Ja mislim da tebe treba da zaposle kao producenta u Colorsu..ti bi to fik fik..i (skoro)svi srecni,svi zadovoljni..🤣
TRAUMA DRAMA 15.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-16th September, 2025
Conceiving of PL…
BHAJAN & DANCE 16.9
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
Katrina Kaif Is Pregnant
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
Welcome Baby Boy ❤️🧿
which new Bollywood movie should i watch ....
💫 The Heuphorias Discussion Thread 💫
BALH Naya Season BC Voting~BY PM INVITE ONLY~Vote for 2 entries
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #127
Farewell week...In Every Glance, A Lifetime: The Saga of PraShiv💕
Ja mislim da tebe treba da zaposle kao producenta u Colorsu..ti bi to fik fik..i (skoro)svi srecni,svi zadovoljni..🤣
Ogledalce ogledalce moje..kazi mi najveca superzvezda na svetu ko je ...
Ovo sam jos pre procitala i onda ,a i sad mi je zapala za oko ova boldovana recenica.Realno treba imati bele bubrege za takvu izjavu 👏
Slazem se.. on kao mlad glumac ,opet ima neki stav i ne plasi se da ga iskaze..👏 Takav je bio i kada je P napustila seriju, on je jedini rekao koliko mu nedostaje dok su ostali cutali i bili diplomate..
Svake godine sam to radila, sa ogromnim zadovoljstvom. Vec nekako u ovo vreme pocinjali su da me hvataju leptirici od zadovoljstva , navirale mi ideje i tako. Medjutim, prvi put, ove godine nesto me ne hvata ( bar ne jos ta radost oko sredjivanja, mozda zato sto mi je godina bila losa. ) Ali ko zna, mozda me ludilo uhvati za koji dan, pa pocnem, a ako nesto napravim , svakako cu ti poslati 😉
Traze od Madu da se slika odvojeno od RK..drugim recima -"RK brisi iz kadra-nezanimljiv si ! 😲 "
A odavde tek pocinje niz nebuloza kojima nema kraja. Dojucerasnjeg idola za kim su vristali, nju cak kamenovali kad je on bio povredjen, bez da je publika jos odgledala film i odlepila za novom glumicom, RK odjednom gurnut u stranu. Bez priznanja da je on producirao taj film, bez cinjenice da ce njegovo ime ipak privuci publiku u bioskope , odjednom svi , od rezisera koji je do tada tvrdio da film ne cini jedan lik vec tim, preko Rome koja je ushiceno vristala da je RK vreme da se skloni sa mesta superstara jer ga je Madhu zasenila ( a on nije ni mogao da glumi do kraja jer je bio paralizovan ) preko Bittudjija, njegove rodjene mame, cele porodice , koju je bolelo uvo sto on stavlja i svoju kucu na kocku da bi uradio film ,pritom sve cinili da ga sabotiraju , svi, ali redom svi su se potrudili nju da uzdignu , a njega da ponize. A sto se nje tice i njenog cuvenog osecaja za pravdu, istinu , imam i na to komentar...
Znate sta palo mi je na pamet,mozda ova prica u BV moze da ima neko znacenje,Siv odlazi iz Shekar porodice jer to sad nije njegova porodica,znaci napusta ih a onda napusta i seriju,i kad se vrati to bude drugi glumac😆😉
A sad cemo cekati sa strahom da se slucajno ne desi. Znate ono, veza , namestaljka i tome slicno. Pa nece valjda,bilo bi smesno i jadno
RK sujeta i ego superstara su povredjeni ...Madu to vidi i jedva se odvaja od njega...
Kako da ne , zato se verovatno tako slatko smeskala kad su redom svi pripisivali zasluge za uspeh samo i samo njoj i zahvaljivala se . Nijednom ne rece,ovo sto sam uspela,zasluga je takodje mog supruga koji je verovao u mene, ucio me , pomagao mi, podrzavao me. Imam jos stosta da kazem, ali necu, on treba da bude prikazan kao kompletni kreten,a ona kao vecita jadna zrtva, dobrica.