Returning of the written off #24 Invited only - Page 88

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

55.8k

Users

8

6k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: nn027

Ja sam se mojoj komsinici prosli put uredno prijavila i znam da ona nema nista protiv sopinga. A evo i ovaj me zeza. Svako malo mi neda da posaljem post pa ga pisem po 3 puta. Uzgred Smeki jel ti ono rece da ides na spavanje? 😆

Od nas mnogi ovde iz komsiluka kradu net pa je zato cesto u prekidu,al meni zao da ga zakljucam (iako to moj muz nekad radi) jer ljudi ovde nemaju ..vi neznate koliko je siromastvo ovde kod nas na jugu Srbije..tuga..😭
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Bogami, mene kao da ce cepiti prehlada. Nesto me probada u grudima, a juce sam potpuno bila mokra. Dok sam vodila mamu na kontrolu, pa drzala kisobran skroz nad njom da je zastitim, kao da je neko sipao iz lonca na mene. Sinoc nisam osecala nista ali veceras nesto me probada . Odoh sebi da ukuvam caj , pa se vrcem 😉

Ma to je tebi Dal prenela virus dok ste bile u PM 😆
Daltoni thumbnail

I Dal , vidim i Smeki , al ja se necu dati tako lako 😉

Ostajem crvena i tacka

Mada ja pretpostavljam da ste se vi vec sve pripremile na tu bordo boju, kad ja napisem moj kilometarski post vi odmah postanete bordo u licu
🤣

Ne,taman posla, ja sam navikla na tvoje eseje i prosto mi je cudno kada skratis..😆
Daltoni thumbnail

Nale, odmah sam te prepoznala 😉

Skoro pa sam sigurna i za Biki
😆

A za mene..koja sam ja..je li mama ?
😉😆
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Kada me vec prozivate...meni to nije bitno...ja sam najduze ovde a eto opet ne patim od toga ko je koje boje..sto se pozicija izvan ovog topika tice,tu je vec drugacija situacija, i tu volim kad napredujem,polako ali sigurno..😉

Ja sam odavno rekla da mi nije bitna boja,samo kazem,koliko capsova i kreacija sam svugde postavljala toliko sam skoro sabrala,a jos malo pa 1 god kako sam ovde.😉
Nikad ni meni nije bio cilj da imam sto vise,da sam htela mogla sam,ali nisam.
Volim kada imam nesto lepo reci,postaviti,a ne onako cisto da pisem da bi pisala kao recimo sad.😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Oluja

Ernan ponovo srece Magdalenu, dok ga ona pita da li je i on jedan od radnika njene majke. On joj odgovara da ne zna ko je, a ona mu odaje tajnu i govori da joj je Mersedes majka. Ernan otkriva da su Magdalena i Marina sestre bliznakinje i ne planira se zaustavljati, dok ne otkrije celu tajnu Mersedes Artigas. Doktor govori Rebeki i Marini da je Beatris dozivela jos jedan napad i da ne moze vise nista da uradi i da je jedino sta je ostalo, to da se mole za njen oporavak. Mersedes se brine, jer je Ernan saznao da su Marina i Magdalena sestre bliznakinje. Ernesto zatice Ernana i Vilu kako se dogovaraju tiho, on besni, dok Ernan pokusava da mu objasni, da nisu nista lose pricali, ali uzalud jer je Ernesto ipak udara.

Sigurno ce smisliti nesto u vezi Magdalene da pokusa da vrati Marinu 😡
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Da...vec sam cula da ce Madu da pobaci😭...A znam i da je moralo tako, jer sada Madu treba da postane poznata svetska zvezda,..veca od RK...Verovatno ce RK da je svojim postupcima natera na taj korak da pristane i snimi jos jedan film..Madu mu nece priznati poraz..ona je kontras,(kao i ja😆..)i borac i sa njom nikada niko nije mogao lako da izadje na kraj..

Nece, on ce uraditi kontra, reci ce joj da zeli da postane otac. Ne znam da li ce se pobacaj desiti zbog onog sto joj je Pabo poturala u hranu ili nesto drugo ,ali desice se , nazalost

nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Zdravo moja Nadice kako si provela dan,jesi li umorna?

Pa bila sam ceo dan u poslu oko priprema i isla na cas i na trening i taman kad sam sela za komp stigne mi brat. Umorna sam a sutra me ceka naporan dan. Mrzm svinjokolj. 😡
Daltoni thumbnail

Lepo od tebe sto si napokon priznala,,i samo cu jednu zabludu da ti razbijem...@red Ona tada nije htela osvetu..tak kasnije kada je RK svojim recima i delima,prisvajanjem i tretiranjem kao stvar koja mu pripada ,ne postujuci je i dalje,niti njenu porodicu..onda je Madu pukla i resila da se osveti..to je ono kada je nestala i on je zatice kuci..

🤣

Ja sam mislila da sam polozila oruzje.

Ali ajde molim te , navedi mi sve te primere od kako je ona to vece ostala kad je pretio da ce da se ubije, sta joj je sve radio.i njenoj porodici Ali bih te stvarno zamolila , ne zezam se uopste da ih navedes .

To ce biti za neki dan..mozda vec prekosutra ako se ne varam..a onda cu ti sve lepo izdeklamovati ..ok ?😉
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Skuvaj jedan i za mene..ja sam ovih dana popila tonu cajeva..ali mi je bolje..pu pu da se ne urocim..😆

Evo pijem i prija mi bas , a zove se ni manje ni vise nego snezni valcer a sa ukusom pomorandze. Kakve li veze to ima jedno s drugim Bog te pitaj , sneg , valcer i pomorandza
, ako si za , odmah kuvam 😉