Returning of the written off #24 Invited only - Page 89

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

55.8k

Users

8

6k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: nn027

Ma samo da vidim sta ce biti sa zglobovima. Ako sve bude OK ostajem. Sigurno necu izgledati gore nego sto sad izgledam a prija mi taj umor posle treninga i bas se dobro osecam. 😃

E zbog tog osecaja posle vezbanja ,sam ja uzivala u mrsavljenju..ta energija koju dobijes posle,taj osecaj da ti je celo telo napeto...to je ono pravo..
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Sigurno ce smisliti nesto u vezi Magdalene da pokusa da vrati Marinu 😡

Prvo ce on smisliti sa ovom Estersitom,i to onda kada Marina i Damjan budu se trebali vencati,tada ce se Ester pojaviti,ona je i sad u dogovoru sa njim,seca se malo Damjana ali ne u potpunosti.Uskoro se treba i poroditi.E posle toga kada Ester bude upala na vencanje i tako se ovi ne budu vencali,ali ce ostati kao skupa ,ona ce reci za dete da je njegovo,pa ce ga tako primoravati da ima obavezu prema njoj,ali Damjan do kraja nece odustati od Marine.Posle ce Ernan smisliti plan sa Magdalenom.Ona mu je sad kao kec u rukavu.
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Daj joj Smeki,kad te tako lepo moli..🤣

Ih , sta mi tesko, malo opet kaskam za vama ali radicu vredno i dan i noc 😆

Steta sto te Smeki nije vec pocastila nekim tekstom za prevodjenje,ali ako toliko volis da prevodis, mogla bi da joj prevedes na primer WU epizode ..😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

I Dal , vidim i Smeki , al ja se necu dati tako lako 😉

Ostajem crvena i tacka

Mada ja pretpostavljam da ste se vi vec sve pripremile na tu bordo boju, kad ja napisem moj kilometarski post vi odmah postanete bordo u licu
🤣

Ma jok Badi. Kad "okratis" ja odmah pomislim "zar samo ovoliko" ? ❤️ 😆
Daltoni thumbnail

Ma to je tebi Dal prenela virus dok ste bile u PM 😆

Da, da znas da sam bila u PM i jos uvek sam tamo..nikako da nadjem izlaz...
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica

Ja sam odavno rekla da mi nije bitna boja,samo kazem,koliko capsova i kreacija sam svugde postavljala toliko sam skoro sabrala,a jos malo pa 1 god kako sam ovde.😉
Nikad ni meni nije bio cilj da imam sto vise,da sam htela mogla sam,ali nisam.
Volim kada imam nesto lepo reci,postaviti,a ne onako cisto da pisem da bi pisala kao recimo sad.😆

Ja bas volim kada ovako caskamo...meni to dodje jos bolje nego chat uzivo,zbog slika, velicine slova i mogucnosti koje forum pruza...meni ovo nase vecernje druzenje mnogo prija..i nije bitno sta ko pise,sve dok razmenjujemo razmisljanja..takodje nisu ni teme bitne,jer uvek ima ponesto sto nam je zajednicko...😳

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Ne dobijam boro u licu jer ne citam oko MB,skoro nista,sto vam je poznato,😉a ostalo citam tako da ne crvenim u licu 😆 .Oko drugih tema rado procitamm tvoje duze postove,jer su veoma kvalitetni,jako cenim tvoje misljenje od uvek.🤗

Hvala Biki na komplimentu, mnogo znaci cuti tako nesto
❤️🤗

NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Nale, odmah sam te prepoznala

Skoro pa sam sigurna i za Biki

Ajde Sasky prepoznaj i mene... 😃
Daltoni thumbnail

Nece, on ce uraditi kontra, reci ce joj da zeli da postane otac. Ne znam da li ce se pobacaj desiti zbog onog sto joj je Pabo poturala u hranu ili nesto drugo ,ali desice se , nazalost

Mislis ?? 😲A kako ce onda doci do toga da ona postane popularna filmska zvezda..ili mislis da nece ni doci do toga ? 😕
Edited by Daltoni - 12 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Kada me vec prozivate...meni to nije bitno...ja sam najduze ovde a eto opet ne patim od toga ko je koje boje..sto se pozicija izvan ovog topika tice,tu je vec drugacija situacija, tu vec volim kad napredujem,polako ali sigurno..😉

Nije ni meni bitna boja, al nekako bas volim zelenu. Rekoh da kazem ako neko ne zna 😃
Edited by nn027 - 12 years ago