Returning of the written off #24 Invited only - Page 110

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

55.4k

Users

8

6k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: smeker

I ti si pocela kao Nada izgubis se bez objasnjenja gde ces sumnjiva si

Smekerice...i ti se gubis po nekad🤣 pogotovu uz oluje,sevanje i grmljavine🤣
Ja sam se bavila kucnim radinostima😆 i pogledala "Oluju"😉
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Hvala ti Biki..🤗 Ja zaista malo znam o tome..a da li postoji jos neki post osim ovog ?

Postoje 4 glavna posta u godini a to su:
Vaskrsnji ,Petrovski,Velikogospoinski post i Bozicnji.

Postoje i jednodnevni postovi a to su :

Svake srede i petka(sem trapavih sedmica)
Krstovdan uoci Bogojavljenja
Usekovanje glave Sv.Jovana Krstitelja i Vozdvizenje Casnog Krsta-Krstovdan.
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: saska

Zdravo lepa moja. Ja sinoc nisam mogla da ucitam tu stranu, ak ti je pri ruci link da probam ponovo ili je i to zavrseno ?

A poslasticarnica... pa bilo nam je lepo, bile smo vredne, usput se lepo zabavljale . Sto se ovog zadnjeg glasanja tice ja nisam uspela uopste, tako da ako moj lepi RK ne dobije nagradu,najveci krivac cu biti ja kao veliki obozavalac njegovog lika i dela a zakazala kad je najpotrebnije
😆

Nisu jos zavrsene nominacije.Moze se glasati najvise za dva clana,po tim kategorijama.

Ja mislim da nema potrebe da se sekiras,sigurna sam da ce RK osvojiti nagradu...
Koliko samo fanova ima i DD,verujem da ce dosta ici glasova za RK😉

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Jao Dal,iskreno nisam dugo gledala filmove,jer ovu zadnju godinu bavila se BV,i ovim svim.Pre davno sam gledala mnoge njihove,jos i kao srednjoskolka,a da se setim naziva nema sanse,bilo je i jako tuznih,plakala sam sa njima😭 ali su ubedljivo indijski filmovi ostavili jak utisak na mene.zadnji koji sam gledala je Venn i Zara,nekako tako,sa SRK.Ako ti znas jos neke sa SRK,ti mi preporuci,jer sad i nemam sta gledati... sem filma.

Biki film se zove Veer i Zara i ja sam ga gledala,cak mislim da sam davno jos na EXYU pisala o njemu...To mi je jedan od najboljih indijskih filmova koji sam gledala,znaci preplakala sam ga skoro celog i iako film ima srecan kraj ,ostaje gorak ukus zbog cinjenice da su izgubili mnogo godina jedno bez drugog...
Bikica_Biki thumbnail

I ti se Smeki ljutis na mene kad kazem da je muskarcina, pa vidi kako joj divno kaze '' ti nisi sa ovog sveta ... ti si kao san... jedan predivan san ''

Samo , mnogo simbolike ima u ovim recima
, zar ne 😉

Ah...uh...tuf...puf😭
Koja lepota i ljubav❤️ na jednom mestu

Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: Drya

Biki film se zove Veer i Zara i ja sam ga gledala,cak mislim da sam davno jos na EXYU pisala o njemu...To mi je jedan od najboljih indijskih filmova koji sam gledala,znaci preplakala sam ga skoro celog i iako film ima srecan kraj ,ostaje gorak ukus zbog cinjenice da su izgubili mnogo godina jedno bez drugog...

Drya❤️ Hvala draga za ispravku, slabo pamtim tacne nazive,jao jeste tada se pisalo u EXYU o njemu i ja sam tada i gledala. Divan,ja sam takodje plakala kao kisa,toliko propustenih godina da bi na kraju se sastali.❤️
No,gde si nam ti...nema te😳
Drya thumbnail

I ti se Smeki ljutis na mene kad kazem da je muskarcina, pa vidi kako joj divno kaze '' ti nisi sa ovog sveta ... ti si kao san... jedan predivan san ''

Samo , mnogo simbolike ima u ovim recima
, zar ne
😉

Drya thumbnail

Originally posted by: Bikica

Drya❤️ Hvala draga za ispravku, slabo pamtim tacne nazive,jao jeste tada se pisalo u EXYU o njemu i ja sam tada i gledala. Divan,ja sam takodje plakala kao kisa,toliko propustenih godina da bi na kraju se sastali.❤️
No,gde si nam ti...nema te😳

Ne postizavam nista,a i kad imam vremena da dodjem na IF vi ste toliko stranica ispisale da ja dok procitam sve uveliko kljucam,evo veceras sam dok sam iscitavala dva puta zaspala za kompom 😆 Sinoc sam bila na veselju i spavala sam nocas jedva tri sata...