Returning of the written off #24 Invited only - Page 91

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

55.9k

Users

8

6k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

Ova pozicija mi se bas dopada..jos da je ona okrenuta ka njemu...

Pa to ti iz tvog ugla vidis tako, ja mislim da je ona bas krenula skroz ka njemu 😉😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

Opet ti u plocu, ja sam rekla da hocu da ostanem crvena , a ne da napredujem

Jesi procitala kad sam rekla da pisem do 9999 postova a onda prestajem , ako nisi aj u PM da ti lepo objasnim, tamo se bolje razumemo 🤣

Necu u PM, dosta sam bila tamo..😆..Ja sam rekla da ja volim da napredujem ali u drugoj karijeri..razumes...😉
Daltoni thumbnail

Pa to ti iz tvog ugla vidis tako, ja mislim da je ona bas krenula skroz ka njemu 😉😆

Da...jeste...i on je zagrlio oko struka dok su njene ruke kod njega u krilu..😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Ja bas volim kada ovako caskamo...meni to dodje jos bolje nego chat uzivo,zbog slika, velicine slova i mogucnosti koje forum pruza...meni ovo nase vecernje druzenje mnogo prija..i nije bitno sta ko pise,sve dok razmenjujemo razmisljanja..takodje nisu ni teme bitne,jer uvek ima ponesto sto nam je zajednicko...😳

I ja volim kad se druzimo. Nekad premotam film i smejem se ponovo kad se setim sta smo pisale. Sreca pa niko ne moze da me vidi. Pomislio bi da mi fali koja daska u glavi. Ja sam najvise zato i kupila laptop, da mogu da se druzim sa vama, a hvala Bogu za to ga i koristim 😉
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Opet ti u plocu, ja sam rekla da hocu da ostanem crvena , a ne da napredujem

Jesi procitala kad sam rekla da pisem do 9999 postova a onda prestajem , ako nisi aj u PM da ti lepo objasnim, tamo se bolje razumemo 🤣

Kuma,kloni se tih tolikih 9-ki,bolje recimo stanes na 9865😆
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Ja sam se mojoj komsinici prosli put uredno prijavila i znam da ona nema nista protiv sopinga. A evo i ovaj me zeza. Svako malo mi neda da posaljem post pa ga pisem po 3 puta. Uzgred Smeki jel ti ono rece da ides na spavanje? 😆

Od nas mnogi ovde iz komsiluka kradu net pa je zato cesto u prekidu,al meni zao da ga zakljucam (iako to moj muz nekad radi) jer ljudi ovde nemaju ..vi neznate koliko je siromastvo ovde kod nas na jugu Srbije..tuga..😭

E ja se u te stvar iuopste ne razumem, kako to funkcionise, kako neko nekom se prikljuci, kako neko meni moze da krade, ali stvarno pojma nemam 😲
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica

Ne znam bas kako ce namestiti taj susret,samo znam da ce Damjan misliti u prvim trenutcima da je to Marina.Posle ce se iznenaditi kada dodje Ernan sa Marinom njemu i Magdaleni u susret,mada ce se isto Magdalena zaljubiti u Damjana.Ali nece imati nista vise jer on voli Marinu.

Aha..to je ona scena kada stoje jedno preko puta drugog...secam se..a cekaj,kako nece imati nista,😲 da li se varam ili si jednom postavila sliku u sobi kako se ljube a pisalo je da su to Demjan i Magdalena..mozda je to ipak bila Marina ?😲
Stephi thumbnail

Ma to je tebi Dal prenela virus dok ste bile u PM 😆

A gde ti svaki cas nestanes , nema te ni u PM , ni ovde 😆
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Zaboravila je i bele bubrege

...bele bubrege 😕 ?! E ovo vec prevazilazi moje znanje iz anatomije...🤓
Daltoni thumbnail

I ja volim kad se druzimo. Nekad premotam film i smejem se ponovo kad se setim sta smo pisale. Sreca pa niko ne moze da me vidi. Pomislio bi da mi fali koja daska u glavi. Ja sam najvise zato i kupila laptop, da mogu da se druzim sa vama, a hvala Bogu za to ga i koristim 😉

To i jeste cilj ovog topika...a kada mi komp bude stigao od prvog,a tebi protok ..niko kao mi..
😉😆