Returning of the written off #21 Invited only - Page 71

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.8k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Biki treba joj jedna doza LSD 😆

Ja imam onu istu dozu od neku vece,😆nisam isla u nabavku🤣 zbog moje licne zezancije,ali moze opet koristiti i ova🤣
Edited by Bikica - 11 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

Najverovatnije.ima podignut WL..Da li znas kog datuma je to bilo ? Mislim ,koliko je vremena proslo od tada..mesec, dva?

A vidi, tu gde je ona jednom postavila sliku bilo je na topicu TRP, mislim ja sam se zacenila od smeha jer ukratko po forumu se vodio rat ko dize TRP Ja Gan ili ovi drugi , a ona je stavila Tanandinu sliku sa onom njenom famoznom grimasom i napisala ma ona je sposobna sama da digne TRP pravo do oblaka br. 9 , mislim ja sam sad parafrazirala njenu recenicu ali bilo je toliko duhovito i mislim da nije bilo za neko podizanje WL. Kasnije je Love u nekom drugom postu zbog Nataly koja je tad bila na putu postavila tu sliku i napisala za njenu dragu Nataly i eto i taj jedan post gde smo Nataly i ja pisale, veze nije bilo sa vredjanjem Tanandi, meni je mod izbrisao pola posta, pola ostavio a Nataly skroz skinuo

Pa sta da vam radim kad nemate veze kod modova..odnosno, neki imaju jer modovi vide da su prijatelji samnom u PM...🤣
Edited by Daltoni - 11 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Bikica

Ja imam onu istu dozu od neku vece,😆nisam isla u nabavku🤣 zmog moje licne zezancije,ali moze opet koristiti i ova🤣

Ma odlicno Biki! Vidis da hoce samo malo da dodje sebi a za to malo ovo ce biti sasvim dovoljno 🤣
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Najverovatnije.ima podignut WL..Da li znas kog datuma je to bilo ? Mislim ,koliko je vremena proslo od tada..mesec, dva?

WL mi je 40% a podignut mi je nakon ofanzive na neke balkanske Toralovce koji su preko FB slali viruse na email adrese nekih nasih SYansa poput Kety76...nakon toga promenih taktiku i umesto "sto na umu to na drumu a sve skupa bez dlake na jeziku" ja poceh da ih rafinirano trzam slikama i mojom Kitty(Smiley-girl sa kikama, obozavam ju, nema situacije za koju ona nema odgovarajucu facu)...uz to raspisah se o internacionalnom sudu za ljudska prava u Strasbourgu(na 2 sata voznje od mog grada) a sve u vezi onih elektro-sokova i kade sa kravljim izmetom u BB...nato se raspisale indijske novine kako borci za ljudska prava hoce sve to da prijave kod tog suda, onda se ukljucilo indijsko ministarstvo i opomenulo Colors i na kraju postavih tu cuvenu sliku kiselog krastavca koja je stvarno i u Google izbrisana...a sve to sa blokadom die negde od 14.oktobra kad se vratih iz Srbije...
U stvari postoje 3 moguca problema: ili mi je IF lupio blokadu i na moj account kod njih i na moju email-adresu, ili mi je stick(bezzicni Internet) defektan ili jedno i drugo istovremeno...sutra tj danas ponovno nosim Laptop u servis ali i stick pa cemo da vidimo...
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

On seka -persa ? On seka -persa ? On seka -persa ?

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Ja imam onu istu dozu od neku vece,😆nisam isla u nabavku🤣 zmog moje licne zezancije,ali moze opet koristiti i ova🤣

Kako ne bre Biki, kako ne, jes da sam sad zapalila filter kad sam ih ugledala , ali dobro sam Biki, dobro 🤣
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Nataly

WL mi je 40% a podignut mi je nakon ofanzive na neke balkanske Toralovce koji su preko FB slali viruse na email adrese nekih nasih SYansa poput Kety76...nakon toga promenih taktiku i umesto "sto na umu to na drumu a sve skupa bez dlake na jeziku" ja poceh da ih rafinirano trzam slikama i mojom Kitty(Smiley-girl sa kikama, obozavam ju, nema situacije za koju ona nema odgovarajucu facu)...uz to raspisah se o internacionalnom sudu za ljudska prava u Strasbourgu(na 2 sata voznje od mog grada) a sve u vezi onih elektro-sokova i kade sa kravljim izmetom u BB...nato se raspisale indijske novine kako borci za ljudska prava hoce sve to da prijave kod tog suda, onda se ukljucilo indijsko ministarstvo i opomenulo Colors i na kraju postavih tu cuvenu sliku kiselog krastavca koja je stvarno i u Google izbrisana...a sve to sa blokadom die negde od 14.oktobra kad se vratih iz Srbije...
U stvari postoje 3 moguca problema: ili mi je IF lupio blokadu i na moj account kod njih i na moju email-adresu, ili mi je stick(bezzicni Internet) defektan ili jedno i drugo istovremeno...sutra tj danas ponovno nosim Laptop u servis ali i stick pa cemo da vidimo...

Poslacu ti u PM..
Edited by Daltoni - 11 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Pa sta da vam radim kad nemate veze kod modova..odnosno, neki imaju jer modovi vide da su prijatelji samnom u PM...🤣

Sad mi pade na pamet nesto. Pa imamo i mi vezu. Tebe! 😃
Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Sad mi pade na pamet nesto. Pa imamo i mi vezu. Tebe! 😃

Ne koristite veze za one stvari koje mozete i sami da resite..😉