Returning of the written off #21 Invited only - Page 68

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.7k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Nataly

A nece moci tako lako...
rekoh ti, imas 3 sanse da pogodis...biraj...pod a: 30-ak b: 40-ak c: 50-ak
a, b ili c...
ja cekam...

Ja mislim pod "b" .
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

A nece moci tako lako...
a, b ili c...
ja cekam...

Natali😆 Sto se vi salite🤣 Ne znam ni ja za tvoje godine,mogu li ja malo izokola😆 tj,oko 40,da nisi moja generacija😉

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

A videh da je Dally vec tipovala ali nek jos malo ceka 😛 , prvo da tebi odgovorim...
Odkako onaj kiseli krastavac igra Tanandi 😡, ja vise ne gledam nista...a trajalo je dok sam pocela da gledam...godisnje dvaput dolazim u Srbiju i svaki dan u isto vreme moji mama i tata jednostavno nisu reagovali na okolinu (osim za vreme reklama 😆)...ja sve zujni amo, zujni tamo pa kad mi dojadilo, sedoh i ja sa njima pre nekih godinu i pol dana da gledam i zarazih se totalno...u Nemackoj gledah preko dailymotion sa prevodom na engleski sa Tellychakar...i eto, kao sto rekoh, od 27.februara vise negledam...pokusala sam jos nekih mesec dana ali jednostavno sa tim kiselim krastavcem nije islo 🤢...
moji i dalje gledaju ali kad se Tanandi pojavi, nezna se ko prvi vice, dali mama ili tata:" presaltaj" 🤣!!! A ja kad je ugledam, veruj mi da me zaboli stomak, organski je ne podnosim...
Ja sam jednostavno deklarisani SidYusha fan i zivim u nadi dace njih dvoje uskoro opet da zaigraju zajedno...

Znam da si ti zakleti SidYusha fan, znam da se i ti , kao i svi mi ovde nadamo da cemo nekad biti u prilici da ponovo ''osetimo'' ne da gledamo, vec upravo ''osetimo '' tu predivnu , jedinstvenu hemiju, jer ona je prosto bila opipljiva ali kako vreme prolazi, ja sve nesto manje polazem nadu u to, jer nekako vidim da Sid ostaje u ovoj prici ma koliko grozna bila, vidis da je i Ganga Sriti otisla u potrazi za necim boljim, tako da , ko zna.

Znam isto tako za tvoju preveliku ljubav prema kiselom krastavcu i znam da si zbog njenih slika i '' velicanstvenih '' osmeha imala problem. Tu u jednom postu gde smo ti i ja pisale zajedno, meni je izbrisano pola posta a tebe su skinuli skroz, nije mi jasno kako sam se ja zadrzala i sa to pola posta. A posto si sad opet u ''tuddjini'' evo ti nesto sto znam da cete oraspoloziti, bar na kratko

Mada ja mislim da ti ne mozes preko Youtuba da gledas, ako ne, probacu na drugi nacin

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=HGITfBe3338[/YOUTUBE]

http://www.dailymotion.com/video/xypxqn_anandi-i-siv-gori-gori-srce_fun
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

A nece moci tako lako...
a, b ili c...
ja cekam...

Ja kazem izmedju 30 i 40..36 mozda ?
Stephi thumbnail
Nale, a ko pita tebe i mene uopste 😆

Ja mislim pod a
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Samanjen joj je WL ,posle toga ta slika nestala sa krastavcem-objasnila je Natali zasto sinoc.Znaci uopste slike,smajlije nema u njenim postovima iako ona postavi.Verovatno zabrana,zbog cega i kako ne znam.

Najverovatnije.ima podignut WL..Da li znas kog datuma je to bilo ? Mislim ,koliko je vremena proslo od tada..mesec, dva?
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Nale, a ko pita tebe i mene uopste 😆

Ja mislim pod a

😆 A kad nas je to sprecilo da damo svoje misljenje?
Edited by nn027 - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Najverovatnije.ima podignut WL..Da li znas kog datuma je to bilo ? Mislim ,koliko je vremena proslo od tada..mesec, dva?

Dal,zaista ne znam,najbolje da Natali to napise kada je otprilike bilo,ako zeli.😉
Stephi thumbnail

Originally posted by: Bikica

Samanjen joj je WL ,posle toga ta slika nestala sa krastavcem-objasnila je Natali zasto sinoc.Znaci uopste slike,smajlije nema u njenim postovima iako ona postavi.Verovatno zabrana,zbog cega i kako ne znam.

A vidi, tu gde je ona jednom postavila sliku bilo je na topicu TRP, mislim ja sam se zacenila od smeha jer ukratko po forumu se vodio rat ko dize TRP Ja Gan ili ovi drugi , a ona je stavila Tanandinu sliku sa onom njenom famoznom grimasom i napisala ma ona je sposobna sama da digne TRP pravo do oblaka br. 9 , mislim ja sam sad parafrazirala njenu recenicu ali bilo je toliko duhovito i mislim da nije bilo za neko podizanje WL. Kasnije je Love u nekom drugom postu zbog Nataly koja je tad bila na putu postavila tu sliku i napisala za njenu dragu Nataly i eto i taj jedan post gde smo Nataly i ja pisale, veze nije bilo sa vredjanjem Tanandi, meni je mod izbrisao pola posta, pola ostavio a Nataly skroz skinuo
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

😆 A kad nas je to sprecilo da damo svoje misljenje?

Do sada badi niko, ali bogami moj kompjuter sve uspesniji u uskracivanju moje slobode govora. 🤣Jedva plivam