Pa sta da ti kazem moja Nadice❤️ Znas mene😃 A i ja tebe😉Natali sad cemo nas tri jos Smeki je zajedno sa nama na "licnoj karti"😆samo ona ce je poslusati ujutro,jer Smeki odavno spava,a prva se budi.😉E sad bi trebalo i zapevati tu licnu kartu😆
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 10th Sep '25
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 11th Sept 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 11, 2025 EDT
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 27
🏏T20 Asia Cup 2025- Ind vs UAE 2nd Match, Group A, Dubai 🏏
KIARA EXPOSED 11.9
🏏T20 Asia Cup 2025- BD vs HK 3rd Match, Group B, Abu Dhabi 🏏
🏠Caption Writing Contest -Bring Pictures to Life!🏠
Navri and her eternal victimisation
"I don't like women who are too thin" : Bipasha Basu
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 12, 2025 EDT
🏏Cricket Forum Banner Contest Announcement🏏📢
Is it just me or…
MAJOR REVAMP TIME FOR STAR PLUS
Patrama Prem ~ A Gosham SS ~ Chapter 3 on pg 2
HUM JEET GAYE 12.9
Pa sta da ti kazem moja Nadice❤️ Znas mene😃 A i ja tebe😉Natali sad cemo nas tri jos Smeki je zajedno sa nama na "licnoj karti"😆samo ona ce je poslusati ujutro,jer Smeki odavno spava,a prva se budi.😉E sad bi trebalo i zapevati tu licnu kartu😆
Posto ne mogu da vas quotujem , evo ovako, Nada, Biki, Nataly pod B. , Dal vise podpada pod tu istu grupu B, stvarno sam iznenadjena da jedino ja pripadam grupi a 🤣
E sad i ti za kaznu znas sta treba ovde da postavis 😉😆
Malo da dodjem sebi 🤣
A ja castim
http://www.dailymotion.com/video/x16v0zu_aca-lukas-licna-karta-spot_music
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=4KLYSNtDO88[/YOUTUBE]
EPIZODA OD 27. FEBRUARA
Bitu govori Radhi da Madu nije dosla na snimanje..RK mu otima telefon i hvali se kako je pobedio ..u njihovoj igri..😈
Dolazi Dipali kod RK i donosi mu sok..Privlaci stolicu i seda pored RK..Pocinje da flertuje sa RK..On je ne konstantuje i govori kako treba da saceka da reziser prvo kaze " Akcija, pa da ona pocne sa svojom ulogom bezkarakterne zene ! 😆
Dipali mu govori kako ona zivi i umire sa njegovim otrovnim recima koji prave rupu u njenom srcu.. RK joj govori kako je vise umoran od toga da joj stalno ponavlja "Napolje !!"..Tada dolazi Bitu i kaze joj da ide u sminkernicu jer ce joj tamo raditi sminku i frizuru..Dipali se buni ali joj RK govori da ide..
RK se zahvaljuje Bitujiju na pomoci da se resi Dipali..
Kako Dipali ulazi u svlacionicu, zaskace je njen muz Sikki..Dipali je besna dok joj on govori kako je dosao da podrzi svoju dragu zenicu i da je pozvao i novinare da ih slikaju zajedno..kako bi on mozda jednog dana mogao da zauzme Bitujijevo mesto i dodvori se RK-u..
Bittu se smeska zadovoljno gledajuci Dipali kako se koprca dok joj muz dosadjuje..😆
Dolazi kurir na set i govori kako ima posiljku za gospodina RK..To je jedan malo veci lepo umotan paket..RK ga prima i pita se sta je unutra..Mozda bomba? 😆 RK kaze kako moze da bude bilo sta jer on ima dosta neprijatelja, na primer Madhubalu Samsir Malik..onda Bitujija i na kraju Radhu-njegovu majku, koja je protiv svog rodjenog sina a na strani njegove bivse zene..
RK : Bilo kako bilo..Hajde da ga otvorimo !! 😉
Otvara kutiju i nalazi na kutiju prve pomoci..Cudi se..😲
U cestitci koja prati paket pise: " Zelim ti brz oporavak "😆
RK otvara kutiju prve pomoci i zatice, lekove ,gaze, flastere..uz svaki ima ceduljica sa natpisom..😆..zavoj da obmota oko svojih planova kada mu propadnu..pilule da izleci svoj otrov ...flasica alkohola-da popije kada se razbesni.., flaster -da zalepi svoj pokidani ego ..u zagradi-znam da nije dovoljno ali nista vece nije dostupno, Vata -da je koristi za usi da spreci reci koje ga kritikuju da dopru do njega..,🤣
RK je besan i sprema se da baci kutiju,pitajuci se ko je toliko smeo da mu posalje ovako nesto..Bitu uzima poslednju poruku i cita je RK : Mislila sam da ti posaljem nesto za bol u srcu..ali..
"sam zaboravila da ti nemas srca !"- progovara Madu 👏
RK kaze: Ahan..Madhubala je stigla u studio..
Madu: Sorry, malo sam zakasnila ali morala sam da kupim neke lekove i stvari za prvu pomoc za nekoga ko je BOLESTAN ..jer je BILO NEOPHODNO.😆.
RK joj kaze da je bila toliko hrabra, sama bi mu to predala,a ne ovako preko trece osobe..To samo znaci da jos uvek ima neke boli u njenom srcu..!..
Madhu mu odgovara da on ima samo jednu stvar koju ljudi mogu da postuju-njegov mozak..ali da ga je izgleda prodao da bi kupio maramicu kojom ce brisati znoj ! 😆 Jer ..izgleda da se ovih dana dosta znoji dok je gleda...! 😆
Dips-Sikky-Bittu gledaju zadivljeno..
Madu mu kaze kako bi mu rado i sama predala poklon ali je znala da on nece primiti poklon od nje..pa je tako..naucila od njega ,da radi stvari u velikom stilu..inace scena postane bleda..nezanimljiva..😆 Nema tu neke velike drame u porukama koje mu je poslala, jer ona ozbiljno misli da njemu treba pomoc i briga..
Rk je pita ko je nju imenovao njegovom medicinskom sestrom ? Madu mu odgovara da ona nije njegova med.sestra vec socijalni radnik..onaj koji moze da se brine cak i o neprijateljima..kada on bude izgubio, bice pokidan, povredjen, slomljen..ali ona..ona jos uvek funkcionise odlicno cak i sa slomljenim srcem !"!👏
Madu: Izazvao si me pre dva dana RK, ali ti neznas za fer borbu ..ali sada ces dobiti odgovor na svom jeziku..! Prevara za prevaru ! Potez za potez ! Niski udarci za niske udarce..ali niko ne moze da se spusti toliko nisko kao sto to mozes ti RK !! I nije mi vazno da li sam konj ili magare na ovoj sahovskoj tabli !!
RK je zbunjen..😲Madu mu govori da za objasnjenje pita Vesticu ups..Dipali..😆
Madu govori Dipali: Niti sam konj, niti sam magare..ja sam dzokej koji odredjuje brzinu trke ..i pravac..A ja imam samo jedan pravac i to je pobeda !!!
Madhu dolazi u sminkernicu i sredjuje kosu heroini..Dolazi Dips i pocinje da puni glavu heroini kako je ovo njen prvi film i da bi trebala da vodi racuna kako se prikazuje pred javnosti..Da treba da bude komletno sredjena,kosa , nokti, garderoba a pogotovu treba da obrati paznju na preparate koje koristi..Kaze joj da treba da unajmi neku dobru, modernu stilistkinju kao sto je njena a ne neku iz sirotinjskog kvarta koja nije sposobna da to iznese.
U tom trenutku ulazi siki sa novinarom i kaze da je ovo njegova Dips..novinar ih slika..Siki blamira Dips..a glumica joj se ruga,pitajuci je da li je to njen menadzer. 🤣.da je vrlo interesantan..Da li bi mogla da ga unajmi ? 🤣...Dipali zacuti u momentu..vidno ponizena..😕
Precap " pijanka...🥳
A ima i ova verzija 🤣
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=kTJE2jy9oZI[/YOUTUBE]