Ma daj... sada ispade i izdajica tajni..ona je kriva sto je neko varao devojku pa ona saznala i raskinuli...mnogo ser..brate...🤢
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 11th Sept 2025
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 27
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 11, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025- Ind vs UAE 2nd Match, Group A, Dubai 🏏
KIARA EXPOSED 11.9
🏏T20 Asia Cup 2025- BD vs HK 3rd Match, Group B, Abu Dhabi 🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 12, 2025 EDT
🏠Caption Writing Contest -Bring Pictures to Life!🏠
Navri and her eternal victimisation
"I don't like women who are too thin" : Bipasha Basu
🏏Cricket Forum Banner Contest Announcement🏏📢
Is it just me or…
MAJOR REVAMP TIME FOR STAR PLUS
Patrama Prem ~ A Gosham SS ~ Chapter 3 on pg 2
HUM JEET GAYE 12.9
Ma daj... sada ispade i izdajica tajni..ona je kriva sto je neko varao devojku pa ona saznala i raskinuli...mnogo ser..brate...🤢
Ja sam sada na sat i nesto..a ima jos dva..do 5 ujutru zavrsavam..😆
To je bilo za ocekivati..Nadam se da ce i oni imati neki nastup..Neznam kako je bilo ranijih godina..mozda ti znas Smeki, kako su na GPA prosle godine prikazali ukucane BB ?
Dal🤗Ja sam nocas pokusala gledati ali na CC mi vrti uopste nece da ocita za engleski prevod,par puta pokusala i nece,a malo sam onako preletela iz radoznalosti,ne znam jesam li dobro skuzila da SRK glumi dvostruku ulogu😲 Ma ja cu ga sagledati i bez prevoda,pa ako nesto skontam.😆 jer stvarno volim njihove filmove pogotovu sa SRK😳
Ocigledno da im se i ona sakrila u misiju rupu😉,pa nemaju neke novosti o njoj i onda izmisljaju.Eto koliko da bi pisali ,da je spomenu jer ljudi jos uvek cekaju da procitaju nesto o njoj a i mlada je nema neku zastitu.Nema nekog mocnika koji ce da je stiti od ovakvih clanaka😕
Vec je ukljucen prevod, dakle na cc samo ako nije i onda treba da bude ON ,samo izadjes ponovo na cc...A odgledaj..bas sada sam ti pisala o tome..😆 SRK je i Pratushin omiljeni glumac..a stvarno je dobar glumac..😳
Ali strasno sa cime oni nju povezuju...😕
Ali strasno sa cime oni nju povezuju...😕
Ona jeste ovom decku najbolja drugarica,i zato je povezuju.Bila je na svadbi njegove sestre bas se druze.Ima dosta slika s njim.I sigurno se pricalo o tome i ajde da i nju ubace u tekst posto se ona druzi s njim😡
Ja sam pokusavala ali nije htelo,pokusacu kasnije,jer cu da gledam kako tako🤪ni prevod me ne moze spreciti. Ocigledno mi lavice imamo isti ukus sto se necega tice..a ovaj put SRKOn je meni fenomenalan glumac,uvek sam njega vise gotivila od Salamana.😉