Zamoli komsinicu da malo pojaca protok
Ja ako ne znam koje je levo koje desno bar nisam daltonista 🤣
BHAI & FAMILY 10.12
🏏South Africa tour of India 2025: India vs SA - 1st T20I🏏
CHACHI vs CUTEY 11.12
6 year leap promo : Tulsi-Mihir separation
negative reviews being pulled down 😭
BoI aka Harminder ka tune change start hogaya!!!!
Hrithik ‘praises’ Dhurandhar but he also disagrees with its politics
Kritika Kamra Gaurav Kapur Confirm Relationship
Alia Bhatt at the Red sea Festival
Aditya Dhar and Yami paid to troll
Shah Rukh Khan new video launching Danube property
Film Critics Guild issues statement
Should India Ban Social Media for Children Under 16 Like Australia?
December Reading Challenge & Christmas Reads- BT Page Log Thread
Kasam Se Banta Rishta ~ Ssharad Malhotra x Shivani Tomar SS
Paresh Rawal deletes his distasteful tweet on Anupama Chopra
Happy Birthday champion: Gaurav Khanna
Is Yrkkh in trouble?
Evo pijem i prija mi bas , a zove se ni manje ni vise nego snezni valcer a sa ukusom pomorandze. Kakve li veze to ima jedno s drugim Bog te pitaj , sneg , valcer i pomorandza , ako si za , odmah kuvam 😉
Prvo ce on smisliti sa ovom Estersitom,i to onda kada Marina i Damjan budu se trebali vencati,tada ce se Ester pojaviti,ona je i sad u dogovoru sa njim,seca se malo Damjana ali ne u potpunosti.Uskoro se treba i poroditi.E posle toga kada Ester bude upala na vencanje i tako se ovi ne budu vencali,ali ce ostati kao skupa ,ona ce reci za dete da je njegovo,pa ce ga tako primoravati da ima obavezu prema njoj,ali Damjan do kraja nece odustati od Marine.Posle ce Ernan smisliti plan sa Magdalenom.Ona mu je sad kao kec u rukavu.
Kada me vec prozivate...meni to nije bitno...ja sam najduze ovde a eto opet ne patim od toga ko je koje boje..sto se pozicija izvan ovog topika tice,tu je vec drugacija situacija, tu vec volim kad napredujem,polako ali sigurno..😉
Prvo ce on smisliti sa ovom Estersitom,i to onda kada Marina i Damjan budu se trebali vencati,tada ce se Ester pojaviti,ona je i sad u dogovoru sa njim,seca se malo Damjana ali ne u potpunosti.Uskoro se treba i poroditi.E posle toga kada Ester bude upala na vencanje i tako se ovi ne budu vencali,ali ce ostati kao skupa ,ona ce reci za dete da je njegovo,pa ce ga tako primoravati da ima obavezu prema njoj,ali Damjan do kraja nece odustati od Marine.Posle ce Ernan smisliti plan sa Magdalenom.Ona mu je sad kao kec u rukavu.
Hvala Biki na komplimentu, mnogo znaci cuti tako nesto ❤️🤗
Ja znam da sam ova u sredini,u plavobeloj haljinici😳 Da nadice u zelenoj si ti😆
Cini mi se da j esvestenij rekao da je on ponistio brak izmedju Damjana i Estersite. Jel se dobro secam?
Pitam se sta ce da uradi sa Magdalenom,kako ce da namesti da ona bude sa Demjanom i bas me zanima prvi susret Magdalene i Demjana..😳