Returning of the written off #25 Invited only - Page 16

Created

Last reply

Replies

1k

Views

42.9k

Users

9

6.3k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Ja mislim da tebe treba da zaposle kao producenta u Colorsu..ti bi to fik fik..i (skoro)svi srecni,svi zadovoljni..🤣

Kazi jel da 😉 to bi bilo Fikovanje,zajebalo vek🤣
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Ogledalce ogledalce moje..kazi mi najveca superzvezda na svetu ko je ...

Pa ti naravno,jer kad tebe nema u kadru kako god ,postaje jako dosadno
😆
Stephi thumbnail

Originally posted by: Drya

Ovo sam jos pre procitala i onda ,a i sad mi je zapala za oko ova boldovana recenica.Realno treba imati bele bubrege za takvu izjavu 👏

I decko opet rece pravu stvar.👏 Bojim se da se opet ne desi tako nesto
smeker thumbnail

Slazem se.. on kao mlad glumac ,opet ima neki stav i ne plasi se da ga iskaze..👏 Takav je bio i kada je P napustila seriju, on je jedini rekao koliko mu nedostaje dok su ostali cutali i bili diplomate..

Slazem se Dal👏 sve vise mi se svidja Shanki zbog njegovih stavova,a posebno zato jer je progovorio kad su svi cutali👍🏼
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Svake godine sam to radila, sa ogromnim zadovoljstvom. Vec nekako u ovo vreme pocinjali su da me hvataju leptirici od zadovoljstva , navirale mi ideje i tako. Medjutim, prvi put, ove godine nesto me ne hvata ( bar ne jos ta radost oko sredjivanja, mozda zato sto mi je godina bila losa. ) Ali ko zna, mozda me ludilo uhvati za koji dan, pa pocnem, a ako nesto napravim , svakako cu ti poslati 😉

Badi ima jos nas koji bi smo voleli da vidimo 😃
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Biki , ja od ove "kuvarice" moram traziti recept. Cini mi se da je ovo njeno "jelo" taman onakvo kakve su i moje kulinarske sposobnosti 😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Traze od Madu da se slika odvojeno od RK..drugim recima -"RK brisi iz kadra-nezanimljiv si ! 😲 "

A odavde tek pocinje niz nebuloza kojima nema kraja. Dojucerasnjeg idola za kim su vristali, nju cak kamenovali kad je on bio povredjen, bez da je publika jos odgledala film i odlepila za novom glumicom, RK odjednom gurnut u stranu. Bez priznanja da je on producirao taj film, bez cinjenice da ce njegovo ime ipak privuci publiku u bioskope , odjednom svi , od rezisera koji je do tada tvrdio da film ne cini jedan lik vec tim, preko Rome koja je ushiceno vristala da je RK vreme da se skloni sa mesta superstara jer ga je Madhu zasenila ( a on nije ni mogao da glumi do kraja jer je bio paralizovan ) preko Bittudjija, njegove rodjene mame, cele porodice , koju je bolelo uvo sto on stavlja i svoju kucu na kocku da bi uradio film ,pritom sve cinili da ga sabotiraju , svi, ali redom svi su se potrudili nju da uzdignu , a njega da ponize. A sto se nje tice i njenog cuvenog osecaja za pravdu, istinu , imam i na to komentar...

Za to da je on gurnut u stranu slazem se u potpunosti da je nebuloza..od onolikog superstara,sada nikoga ne interesuje i ona je naj naj posle samo jednog filma...Tacno je da su i svi redom sabotirali film, sto je opet nebuloza jer ko da su retardi zeleli da ostanu na ulici a to je moglo da se desi da film nije uspeo.. A ovo da su svi uzdizali Madu,tu se ne slazem..osim Rome,koja je njena tetka,svi su je sabotirali da ne uspe kao glumica..
Stephi thumbnail

Originally posted by: smeker

Znate sta palo mi je na pamet,mozda ova prica u BV moze da ima neko znacenje,Siv odlazi iz Shekar porodice jer to sad nije njegova porodica,znaci napusta ih a onda napusta i seriju,i kad se vrati to bude drugi glumac😆😉

Jeste Smeki, neki koji je toliko propatio zbog ovog saznanja pa je omatorio, poruznjao, ni traga od nekadasnjeg Shiva. Pa imali smo vec slicnih primera 😉
smeker thumbnail

A sad cemo cekati sa strahom da se slucajno ne desi. Znate ono, veza , namestaljka i tome slicno. Pa nece valjda,bilo bi smesno i jadno

Mislis da Shanki zna da ce pobediti Rasulo i Sid a otud ta izjava😲
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

RK sujeta i ego superstara su povredjeni ...Madu to vidi i jedva se odvaja od njega...

Kako da ne , zato se verovatno tako slatko smeskala kad su redom svi pripisivali zasluge za uspeh samo i samo njoj i zahvaljivala se . Nijednom ne rece,ovo sto sam uspela,zasluga je takodje mog supruga koji je verovao u mene, ucio me , pomagao mi, podrzavao me. Imam jos stosta da kazem, ali necu, on treba da bude prikazan kao kompletni kreten,a ona kao vecita jadna zrtva, dobrica.

Kako nije rekla ??😲 Ti definitivno ne pratis njene izjave..Pred novinarima je rekla kako je za sve zasluzan samo RK i da je ona glumila jer je RK verovao u nju..