Returning of the written off #21 Invited only - Page 70

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.7k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Bikica

Pa sta da ti kazem moja Nadice❤️ Znas mene😃 A i ja tebe😉
Natali sad cemo nas tri jos Smeki je zajedno sa nama na "licnoj karti"😆samo ona ce je poslusati ujutro,jer Smeki odavno spava,a prva se budi.😉
E sad bi trebalo i zapevati tu licnu kartu😆

Biki ja mislam da Dal i Saska treba da pevaju a mi da uzivamo 😃
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Izvini kumice otelo mi se,a nisam to htela🤣 Ah

E sad i ti za kaznu znas sta treba ovde da postavis 😉😆

Malo da dodjem sebi 🤣

nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

Posto ne mogu da vas quotujem , evo ovako, Nada, Biki, Nataly pod B. , Dal vise podpada pod tu istu grupu B, stvarno sam iznenadjena da jedino ja pripadam grupi a 🤣

🤣 Pa kako si Badi? Mladost ludost?
nn027 thumbnail

E sad i ti za kaznu znas sta treba ovde da postavis 😉😆

Malo da dodjem sebi 🤣

Biki treba joj jedna doza LSD 😆
Stephi thumbnail
A ima i ova verzija 🤣

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=kTJE2jy9oZI[/YOUTUBE]
nn027 thumbnail

A ja castim

http://www.dailymotion.com/video/x16v0zu_aca-lukas-licna-karta-spot_music

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=4KLYSNtDO88[/YOUTUBE]

Hvala Badi ❤️
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

EPIZODA OD 27. FEBRUARA

Bitu govori Radhi da Madu nije dosla na snimanje..RK mu otima telefon i hvali se kako je pobedio ..u njihovoj igri..😈

Dolazi Dipali kod RK i donosi mu sok..Privlaci stolicu i seda pored RK..Pocinje da flertuje sa RK..On je ne konstantuje i govori kako treba da saceka da reziser prvo kaze " Akcija, pa da ona pocne sa svojom ulogom bezkarakterne zene ! 😆

Dipali mu govori kako ona zivi i umire sa njegovim otrovnim recima koji prave rupu u njenom srcu.. RK joj govori kako je vise umoran od toga da joj stalno ponavlja "Napolje !!"..Tada dolazi Bitu i kaze joj da ide u sminkernicu jer ce joj tamo raditi sminku i frizuru..Dipali se buni ali joj RK govori da ide..

RK se zahvaljuje Bitujiju na pomoci da se resi Dipali..

picture2

picture3

Kako Dipali ulazi u svlacionicu, zaskace je njen muz Sikki..Dipali je besna dok joj on govori kako je dosao da podrzi svoju dragu zenicu i da je pozvao i novinare da ih slikaju zajedno..kako bi on mozda jednog dana mogao da zauzme Bitujijevo mesto i dodvori se RK-u..

picture4

Bittu se smeska zadovoljno gledajuci Dipali kako se koprca dok joj muz dosadjuje..😆

Dolazi kurir na set i govori kako ima posiljku za gospodina RK..To je jedan malo veci lepo umotan paket..RK ga prima i pita se sta je unutra..Mozda bomba? 😆 RK kaze kako moze da bude bilo sta jer on ima dosta neprijatelja, na primer Madhubalu Samsir Malik..onda Bitujija i na kraju Radhu-njegovu majku, koja je protiv svog rodjenog sina a na strani njegove bivse zene..

RK : Bilo kako bilo..Hajde da ga otvorimo !! 😉

Otvara kutiju i nalazi na kutiju prve pomoci..Cudi se..😲

picture5

U cestitci koja prati paket pise: " Zelim ti brz oporavak "😆

RK otvara kutiju prve pomoci i zatice, lekove ,gaze, flastere..uz svaki ima ceduljica sa natpisom..😆..zavoj da obmota oko svojih planova kada mu propadnu..pilule da izleci svoj otrov ...flasica alkohola-da popije kada se razbesni.., flaster -da zalepi svoj pokidani ego ..u zagradi-znam da nije dovoljno ali nista vece nije dostupno, Vata -da je koristi za usi da spreci reci koje ga kritikuju da dopru do njega..,🤣

RK je besan i sprema se da baci kutiju,pitajuci se ko je toliko smeo da mu posalje ovako nesto..Bitu uzima poslednju poruku i cita je RK : Mislila sam da ti posaljem nesto za bol u srcu..ali..

"sam zaboravila da ti nemas srca !"- progovara Madu 👏

picture6

picture7

RK kaze: Ahan..Madhubala je stigla u studio..

Madu: Sorry, malo sam zakasnila ali morala sam da kupim neke lekove i stvari za prvu pomoc za nekoga ko je BOLESTAN ..jer je BILO NEOPHODNO.😆.

RK joj kaze da je bila toliko hrabra, sama bi mu to predala,a ne ovako preko trece osobe..To samo znaci da jos uvek ima neke boli u njenom srcu..!..

picture8

Madhu mu odgovara da on ima samo jednu stvar koju ljudi mogu da postuju-njegov mozak..ali da ga je izgleda prodao da bi kupio maramicu kojom ce brisati znoj ! 😆 Jer ..izgleda da se ovih dana dosta znoji dok je gleda...! 😆

Dips-Sikky-Bittu gledaju zadivljeno..

Madu mu kaze kako bi mu rado i sama predala poklon ali je znala da on nece primiti poklon od nje..pa je tako..naucila od njega ,da radi stvari u velikom stilu..inace scena postane bleda..nezanimljiva..😆 Nema tu neke velike drame u porukama koje mu je poslala, jer ona ozbiljno misli da njemu treba pomoc i briga..

Rk je pita ko je nju imenovao njegovom medicinskom sestrom ? Madu mu odgovara da ona nije njegova med.sestra vec socijalni radnik..onaj koji moze da se brine cak i o neprijateljima..kada on bude izgubio, bice pokidan, povredjen, slomljen..ali ona..ona jos uvek funkcionise odlicno cak i sa slomljenim srcem !"!👏

Madu: Izazvao si me pre dva dana RK, ali ti neznas za fer borbu ..ali sada ces dobiti odgovor na svom jeziku..! Prevara za prevaru ! Potez za potez ! Niski udarci za niske udarce..ali niko ne moze da se spusti toliko nisko kao sto to mozes ti RK !! I nije mi vazno da li sam konj ili magare na ovoj sahovskoj tabli !!

RK je zbunjen..😲Madu mu govori da za objasnjenje pita Vesticu ups..Dipali..😆

Madu govori Dipali: Niti sam konj, niti sam magare..ja sam dzokej koji odredjuje brzinu trke ..i pravac..A ja imam samo jedan pravac i to je pobeda !!!

Madhu dolazi u sminkernicu i sredjuje kosu heroini..Dolazi Dips i pocinje da puni glavu heroini kako je ovo njen prvi film i da bi trebala da vodi racuna kako se prikazuje pred javnosti..Da treba da bude komletno sredjena,kosa , nokti, garderoba a pogotovu treba da obrati paznju na preparate koje koristi..Kaze joj da treba da unajmi neku dobru, modernu stilistkinju kao sto je njena a ne neku iz sirotinjskog kvarta koja nije sposobna da to iznese.

U tom trenutku ulazi siki sa novinarom i kaze da je ovo njegova Dips..novinar ih slika..Siki blamira Dips..a glumica joj se ruga,pitajuci je da li je to njen menadzer. 🤣.da je vrlo interesantan..Da li bi mogla da ga unajmi ? 🤣...Dipali zacuti u momentu..vidno ponizena..😕

picture9

picture11

Precap " pijanka...🥳

picture12

Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

🤣 Pa kako si Badi? Mladost ludost?

🤣🤣

nn027 thumbnail

A ima i ova verzija 🤣

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=kTJE2jy9oZI[/YOUTUBE]

Badi ova je verzija za one sa "falsifikovanim" dokumentima i laznim godistem. 🤣
Stephi thumbnail
On seka -persa ? On seka -persa ? On seka -persa ?