Returning of the written off #21 Invited only - Page 81

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.7k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

SAZNAJTE: Tano vreme ro'enja rei e vam kakva ste osoba!

U zavisnosti od tanog vremena ro'enja, moete zakljuiti dosta o ljudima oko vas, ali i o sebi. Posebne karakteristike odlikuju ljude ro'ene u razliitim periodima. Pogledajte koje su vae karakteristike

Foto-ilustracija: KatB PhotographyFoto-ilustracija: KatB Photography

O sebi, ili o osobi koju ste tek upoznali, moete saznati svata iz tanog vremena ro'enja. Saznajte u koliko sati ste doli na svet, pogledajte listu i otkrite koje su vae najizraenije karakteristike.

- Ro'eni izme'u 06 i 08 sati: Osobe koje vole svoj mir i prostor samo za sebe. Pozitivni ste, ljudi vas vole i smatraju prirodnim isceljivaima.

- Ro'eni izme'u 8 i 10 sati: Oni blii 10 sati zaista su srene ruke i to god da dotaknu pretvore u zlato. Volite zabavu i drutvo.

- Ro'eni izme'u 10 i 12 sati: Uspene i radne osobe kojima sve ide od ruke. Karijera im je zagarantovana, a velika je verovatnoa da e pokrenuti sopstveni posao.

Foto: sxc.hu/catalin82

Foto: sxc.hu/catalin82

- Ro'eni izme'u 12 i 14 sati: Re je o ro'enim uiteljima. Ljudi koji imaju odline komunikacijske vetine, pa se savreno snalaze u prodaji i marketingu.

- Ro'eni izme'u 14 i 16 sati: Osobe vrlo srene ruke to bi mogli da iskoriste i na igrama na sreu. S lakoom obavljaju posao koji rade.

- Ro'eni izme'u 16 i 18 sati: Osobe koje na prvo mesto stavljaju porodicu. Veu se za ljude koji su im dragi i ostavljaju utisak osobe od poverenja zbog ega ih mnogi vole.

- Ro'eni izme'u 18 i 20 sati: Vrlo radne osobe, ali malo nespretne. Posao e obaviti do kraja, ali e pritom sigurno zabrljati. Inteligentni ljudi, ali kojima fali samopotovanja.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

- Ro'eni izme'u 20 i 22 sata: Pozitivne osobe i veseljaci. Vole decu i tee porodinoj sigurnosti.

- Ro'eni izme'u 22 i 00 sati: Osobe koje vole ivot i druenje. Prona'ete li osobu ro'enu u isto vreme velika je verovatnoa da ete zajedno biti vrlo uspeni.

- Ro'eni izme'u 00 i 04 sata: ivite kako bi svoje znanje preneli drugima i to vas ini srenim. Ro'eni prodavci.

- Ro'eni izme'u 04 i 06 sati: Osobe kojima je fiziki izgled vrlo vaan. Pedantni, ali i malo povrni.

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Neznas koliko mi je drago sto jos nekoga osim mene zanima moj strip ..Sada imam jos vise volje da nastavim zahvaljujuci tebi 🤗 Bas bih volela da zajedno komentarisemo kada mozes..👍🏼

Nego sta nego me zanima,ja sam bila pocela da iscitavam wu od prve epizode jos pre,ali prosto nemam vremena da nastavim,a ovako mi dobro dodje da usput dok iscitavam topik procitam i koji tvoj strip i taman se udubim u seriju,zao mi je sto nemam te kanale na kojima ti i Saska gledate jer bi bas gledala MB 😒
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Drya

Nego sta nego me zanima,ja sam bila pocela da iscitavam wu od prve epizode jos pre,ali prosto nemam vremena da nastavim,a ovako mi dobro dodje da usput dok iscitavam topik procitam i koji tvoj strip i taman se udubim u seriju,zao mi je sto nemam te kanale na kojima ti i Saska gledate jer bi bas gledala MB 😒

Badi ja gledam preko interneta i to sa prevodom. Jeste da nije neki ali je, uz Daltonin strip, moguce dosta dobro ispratiti sva desavanja.
Edited by nn027 - 11 years ago
Drya thumbnail

Originally posted by: nn027

Kroz glavu mi prodje da ona ima 39 kg 😕

Ne znam za vas,ali ona meni skroz ne zdravo izgleda,poslednjih par capsova sto je Biki radila bas mi nesto sva bleda i iscrpljena 😕
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Drya thumbnail

Originally posted by: saska

Ja ne znam da li bismo sad trebali ovo da komentarisemo i da obezvredimo sve njene uspehe?

Slikala se u bikiniju, mislim u BIKINIJU 😲 Ana Ana Ana ccc 🤣

jujujuju sram je bilo 🤣
Daltoni thumbnail

Zodijak: koji je va srean broj?

Povezanost astrolokih znakova s brojem gleda se kroz 12 astrolokih kua.

Ovan

Ovnu pripada broj 1. Uvek je prvi, aktivan je, vodi i uri.

Bik

Biku pripada broj 2. On gleda da uvek neto ima i da uspostavi odre'ene vrednosti.

Blizanci

Blizancima pripada broj 3. Izraena sposobnost komunikacije i dvojne prirode. Srean broj mu je i 2.

Rak

Raku odgovara broj 4. Taj broj predstavlja sigurnost, dom, ognjite.

Lav

Lavu pripada broj 5. Ovaj broj oznaava njegovu prirodu, sklonost teatralnosti, sportu, deci i mladima.

Devica

Devicama pripada broj 6. Sklonost svakodnevnom poslu, navikama, brizi o zdravlju i medicini.

Vaga

Vagi pripada broj 7. Ovaj broj oznaava partnerstvo, brak i funkcionisanje u dvoje.

korpija

korpiji pripada broj 8. Opisuje ih borba, strast, uzdizanje iz pepela, transformacija, seksualnost.

Strelac

Strelcu odgovara broj 9. Karakterie ih religija, filozofija, sloboda, daljina.

Jarac

Jarcu odgovara broj 10. Povezan je sa napredovanjem, statusom, karijerom, vrhuncem.

Vodolija

Vodoliji odgovara broj 11. Karakterie ih prijateljstvo, humanost, filantropija.

Ribe

Ribama odgovara broj 12. Ovaj broj predstavlja snove, podsvest, matu.

Pila je 3 l vode dnevno zbog glavobolje i loe probave, evo ta joj je to uinilo!

Sarah Smith, 42-godinja Britanka i majka dvoje djece, imala je svakodnevne glavobolje i lou probavu. Nakon preporuke doktora, odluila se na eksperiment, te je tokom 28 dana pila tri litre vode dnevno. Rezultati su bili nevjerovatni! pijte-vodu[1] Nakon to su je godinama muile glavobolje i loa probava, neurolog i nutricionist savjetovali su joj da pone piti tri litre vode dnevno kako bi tijelo bolje funkcionisalo. Sarah je dan obino zapoinjala oljom aja, a vodu bi popila uz ruak i veeru - u prosjeku litru dnevno. Kad je vidjela podatak da svaka peta ena ne unosi dovoljno vode u organizam, odluila je napraviti eksperiment i tokom etiri sedmice unositi preporuenu koliinu te vidjeti ta e se dogoditi. Iskustvo je opisala u Daily Mailu. Bubrezi brzo osjete korist Tri litre vode zvue jako puno, zato se posavjetovala s doktorom opte prakse kako naglo poveanje unosa vode ne bi ostavilo zdravstvene posljedice. Ohrabrio ju je preporukom da jednu litru popije ujutro, jednu u poslijepodnevnim satima i jednu navee. Vai bubrezi, koji filtriraju otpadne tvari iz krvi prije nego to ih pretvore u mokrau, brzo e osjetiti korist.' 1o godina starija Cijeli je eksperiment pratilo i fotografisanje iz sedmice u sedmicu. Na poetku je, priznaje, izgledala kao da ima 52 godine, dakle 10 godina vie. Imala je tamne kolutove oko oiju, zbog ega je izgledala iscrpljeno, istaknute bore, crvene mrlje, koa je bila bez sjaja. Izgledala je mrtvo', pie Sarah. ak su joj i usne bile smeurane, to je klasian znak loe hidratacije. Svaki sistem i funkcije u naem tijelu zavise o vodi. Ona ispire toksine iz vitalnih organa, prenosi hranjive tvari do elija, osigurava vlaan okoli za ui, nos i grlo, izbacuje otpad. Ne unositi dovoljno vode znai oslabiti organizam. Zato je odluila 28 dana piti tri litre vode dnevno, i rezultat je bio zapanjuju. Osjeala se bolje ve nakon prve sedmice Ve pri kraju druge sedmice primijetila je da sedam dana nije imala glavobolje te da joj je probava radila puno bolje. Nakon etiri sedmice eksperimenta, njeno je lice izgledalo potpuno drugaije. Izgledala je kao druga ena. Tamni kolutovi oko oiju su potpuno nestali, kao i crvenilo. Koa joj je postala glatka gotovo kao kad je bila dijete. Transformacija je bila zadivljujua. Tako'e se osjeala zdravije, poletnije i mravije, to je nevjerovatno jer nije nita promijenila u svojoj rutini osim koliine vode koju je unosila. Nije se odrekla ni provoda i pokoje kapljice alkohola, ali je pritom pila i dovoljno vode te se ujutro budila svjea. Savjetuje da svaka ena uini isto - pije tri litre vode dnevno i vidi to e se dogoditi! Naravno, prije toga posavjetujte se s ljekarom!

Ostatak teksta: http://fenserka.com/pila-je-3-l-vode-dnevno-zbog-glavobolje-i-lose-probave-evo-sta-joj-je-to-ucinilo/
Fenserka.com
Edited by Daltoni - 11 years ago
Daltoni thumbnail

Najbolji ljubavni parovi u astrologiji su...

izvor: sensa klub | ponedeljak 11.11.2013. | 10:04 Zodijak | 18 komentara

ak i oni koji nisu skloni astrologiji barem otprilike znaju koji se znakovi u horoskopu dobro slau. To ne znai da su ostali zakleti neprijatelji.

Privlane sile izme'u ena i mukaraca nije lako objasniti. Ako pogledamo oima zvezda, ipak emo otkriti zvezdane energije koje se zdruuju ili odbijaju poput prirodnih sila vatre i vode, zraka i zemlje.

Proimanje energija lake je zamisliti pomou elemenata - vode, vatre, zemlje i vazduha. Po svojoj naravi i dinamici vatra se najbolje slae sa vazduhom a zemlja s vodom.

Va astroloki znak vaan je ali ne i presudan kad se poredite sa partnerom.

Vatra i vazduh: Vrtlog strasti i mate

Ovan, Lav i Strelac odlinog e partnera za trajnu ljubavnu vezu pronai u Blizancima, Vagi i Vodoliji.

Vatra ne moe goreti bez kiseonika a vazduni partner svojim idejama i osobenou raspaljuje vizije, planove i ar srca svoga vatrenog partnera. Naizgled hladni vazduni znaci ive u svetu razuma i intelektualnih ideja. Uz vatrenog partnera, njegovu spontanost i hrabrost, opustie se.

Vatreni znaci vole da dobiju potvrdu svoje vrednosti, a vazduni e uvek pronai prave rei kojima e pohvaliti i motivisati vatru.

Kombinacija tih energija vrlo je dinamina, pokretljiva, znatieljna i puna planova. Odlino motiviu jedno drugo na osvajanje ivota. Ponekad im manjka praktinosti, ali im nikad ne manjka prijatelja, putovanja, ideja i ivotne radosti. Ovi su parovi poput vrtloga strasti i mate, uvek puni novosti. Nikad im nije dosadno, a problemi nastaju tek ako jedan od njih posustane.

Vatra i zemlja: Strogo kontrolisana elja za ivotom

Dinamina vatrena energija Lava, Ovna i Strelca ini zahtevan par sa statinom zemljom Jarca, Bika i Device. Spontanost vatre, koja udi za ivotom, u potrazi za smislom, sudara se s oprezom zemljanog partnera, koji sa obe noge stoji vrsto na zemlji. Za vatrenog partnera rutina i obian ivot znae stagnaciju, dosadni su i depresivni.

Za zemljane znake oni su sigurnost, a veliki planovi vatrenog partnera samo su gubitak vremena. Dok vatra vidi ivot kakav bi mogao biti, zemlja vidi ono to jeste. Teko ih je pomiriti.

Zemlja moe lako ugasiti vatru, potkopati njen optimizam, podceniti je i obeshrabriti. Vatra moe spaliti zemlju, uzdrmati sigurnost koju nalazi u rutini. Ali, ako zemlja prihvati vizije budunosti svog neobuzdanog partnera, a vatra se osloni na praktinost zemlje, zajedno mogu ostvariti velike zamisli.

Vazduh i zemlja: Praktinost u slubi ideja

Premda nisu idealan spoj energija kad je re o ljubavnom paru, Bik, Devica i Jarac mogu ostvariti uspenu vezu sa Blizancima, Vagom i Vodolijom. Razum i objektivnost vazdunog partnera dobie podrku u praktinosti zemljanog.

Ipak, dinamini vazduh moe biti suvie brz, znatieljan i sklon novome za ukus zemljanog partnera. To ga ini nesigurnim, katkad i ljutim. Temeljitost, promiljenost i oprez zemljanog partnera mogu iznervirati vazduni znak.

Kad ih ljubav prisili na kompromise, zemlja e pomoi vazduhu da praktino iskoristi svoje komunikacijske vetine i drutvenu svest. Zajedno e graditi drutveni status i uspinjati se na lestvici drutvenog uspeha. Idealizam i znanje vazdunog znaka mogu razvedriti i motivisati zemljane. Znae da ih ostvare onako kako to vazduni znak sam ne bi znao.

Veze mogu biti uspene ako partneri uspeju da odrede zajedniki cilj i rade na njemu.

Zemlja i voda: Magini realizam

Bik, Devica, Jarac mogu ostvariti vrlo stabilnu i skladnu vezu sa Rakom, Ribama i korpijama. Voda u prirodi nema vrst oblik, nego se prilago'ava nekom spoljanjem obliku - poput flae ili renog korita. Zemlja vodi daje oblik i stabilnost. Poput zemlje koju natapa kia, a potom procveta u plodna polja i mirisne livade, tako se nadopunjavaju zemlja i voda.

Vodeni partner donosi ivot, kreativnost i oseanja stabilnoj zemlji. Zemljani partner odre'uje oblik i cilj prema kojem e usmeriti kreativnost i snagu oseanja svog vodenog partnera.

Zajedno stvaraju stabilan ivot koji ima vrste temelje i koji je proet dubokim oseanjima. To je jedna vrsta produhovljene stvarnosti koja donosi emotivnu i materijalnu sigurnost. Veze su odane i dugotrajne, bez velikih uzbu'enja i drame. Voda e razvedriti katkad tmurno raspoloenje zemljanog partnera, a povremene emotivne hirovitosti vode zemlja e strpljivo i staloeno prizemljiti.

Vatra i voda: Uzavrela oseanja

Vatra i voda izazovan su par energija koje jedna drugu mogu unititi. Voda moe ugasiti vatru, a vatra moe zagrejavati vodu dok ne ispari. Astroloki parovi Ovna, Lava i Strelca s Rakom, korpijom i Ribama nisu lako spojivi.

Ipak, kao kad vatra zagreje vodu u kojoj se moe skuvati hranjivo jelo, tako i ovaj par moe ostvariti uspenu vezu. Vatreni partner se ini kao dinamini predvodnik koji pokree vezu.

Osobitost vodenih znakova je u njihovoj sposobnosti da uvek prona'u put, pa e suptilnom manipulacijom oseanjima veto obuzdati naizgled dominantnu vatru. Vatreni znaci vrlo su direktni, katkad pregrubi za vodene tipove.

Vatra svojim vizijama i dinaminim tempom ivota moe iscrpeti vodu. Vodenim znacima je povremeno potrebna samoa, utljivi su i povlae se u svoj unutranji svet. Ekstrovertna vatra to teko podnosi, to je ono to je gasi. Kad se uzburkaju oseanja vode, vatra ih moe preterano dramatizovati pa nastaju velianstvene sva'e s obiljem suza.

Ove veze su uzbudljive, pune uzavrelih oseanja. Odigravaju se u stalnoj smeni leta i zima, uvek u pomalo dramatinim raspoloenjima.

Vazduh i voda: Razum i oseanja

Razum i oseanja nije jednostavno uskladiti. Blizanci, Vaga i Vodolija kao da su na jednoj strani klackalice, a na drugoj su Rak, korpija i Ribe. Ravnoteu je mogue postii uz promiljeno i intuitivno traenje pravih rei, pravog naina, prave mere u stvarima.

Vazduni znaci vole verbalno izraavanje i katkad ne razumeju oseanja i neverbalne poruke svog vodenog partnera. Vodeni partner ne moe reima izraziti bogatstvo oseaja unutranjeg sveta u kojem ivi, pa se udi nerazumevanju svog partnera koji ivi u svetu ideja.

Ove parove uskladie zajedniki interesi u koje duboko veruju, ideje kojima e se predati. esto su to umetnike ideje ili duboka vera u neki plemeniti ideal koji ini okosnicu veze.
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Drya

Eto, Nada zna kako mozes da gledas sa tim bukvalnim prevodom..ali znam i da imas jako puno obaveza, pa ces verovatno pogledati samo poneku koja ti je interesantna..😉 Sigurno je da bi bilo najbolje da mozes da gledas na TV..Cudi me da ti u NS nemas neku kablovsku koja ima neki HAYAT..bilo Plus ili ne,oni pustaju ove serije..? 😲
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

105 strana ??? 😲 Izvini smeki sto nismo ispunile tvoja ocekivanja,..ali potrudicemo se veceras..🤣

Ok ali gledajte da mi ostavite da mogu bar jedan post da napisem 🤣