Returning of the written off #24 Invited only - Page 101

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

55.4k

Users

8

6k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Ma daj... sada ispade i izdajica tajni..ona je kriva sto je neko varao devojku pa ona saznala i raskinuli...mnogo ser..brate...🤢

Ocigledno da im se i ona sakrila u misiju rupu😉,pa nemaju neke novosti o njoj i onda izmisljaju.Eto koliko da bi pisali ,da je spomenu jer ljudi jos uvek cekaju da procitaju nesto o njoj a i mlada je nema neku zastitu.Nema nekog mocnika koji ce da je stiti od ovakvih clanaka😕
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Ja sam sada na sat i nesto..a ima jos dva..do 5 ujutru zavrsavam..😆

Dal🤗Ja sam nocas pokusala gledati ali na CC mi vrti uopste nece da ocita za engleski prevod,par puta pokusala i nece,a malo sam onako preletela iz radoznalosti,ne znam jesam li dobro skuzila da SRK glumi dvostruku ulogu😲 Ma ja cu ga sagledati i bez prevoda,pa ako nesto skontam.😆 jer stvarno volim njihove filmove pogotovu sa SRK😳
smeker thumbnail

To je bilo za ocekivati..Nadam se da ce i oni imati neki nastup..Neznam kako je bilo ranijih godina..mozda ti znas Smeki, kako su na GPA prosle godine prikazali ukucane BB ?

Ne znam Dal ,evo pokusavam da nadjem nesto ali ne uspevam😕
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Dal🤗Ja sam nocas pokusala gledati ali na CC mi vrti uopste nece da ocita za engleski prevod,par puta pokusala i nece,a malo sam onako preletela iz radoznalosti,ne znam jesam li dobro skuzila da SRK glumi dvostruku ulogu😲 Ma ja cu ga sagledati i bez prevoda,pa ako nesto skontam.😆 jer stvarno volim njihove filmove pogotovu sa SRK😳

Vec je ukljucen prevod, dakle na cc samo ako nije i onda treba da bude ON ,samo izadjes ponovo na cc...A odgledaj..bas sada sam ti pisala o tome..😆 SRK je i Pratushin omiljeni glumac..a stvarno je dobar glumac..😳
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Ocigledno da im se i ona sakrila u misiju rupu😉,pa nemaju neke novosti o njoj i onda izmisljaju.Eto koliko da bi pisali ,da je spomenu jer ljudi jos uvek cekaju da procitaju nesto o njoj a i mlada je nema neku zastitu.Nema nekog mocnika koji ce da je stiti od ovakvih clanaka😕

Ali strasno sa cime oni nju povezuju...😕
Bikica_Biki thumbnail

Vec je ukljucen prevod, dakle na cc samo ako nije i onda treba da bude ON ,samo izadjes ponovo na cc...A odgledaj..bas sada sam ti pisala o tome..😆 SRK je i Pratushin omiljeni glumac..a stvarno je dobar glumac..😳

Ja sam pokusavala ali nije htelo,pokusacu kasnije,jer cu da gledam kako tako🤪ni prevod me ne moze spreciti. Ocigledno mi lavice imamo isti ukus sto se necega tice..a ovaj put SRK
On je meni fenomenalan glumac,uvek sam njega vise gotivila od Salamana.😉
Bikica_Biki thumbnail

E vise mi zaista muka od svakojakih clanaka,ja uopste ne pridajem znacaj tome,samo mi je jako krivo sto je toliko blate svi,kada ce je vise ostaviti na miru,ili kada ce nesto lepo napisati o njoj...
smeker thumbnail

Ona jeste ovom decku najbolja drugarica,i zato je povezuju.Bila je na svadbi njegove sestre bas se druze.Ima dosta slika s njim.I sigurno se pricalo o tome i ajde da i nju ubace u tekst posto se ona druzi s njim😡
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Ona jeste ovom decku najbolja drugarica,i zato je povezuju.Bila je na svadbi njegove sestre bas se druze.Ima dosta slika s njim.I sigurno se pricalo o tome i ajde da i nju ubace u tekst posto se ona druzi s njim😡

To je znaci razlog...pa mogli su i nesto lepo da smisle ...a ova prica oko odavanja tajni mi je nebulozna..kao deca u zabavistu..🤢
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica

Ja sam pokusavala ali nije htelo,pokusacu kasnije,jer cu da gledam kako tako🤪ni prevod me ne moze spreciti. Ocigledno mi lavice imamo isti ukus sto se necega tice..a ovaj put SRK
On je meni fenomenalan glumac,uvek sam njega vise gotivila od Salamana.😉

Ja sam odgledala bas dosta Indijskih filmova ..neznam , i Salman je dobar glumac,ali ovaj je bas simpatican..neznam da li si gledala onaj film u kome je on vojnik..isto je bas dobar kao i ovaj...A posto volis da gledas Indijske filmove,zanima me koji bi mi preporucila da pogledam veceras..koji je tvoj omiljeni film do sada ?