TRAUMA DRAMA 15.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-16th September, 2025
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Conceiving of PL…
BHAJAN & DANCE 16.9
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
Katrina Kaif Is Pregnant
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
Welcome Baby Boy ❤️🧿
which new Bollywood movie should i watch ....
💫 The Heuphorias Discussion Thread 💫
BALH Naya Season BC Voting~BY PM INVITE ONLY~Vote for 2 entries
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #127
Farewell week...In Every Glance, A Lifetime: The Saga of PraShiv💕
Najverovatnije.ima podignut WL..Da li znas kog datuma je to bilo ? Mislim ,koliko je vremena proslo od tada..mesec, dva?
Ja imam onu istu dozu od neku vece,😆nisam isla u nabavku🤣 zmog moje licne zezancije,ali moze opet koristiti i ova🤣
Najverovatnije.ima podignut WL..Da li znas kog datuma je to bilo ? Mislim ,koliko je vremena proslo od tada..mesec, dva?
Ja imam onu istu dozu od neku vece,😆nisam isla u nabavku🤣 zmog moje licne zezancije,ali moze opet koristiti i ova🤣
WL mi je 40% a podignut mi je nakon ofanzive na neke balkanske Toralovce koji su preko FB slali viruse na email adrese nekih nasih SYansa poput Kety76...nakon toga promenih taktiku i umesto "sto na umu to na drumu a sve skupa bez dlake na jeziku" ja poceh da ih rafinirano trzam slikama i mojom Kitty(Smiley-girl sa kikama, obozavam ju, nema situacije za koju ona nema odgovarajucu facu)...uz to raspisah se o internacionalnom sudu za ljudska prava u Strasbourgu(na 2 sata voznje od mog grada) a sve u vezi onih elektro-sokova i kade sa kravljim izmetom u BB...nato se raspisale indijske novine kako borci za ljudska prava hoce sve to da prijave kod tog suda, onda se ukljucilo indijsko ministarstvo i opomenulo Colors i na kraju postavih tu cuvenu sliku kiselog krastavca koja je stvarno i u Google izbrisana...a sve to sa blokadom die negde od 14.oktobra kad se vratih iz Srbije...U stvari postoje 3 moguca problema: ili mi je IF lupio blokadu i na moj account kod njih i na moju email-adresu, ili mi je stick(bezzicni Internet) defektan ili jedno i drugo istovremeno...sutra tj danas ponovno nosim Laptop u servis ali i stick pa cemo da vidimo...
Pa sta da vam radim kad nemate veze kod modova..odnosno, neki imaju jer modovi vide da su prijatelji samnom u PM...🤣