Returning of the written off #24 Invited only - Page 90

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

55.9k

Users

8

6k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: nn027

I koja sam ja ? 🤣 Mozda druga s desna 😲😆

Zamoli komsinicu da malo pojaca protok

Ja ako ne znam koje je levo koje desno bar nisam daltonista
🤣
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Pa gde si ti Natali..stizes pravo na vreme...👍🏼
Nego jesi li vec glasala na colorsu...?

Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Evo pijem i prija mi bas , a zove se ni manje ni vise nego snezni valcer a sa ukusom pomorandze. Kakve li veze to ima jedno s drugim Bog te pitaj , sneg , valcer i pomorandza
, ako si za , odmah kuvam 😉

Nisam taj probala..kazes dobar..stavi jedan da probam 😉 Ja imam neki jabuka i cimet..i druga vrsta jagoda i vanila...Iskreno,od toliko cajeva,vise ih i ne prepoznajem,samo gutam..😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Bikica

Prvo ce on smisliti sa ovom Estersitom,i to onda kada Marina i Damjan budu se trebali vencati,tada ce se Ester pojaviti,ona je i sad u dogovoru sa njim,seca se malo Damjana ali ne u potpunosti.Uskoro se treba i poroditi.E posle toga kada Ester bude upala na vencanje i tako se ovi ne budu vencali,ali ce ostati kao skupa ,ona ce reci za dete da je njegovo,pa ce ga tako primoravati da ima obavezu prema njoj,ali Damjan do kraja nece odustati od Marine.Posle ce Ernan smisliti plan sa Magdalenom.Ona mu je sad kao kec u rukavu.

Cini mi se da je svestenik rekao da je on ponistio brak izmedju Damjana i Estersite. Jel se dobro secam?
Edited by nn027 - 12 years ago
Stephi thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Kada me vec prozivate...meni to nije bitno...ja sam najduze ovde a eto opet ne patim od toga ko je koje boje..sto se pozicija izvan ovog topika tice,tu je vec drugacija situacija, tu vec volim kad napredujem,polako ali sigurno..😉

Opet ti u plocu, ja sam rekla da hocu da ostanem crvena , a ne da napredujem

Jesi procitala kad sam rekla da pisem do 9999 postova a onda prestajem , ako nisi aj u PM da ti lepo objasnim, tamo se bolje razumemo 🤣
Daltoni thumbnail

Prvo ce on smisliti sa ovom Estersitom,i to onda kada Marina i Damjan budu se trebali vencati,tada ce se Ester pojaviti,ona je i sad u dogovoru sa njim,seca se malo Damjana ali ne u potpunosti.Uskoro se treba i poroditi.E posle toga kada Ester bude upala na vencanje i tako se ovi ne budu vencali,ali ce ostati kao skupa ,ona ce reci za dete da je njegovo,pa ce ga tako primoravati da ima obavezu prema njoj,ali Damjan do kraja nece odustati od Marine.Posle ce Ernan smisliti plan sa Magdalenom.Ona mu je sad kao kec u rukavu.

Pitam se sta ce da uradi sa Magdalenom,kako ce da namesti da ona bude sa Demjanom i bas me zanima prvi susret Magdalene i Demjana..😳
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

Hvala Biki na komplimentu, mnogo znaci cuti tako nesto ❤️🤗

Moje je zadovoljstvo sto sam te srela ovde i sto imam puno toga pametnog procitati od tebe❤️
Samo sto ja vecinom cutim i ne govorim puno o tome,ali znaj da se uvek radujem tvojim postovima,kao sto sam navela veoma su kvalitetnog sadrzaja.😉
Stephi thumbnail

Ja znam da sam ova u sredini,u plavobeloj haljinici😳 Da nadice u zelenoj si ti😆

Eto tacno sam pogodila , a valjda onda znate koja sam ja 😉
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Cini mi se da j esvestenij rekao da je on ponistio brak izmedju Damjana i Estersite. Jel se dobro secam?

Jeste, i ja mislim da je bilo tako..E sada,to sto je ispada ziva,da li to nesto menja...to neznam..😲Mada, on je bese ponistio brak dok jos nisu mislili da je mrtva,nego je samo nestala...

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Pitam se sta ce da uradi sa Magdalenom,kako ce da namesti da ona bude sa Demjanom i bas me zanima prvi susret Magdalene i Demjana..😳

Ne znam bas kako ce namestiti taj susret,samo znam da ce Damjan misliti u prvim trenutcima da je to Marina.Posle ce se iznenaditi kada dodje Ernan sa Marinom njemu i Magdaleni u susret,mada ce se isto Magdalena zaljubiti u Damjana.Ali nece imati nista vise jer on voli Marinu.