Returning of the written off #25 Invited only - Page 19

Created

Last reply

Replies

1k

Views

43k

Users

9

6.3k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Kao prvo nije on zato otisao sam, nego jer nije hteo da je povede..iz inata..Jer ona nije pristala da abortira zbog filma..Gledaces sa prevodom pa ce ti puno toga biti jasnije..ovako nema smisla da raspravljamo o tome..Komentarisacu samo epi koje gledamo na tv..a ovo vise necu obecavam..

Ok,mozda , ja zaista u ovim novim epizodama sam prinudjena da se oslanjam na WU, naravno da cu gledati epizode sa prevodom. Znam tad kad je ta scena bila u njihovoj spavacoj sobi da mu je ona rekla da je to ucinila za njega,da to nju ne interesuje ni taj svet ni promocija filma,da je on rekao Bittudjiju da njegova zena misli da je sad sve zavrseno i da ona nema vise nikakvih obaveza prema filmu i da je besan otisao. ( po WU ) Ona je isto bila besna kad joj je RK rekao da je dugacak put do uspeha filma i rekla Bittudjiju ajmo da docekamo goste

Sto se tice ovog drugog dela, ne treba mi bas ni WU da izvucem neke stvari. Kad joj svi dodeljiju komplimente da ce biti veca zvezda od RK , ona se smeska i zahvaljuje im ,ne kaze nista ni Mehulu kad samo njoj pripisuje sve zasluge drugo njemu kaze da ne zeli vise nijedan film da snimi , a kad joj producent nudi nov film, ona govori da zeli da napravi pauzu, ne kaze kategoricki kao njemu da vise to nece da radi. Jos kad RK pronadje cek od producenta po ovom spojleru. Pa stvarno, svako bi pomislio meni prica jedno, radi drugo

Ali kao sto rekoh,cekacu prevod , ako ne mogu da se oslonim na WU.

Edited by saska - 11 years ago
Stephi thumbnail
I pre nego sto vas napustim na kratko, resicu vam misteriju , Shiv je chotti ma sin

Vidimo se kasnije 👍🏼
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

I pre nego sto vas napustim na kratko, resicu vam misteriju , Shiv je chotti ma sin

Vidimo se kasnije 👍🏼

Kad malo bolje razmislim, u ovom slucaju nisu tako lose ni izabrali. Od kad se Sivova porodica pojavila u seriji, na samom pocetku, videli smo kako specificne emocije CM ima za Siva. Ne znam kako je doslo do toga da ga Ira odgaja kao svog sina i ne znam da li je CM svo vreme znala da je on njen . Mozda je ta njena vezanost i bila zato sto je znala da joj je on sin. Videcemo.

Odoh i ja da se spremam pa na trening. Cujemo se 😃
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Kad malo bolje razmislim, u ovom slucaju nisu tako lose ni izabrali. Od kad se Sivova porodica pojavila u seriji, na samom pocetku, videli smo kako specificne emocije CM ima za Siva. Ne znam kako je doslo do toga da ga Ira odgaja kao svog sina i ne znam da li je CM svo vreme znala da je on njen . Mozda je ta njena vezanost i bila zato sto je znala da joj je on sin. Videcemo.

Odoh i ja da se spremam pa na trening. Cujemo se 😃

Ira je pre ove trudnoce imala 2 pobacaja, koliko mi se cini dozivela je neku nesrecu pa joj je i ta treca beba umrla u stomaku, a Minu, da bi joj pomogla da prezivi u dogovoru sa Alokom daje joj Shiva. Znaci ona slika mrtve devojcice koju je Minu gledala i pricala sa Mahijem o njoj je u stvari Irina beba a Shiv, choti ma sin. Odatle dakle ona njena silna posesivnost prema Shivu od pocetka kad nije prihvatala Anandi a mi se pitali sta je sa zenom, odakle joj pravo da jedino ona nesto ima protiv.
Velika zrtva bas,pitam se da li bih ja tako nesto mogla .

Ove indijske serije ubise me u pojam
🤢

Shvatila sam da ja nit sam velikodusna , nit pozrtvovana ,ni dobra snaja a izgleda ni dobra supruga. Sta sve zene cine po ovim indijskim serijama, a ja ...

Samo ok, Minu se zrtvovala zbog Ire, sta je bilo u pitanju, Ira vise nije mogla da zatrudni, sta li?Kako onda dodje Sanchi na ovaj svet? I kako Minu muz to prihvati ili nije ni bio obavesten?A morao je u to vreme jos biti ziv jer inace kako onda dodje Mahi na svet ?

Edited by saska - 11 years ago
tijara thumbnail
14th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Glasala bi za MB, ali opet nisam mogla da se ulogujem, bas bez veze, ali necu da se nerviram. Radujem se sto tonu sve vise. Mislim, Siv je CM sin, ista prica kao sa Basantom, samo sto je njegova majka umrla, koliko se secam, a CM je ziva. Ja sad citam WU najvise zbog Sanci, nadam se da ce jednog dana Jagu isamarati, i da ce rastaviti Siva i Tanandi, e tu bi epizodu gledala😊😊😊
Stephi thumbnail

Originally posted by: tijara

Glasala bi za MB, ali opet nisam mogla da se ulogujem, bas bez veze, ali necu da se nerviram. Radujem se sto tonu sve vise. Mislim, Siv je CM sin, ista prica kao sa Basantom, samo sto je njegova majka umrla, koliko se secam, a CM je ziva. Ja sad citam WU najvise zbog Sanci, nadam se da ce jednog dana Jagu isamarati, i da ce rastaviti Siva i Tanandi, e tu bi epizodu gledala😊😊😊

Jeste Tijara, Basantova majka je umrla a dadisa istu noc rodila mrtvo dete. S tim sto je Basantov tata bio tesko djubre i Basantova mama je molila dadisu da ne dozvoli Mahaviru ikad da sazna da ima sina ne bi li ga spasla od takvog olosa.

A sto se tice Shiva, ako sad ne napusti seriju ja ne znam kad ce. Dobi decko samar ni kriv ni duzan sto je zahtevao istina da mu se kaze. Cvrc. Pa ti sedi i dalje Sid u takvoj nebulozi

Za glasanje za Madhubalu ja sam se registrovala ali dobijam odgovor da je glasanje zavrseno. Nadam se da nagrade nisu vec unapred podeljene , ko sto Shanky rece, dobiju ih ( mislim da je mislio cak i na nominacije ) oni koji ih cak i ne zasluzuju .

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Vidimo se kasnije 👍🏼

Procitala sam WU i morala sam odgledati epizodu da vidim te Sivove suze i mogu da vam prijavim da je Sid odlicno odglumio 👏 Ko zeli moze da pogleda,fikus se pojavljuje ali kao i svaka biljka ne progovara 😉
P.S. Obratite paznju na dublera 😆 Pitam se dal je to ziv covek ili neki stojeci ofinger 😕
nn027 thumbnail

Ira je pre ove trudnoce imala 2 pobacaja, koliko mi se cini dozivela je neku nesrecu pa joj je i ta treca beba umrla u stomaku, a Minu, da bi joj pomogla da prezivi u dogovoru sa Alokom daje joj Shiva. Znaci ona slika mrtve devojcice koju je Minu gledala i pricala sa Mahijem o njoj je u stvari Irina beba a Shiv, choti ma sin. Odatle dakle ona njena silna posesivnost prema Shivu od pocetka kad nije prihvatala Anandi a mi se pitali sta je sa zenom, odakle joj pravo da jedino ona nesto ima protiv.
Velika zrtva bas,pitam se da li bih ja tako nesto mogla .

Ove indijske serije ubise me u pojam
🤢

Shvatila sam da ja nit sam velikodusna , nit pozrtvovana ,ni dobra snaja a izgleda ni dobra supruga. Sta sve zene cine po ovim indijskim serijama, a ja ...

Samo ok, Minu se zrtvovala zbog Ire, sta je bilo u pitanju, Ira vise nije mogla da zatrudni, sta li?Kako onda dodje Sanchi na ovaj svet? I kako Minu muz to prihvati ili nije ni bio obavesten?A morao je u to vreme jos biti ziv jer inace kako onda dodje Mahi na svet ?

Badi, to sto je CM uradila za Iru ja ne znam da li bih ja mogla i za rodjenu sestru. Tako da Badi verovatno bih ja bila po njihovim standardima sebicna kucka.
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Jeste Tijara, Basantova majka je umrla a dadisa istu noc rodila mrtvo dete. S tim sto je Basantov tata bio tesko djubre i Basantova mama je molila dadisu da ne dozvoli Mahaviru ikad da sazna da ima sina ne bi li ga spasla od takvog olosa.

A sto se tice Shiva, ako sad ne napusti seriju ja ne znam kad ce. Dobi decko samar ni kriv ni duzan sto je zahtevao istina da mu se kaze. Cvrc. Pa ti sedi i dalje Sid u takvoj nebulozi

Za glasanje za Madhubalu ja sam se registrovala ali dobijam odgovor da je glasanje zavrseno. Nadam se da nagrade nisu vec unapred podeljene , ko sto Shanky rece, dobiju ih ( mislim da je mislio cak i na nominacije ) oni koji ih cak i ne zasluzuju .

Siv dobio samar? 😲 Zasto? Jao ne mogu da verujem. Onaj SIv, onaj Siv?!!! Bas su ga srozali 😕