Bigg Boss 19: daily Discussion Thread- 1st Sept 2025.
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 26
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 01 Sep 2025 EDT
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 2, 2025 Episode Discussion Thread
UMAR KHAYID 1.9
ABHEERA IN JAIL 2.9
Bacha chor is such an incompetent lawyer🤦♀️
What’s the upcoming track??
Mrunal Thakur Called Mean Girl
In this gen Cliff wali legacy maut will not happen
I wanted Abheera’s fate for Akshara
Janhvi Kapoor In Talks For Chaalbaaz Remake
Jee Le Zaraa Is Happening
Real Woman Power Farhana
Celebs pictures during Ganesh Festival
Hvala ti Biki..🤗 Ja zaista malo znam o tome..a da li postoji jos neki post osim ovog ?
Zdravo lepa moja. Ja sinoc nisam mogla da ucitam tu stranu, ak ti je pri ruci link da probam ponovo ili je i to zavrseno ?
A poslasticarnica... pa bilo nam je lepo, bile smo vredne, usput se lepo zabavljale . Sto se ovog zadnjeg glasanja tice ja nisam uspela uopste, tako da ako moj lepi RK ne dobije nagradu,najveci krivac cu biti ja kao veliki obozavalac njegovog lika i dela a zakazala kad je najpotrebnije 😆
Biki film se zove Veer i Zara i ja sam ga gledala,cak mislim da sam davno jos na EXYU pisala o njemu...To mi je jedan od najboljih indijskih filmova koji sam gledala,znaci preplakala sam ga skoro celog i iako film ima srecan kraj ,ostaje gorak ukus zbog cinjenice da su izgubili mnogo godina jedno bez drugog...
Jao Dal,iskreno nisam dugo gledala filmove,jer ovu zadnju godinu bavila se BV,i ovim svim.Pre davno sam gledala mnoge njihove,jos i kao srednjoskolka,a da se setim naziva nema sanse,bilo je i jako tuznih,plakala sam sa njima😭 ali su ubedljivo indijski filmovi ostavili jak utisak na mene.zadnji koji sam gledala je Venn i Zara,nekako tako,sa SRK.Ako ti znas jos neke sa SRK,ti mi preporuci,jer sad i nemam sta gledati... sem filma.
I ti se Smeki ljutis na mene kad kazem da je muskarcina, pa vidi kako joj divno kaze '' ti nisi sa ovog sveta ... ti si kao san... jedan predivan san ''
Samo , mnogo simbolike ima u ovim recima , zar ne 😉
Biki film se zove Veer i Zara i ja sam ga gledala,cak mislim da sam davno jos na EXYU pisala o njemu...To mi je jedan od najboljih indijskih filmova koji sam gledala,znaci preplakala sam ga skoro celog i iako film ima srecan kraj ,ostaje gorak ukus zbog cinjenice da su izgubili mnogo godina jedno bez drugog...
I ti se Smeki ljutis na mene kad kazem da je muskarcina, pa vidi kako joj divno kaze '' ti nisi sa ovog sveta ... ti si kao san... jedan predivan san ''
Samo , mnogo simbolike ima u ovim recima , zar ne 😉
Ne postizavam nista,a i kad imam vremena da dodjem na IF vi ste toliko stranica ispisale da ja dok procitam sve uveliko kljucam,evo veceras sam dok sam iscitavala dva puta zaspala za kompom 😆 Sinoc sam bila na veselju i spavala sam nocas jedva tri sata...
Drya❤️ Hvala draga za ispravku, slabo pamtim tacne nazive,jao jeste tada se pisalo u EXYU o njemu i ja sam tada i gledala. Divan,ja sam takodje plakala kao kisa,toliko propustenih godina da bi na kraju se sastali.❤️No,gde si nam ti...nema te😳