Ma daj... sada ispade i izdajica tajni..ona je kriva sto je neko varao devojku pa ona saznala i raskinuli...mnogo ser..brate...🤢
STRUCK IN CASE 4.1.26
CASE IN COURT 5.1.26
Lokah fame Kalyani Priyadarshan cast opp Ranveer in Pralay
Ikkis flops at the box office
Sudha Chandran's spiritual encounter with Kaali Maa!
SRK explains the actual meaning of most misunderstood word "Jihad"
Started Rewatching Jodha Akbar and addicted once again.Hoping for S2
Ma daj... sada ispade i izdajica tajni..ona je kriva sto je neko varao devojku pa ona saznala i raskinuli...mnogo ser..brate...🤢
Ja sam sada na sat i nesto..a ima jos dva..do 5 ujutru zavrsavam..😆
To je bilo za ocekivati..Nadam se da ce i oni imati neki nastup..Neznam kako je bilo ranijih godina..mozda ti znas Smeki, kako su na GPA prosle godine prikazali ukucane BB ?
Dal🤗Ja sam nocas pokusala gledati ali na CC mi vrti uopste nece da ocita za engleski prevod,par puta pokusala i nece,a malo sam onako preletela iz radoznalosti,ne znam jesam li dobro skuzila da SRK glumi dvostruku ulogu😲 Ma ja cu ga sagledati i bez prevoda,pa ako nesto skontam.😆 jer stvarno volim njihove filmove pogotovu sa SRK😳
Ocigledno da im se i ona sakrila u misiju rupu😉,pa nemaju neke novosti o njoj i onda izmisljaju.Eto koliko da bi pisali ,da je spomenu jer ljudi jos uvek cekaju da procitaju nesto o njoj a i mlada je nema neku zastitu.Nema nekog mocnika koji ce da je stiti od ovakvih clanaka😕
Vec je ukljucen prevod, dakle na cc samo ako nije i onda treba da bude ON ,samo izadjes ponovo na cc...A odgledaj..bas sada sam ti pisala o tome..😆 SRK je i Pratushin omiljeni glumac..a stvarno je dobar glumac..😳
Ali strasno sa cime oni nju povezuju...😕
Ali strasno sa cime oni nju povezuju...😕
Ona jeste ovom decku najbolja drugarica,i zato je povezuju.Bila je na svadbi njegove sestre bas se druze.Ima dosta slika s njim.I sigurno se pricalo o tome i ajde da i nju ubace u tekst posto se ona druzi s njim😡
Ja sam pokusavala ali nije htelo,pokusacu kasnije,jer cu da gledam kako tako🤪ni prevod me ne moze spreciti. Ocigledno mi lavice imamo isti ukus sto se necega tice..a ovaj put SRKOn je meni fenomenalan glumac,uvek sam njega vise gotivila od Salamana.😉