno od RK..drugim recima -"RK brisi iz kadra-nezanimljiv si ! 😲 "

A odavde tek pocinje niz nebuloza kojima nema kraja. Dojucerasnjeg idola za kim su vristali, nju cak kamenovali kad je on bio povredjen, bez da je publika jos odgledala film i odlepila za novom glumicom, RK odjednom gurnut u stranu. Bez priznanja da je on producirao taj film, bez cinjenice da ce njegovo ime ipak privuci publiku u bioskope , odjednom svi , od rezisera koji je do tada tvrdio da film ne cini jedan lik vec tim, preko Rome koja je ushiceno vristala da je RK vreme da se skloni sa mesta superstara jer ga je Madhu zasenila ( a on nije ni mogao da glumi do kraja jer je bio paralizovan ) preko Bittudjija, njegove rodjene mame, cele porodice , koju je bolelo uvo sto on stavlja i svoju kucu na kocku da bi uradio film ,pritom sve cinili da ga sabotiraju , svi, ali redom svi su se potrudili nju da uzdignu , a njega da ponize. A sto se nje tice i njenog cuvenog osecaja za pravdu, istinu , imam i na to komentar...
nn027 thumbnail

Do you know about one TV actor who seems to be following Aamir Khan's ideology of not attending award functions?

Well, before you take a wild guess, let us tell you that the actor is none other than the Balika Vadhu lead, Shashank Vyas . He has not attended any award function in the last two years and does not even plan to attend any in the coming years.

What's the reason for him maintaining a distance from award shows?

We decided to ask the actor himself. "I believe actors who are acting hardly get their dues in these award functions. It's just that the people whose PR activity is right take away the awards and at times they are not even worthy of it. And I wouldn't want to clap for such people," informs the actor.

"My target in life isn't awards. I get happy when the audience appreciates my work," he adds.

So will you decline awards if you receive any in future? "Not at all, for that would mean throwing tantrums. If someone gives me a thing with love, I will accept it. But I will not attend an award function for it. I would rather stay at home or have fun with my friends," Shashank answers.

Guess Shashank stands out as an individual for his frank thoughts...

Moze li neko da mi napise . u recenici - dve. o cemu je ovde rec? Ne mogu da googlam. 😕
nn027 thumbnail

Znate sta palo mi je na pamet,mozda ova prica u BV moze da ima neko znacenje,Siv odlazi iz Shekar porodice jer to sad nije njegova porodica,znaci napusta ih a onda napusta i seriju,i kad se vrati to bude drugi glumac😆😉

Smeki, odlican ti ovaj scenario 👏
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

RK sujeta i ego superstara su povredjeni ...Madu to vidi i jedva se odvaja od njega...

Kako da ne , zato se verovatno tako slatko smeskala kad su redom svi pripisivali zasluge za uspeh samo i samo njoj i zahvaljivala se . Nijednom ne rece,ovo sto sam uspela,zasluga je takodje mog supruga koji je verovao u mene, ucio me , pomagao mi, podrzavao me. Imam jos stosta da kazem, ali necu, on treba da bude prikazan kao kompletni kreten,a ona kao vecita jadna zrtva, dobrica.
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Television Shows

TVT (This week)

TVT (last week)

Diya Aur Baati Hum

12298

11223

Jodha Akbar

9801

9176

Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah

8856

7782

Saath Nibhana Saathiya

8290

7708

Yeh Rishta Kya Kehlata Hai

7863

7113

Pyaar Ka Dard Hai...Meetha Meetha Pyaara Pyaara...

7351

7694

Mahabharat

6835

5807

Balika Vadhu

6684

7298

Sapne Suhane Ladakpan Ke

6034

5742

Sasural Simar Ka