A nece moci tako lako...rekoh ti, imas 3 sanse da pogodis...biraj...pod a: 30-ak b: 40-ak c: 50-aka, b ili c...ja cekam...
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 11th Sept 2025
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 27
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 11, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025- Ind vs UAE 2nd Match, Group A, Dubai 🏏
KIARA EXPOSED 11.9
🏏T20 Asia Cup 2025- BD vs HK 3rd Match, Group B, Abu Dhabi 🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 12, 2025 EDT
🏠Caption Writing Contest -Bring Pictures to Life!🏠
Navri and her eternal victimisation
Is it just me or…
MAJOR REVAMP TIME FOR STAR PLUS
Patrama Prem ~ A Gosham SS ~ Chapter 3 on pg 2
HUM JEET GAYE 12.9
The 71st National Film Awards are September 23 in Delhi
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
A nece moci tako lako...rekoh ti, imas 3 sanse da pogodis...biraj...pod a: 30-ak b: 40-ak c: 50-aka, b ili c...ja cekam...
A videh da je Dally vec tipovala ali nek jos malo ceka 😛 , prvo da tebi odgovorim...Odkako onaj kiseli krastavac igra Tanandi 😡, ja vise ne gledam nista...a trajalo je dok sam pocela da gledam...godisnje dvaput dolazim u Srbiju i svaki dan u isto vreme moji mama i tata jednostavno nisu reagovali na okolinu (osim za vreme reklama 😆)...ja sve zujni amo, zujni tamo pa kad mi dojadilo, sedoh i ja sa njima pre nekih godinu i pol dana da gledam i zarazih se totalno...u Nemackoj gledah preko dailymotion sa prevodom na engleski sa Tellychakar...i eto, kao sto rekoh, od 27.februara vise negledam...pokusala sam jos nekih mesec dana ali jednostavno sa tim kiselim krastavcem nije islo 🤢...moji i dalje gledaju ali kad se Tanandi pojavi, nezna se ko prvi vice, dali mama ili tata:" presaltaj" 🤣!!! A ja kad je ugledam, veruj mi da me zaboli stomak, organski je ne podnosim...Ja sam jednostavno deklarisani SidYusha fan i zivim u nadi dace njih dvoje uskoro opet da zaigraju zajedno...
Samanjen joj je WL ,posle toga ta slika nestala sa krastavcem-objasnila je Natali zasto sinoc.Znaci uopste slike,smajlije nema u njenim postovima iako ona postavi.Verovatno zabrana,zbog cega i kako ne znam.
Nale, a ko pita tebe i mene uopste 😆
Ja mislim pod a
Najverovatnije.ima podignut WL..Da li znas kog datuma je to bilo ? Mislim ,koliko je vremena proslo od tada..mesec, dva?
Samanjen joj je WL ,posle toga ta slika nestala sa krastavcem-objasnila je Natali zasto sinoc.Znaci uopste slike,smajlije nema u njenim postovima iako ona postavi.Verovatno zabrana,zbog cega i kako ne znam.