Ma jok bre, znas ona koju postavih u AT-u pa me Gina opomenu da ON nije kandidat u BB, ona na kojoj se nalaktio na motor...daj Biki, znas da ne mogu sama da postiram slike...
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 05 Sep 2025 EDT
GEETU vs MAIRA 5.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 06 Sep 2025 EDT
Maira Armaan Poddar
Alia is new global brand ambassador of Levis
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 6th Sep 2025 - WKV
Happy Ending Kumkum Bhagya
Priyanka actually deserved more from BW. Robbed twice!
23 years of Dil Hai Tumhaara
A clean-shaven Ranveer spotted at the airport
The most successful jodi in history of BW!
SRKs looks for King
Abhishek is annoying
Saiyaara: a movie which will forever remind me of love
CALL FROM CELL 6.6
Look Out Circular For Shilpa Shetty Raj Kundra
💕💜Somewhere Over the Rainbow #43 With Prats in our hearts 💜💕
Baaghi 4 crashes on Saturday
Ma jok bre, znas ona koju postavih u AT-u pa me Gina opomenu da ON nije kandidat u BB, ona na kojoj se nalaktio na motor...daj Biki, znas da ne mogu sama da postiram slike...
Au vidim da ces se lepo sl*gati sa Dal, mislim, bicepsi , tricepsi i ostali cepsi, sto vise to bolje 🤣
Dal,🤗Hvala draga,nadam se i ja,ali posle snimanja videcu sta je😉Veoma je osetljivo ovo sto mi je sad,ali ne brini,ja sam veliki optimista i borac,pre svega sa verom u BOGA.❤️ Tako da sto se psihe tice savrseno funkcionisem,samo sam umorna od moje zivotne price ali tako mi je kako je,BOG najbolje zna zsto je sve tako❤️ i ja se slazem sa svim tim.Samo umor ponekad savlada,a i to ce proci.😉
Pa ne moramo bas samo duvati
A imas i nas i svu nasu ljubav i pozitivnu energiju ❤️🤗
Jeste nasa Dal se bavi anatomijom u slobodno vreme, onako na amaterskom nivou 😉 😆