Returning of the written off #21 Invited only - Page 79

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.7k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago
LAKU NOC!

Posledni gasi svetlo 😊

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Smeki ce ujutru bas da se iznenadi 😲 ...sto niste ubile topik...🤣

Ja bas volim kad uz kaficu imam sta da procitam ,lepo je sto mislite na mene.Mislim sta je to za mene ja sam vec navikla da pre nego sto udjem na cet sve zavrsim jer znam da necu skoro ustati,ali iznenadili ste me samo 105 strana😲 hm ja sam stvarno ocekivala da ubijete topik🤣 mislim kad ste me vec navikle,trebale ste do kraja da idete😆
smeker thumbnail

Originally posted by: saska

A da joj ukuvamo caj mesto kafe, rece lepo dobice cir od toliko kafa , a?

Moze caj...za smirenje,za stres, s obzirom da ste razne teme obradile...hm ne znam kako cu da pondesem,recimo bas mi je bilo tesko kad sam procitala za Manua😆 pa za Vikrama😆 a kad procitam neku vest o Sidu odmah me protera tako da moze caj i za probavu.
smeker thumbnail

Originally posted by: nn027

Da znas da hoce 😆 Inace joj je kucni budzet ugrozen. Drasticno joj se povecala potrosnja kafe, pogotovo u jutarnjim satima . 😆

Nado da znas da jeste,menjam kafu od sad uzimam jeftinuju da izdrzim mesec jer vi nemate nameru da stanete😆
smeker thumbnail

Originally posted by: Nataly

Ufff...odoh i ja jednu da zapalim...cim ugledam ovaj Slatkis u sredini treba mi extra doza nikotina...
Bikinardo, daj stavi onu njegovu sliku zbog koje dobih packe od Gine,onako meni za laku noc 😃

Nataly dobrodosla
Edited by smeker - 11 years ago
smeker thumbnail
Prats had fever last 2 days. Now she is OK.

She is having tea with Kamya & Arman in garden area, and has recovered fully. [Latest livefeed]

Entire house in a better mood today.

I just hope Salman doesnt bash her this week, she always becomes upset on Mondays.
smeker thumbnail

Svi bez veze ,mi sa vezom 😉

smeker thumbnail

Biki, nadam se da ces biti dobro..da nije nista strasno u pitanju i da je prolazne prirode...mozda je i ovo ruzno vreme bez sunca uticalo na nase raspolozenje..ali gledajte to s vedrije strane..kada je napolju lose vreme-ne mami nas napolje i mozemo vise da se druzimo..zar ne ? 🤗

Biki naravno da ce biti bolje,znam 😉 i ja se osecam baz veze ovih dana 😕.
@Dal tacno ja ne stignem ni da izadjem dok vas iscitam padne mrak😆
smeker thumbnail
Prats je prala sudje kad joj je prisao Ajaz. Ona mu je rekla da se ona vise ne uklapa u njegov krug prijatelja, jer nije istih godina (zato sto ju je on zezao prethodno da je dete), Ajaz joj je rekao da je mislio ozbiljno kada joj se izvinuo i rekao sorry, i moli je da prihvati izvinjenje. Prats se nasmesila i rekla OK. Onda je rekla da joj svi ponavljaju nesto deset puta dnevno, Ajaz je rekao da ce od danas on biti njen telohranitelj, bodigard. Prats je rekla da njoj ne treba ni bodigard, ni sef(boss) ona zna da bude odgovorna i koji su joj obaveze (duznosti) u zivotu.

Prats se odmara, Elli joj prilazi i pita je o cemu razmislja, zasto ne izvrsava zadatak. Pratsjoj kaze da ne razmislja vec da joj se vrti u glavi i da joj nije dobro. Zamolila ju je (kao kapetana) da pita BB da li moze da izostane iz ovog zadatka, jer se ne oseca dobro. Elli je otisla i dobila odobrenje od BB da Prats ne mora da ucestvuje u zadatku.

Hvala Branki🤗
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Prats je prala sudje kad joj je prisao Ajaz. Ona mu je rekla da se ona vise ne uklapa u njegov krug prijatelja, jer nije istih godina (zato sto ju je on zezao prethodno da je dete), Ajaz joj je rekao da je mislio ozbiljno kada joj se izvinuo i rekao sorry, i moli je da prihvati izvinjenje. Prats se nasmesila i rekla OK. Onda je rekla da joj svi ponavljaju nesto deset puta dnevno, Ajaz je rekao da ce od danas on biti njen telohranitelj, bodigard. Prats je rekla da njoj ne treba ni bodigard, ni sef(boss) ona zna da bude odgovorna i koji su joj obaveze (duznosti) u zivotu.

Prats se odmara, Elli joj prilazi i pita je o cemu razmislja, zasto ne izvrsava zadatak. Pratsjoj kaze da ne razmislja vec da joj se vrti u glavi i da joj nije dobro. Zamolila ju je (kao kapetana) da pita BB da li moze da izostane iz ovog zadatka, jer se ne oseca dobro. Elli je otisla i dobila odobrenje od BB da Prats ne mora da ucestvuje u zadatku.

Hvala Branki🤗

E sada sam uvredjena 😡 Od sada vam samo Branka prevodi sa Hindija..😆