Kao prvo nije on zato otisao sam, nego jer nije hteo da je povede..iz inata..Jer ona nije pristala da abortira zbog filma..Gledaces sa prevodom pa ce ti puno toga biti jasnije..ovako nema smisla da raspravljamo o tome..Komentarisacu samo epi koje gledamo na tv..a ovo vise necu obecavam..
Ok,mozda , ja zaista u ovim novim epizodama sam prinudjena da se oslanjam na WU, naravno da cu gledati epizode sa prevodom. Znam tad kad je ta scena bila u njihovoj spavacoj sobi da mu je ona rekla da je to ucinila za njega,da to nju ne interesuje ni taj svet ni promocija filma,da je on rekao Bittudjiju da njegova zena misli da je sad sve zavrseno i da ona nema vise nikakvih obaveza prema filmu i da je besan otisao. ( po WU ) Ona je isto bila besna kad joj je RK rekao da je dugacak put do uspeha filma i rekla Bittudjiju ajmo da docekamo goste
Sto se tice ovog drugog dela, ne treba mi bas ni WU da izvucem neke stvari. Kad joj svi dodeljiju komplimente da ce biti veca zvezda od RK , ona se smeska i zahvaljuje im ,ne kaze nista ni Mehulu kad samo njoj pripisuje sve zasluge drugo njemu kaze da ne zeli vise nijedan film da snimi , a kad joj producent nudi nov film, ona govori da zeli da napravi pauzu, ne kaze kategoricki kao njemu da vise to nece da radi. Jos kad RK pronadje cek od producenta po ovom spojleru. Pa stvarno, svako bi pomislio meni prica jedno, radi drugo
Ali kao sto rekoh,cekacu prevod , ako ne mogu da se oslonim na WU.