Returning of the written off #21 Invited only - Page 51

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.8k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Bikica

Hello 🤗
Upala da vas nabrzaka procitam ,jao meni koliko ima stranica😆
Nisam znala za tu informaciju,hvala ti draga kumice😳
Ne znam kako da ga utesim jer nisam tamo sa njim😆 mislim ne vidim ga,ne citam sta se pise i tako.jedino kada se to bude odigravalo,da dobijem obavestenje i da uskocim da mu obrisem suze i uputim neku rec utehe😳
I kuda plovi ovaj brod(BV)😆

Kumo moja a i ja trcim pred rudu , dam informaciju a CVs zacas slazu pa ispadne posle ja kriva 😆

Mozda na kraju i ne bude od svega toga nista, ali ja cu te u svakom slucaju informisati o njemu, tako da znas 😉
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Na jednoj Fb stranici sam procitala,da je dete koje hoce da usvoje A i S u stvari Mahijevo i Ashimino dete ,😲
Stephi thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Tako isto je i moj racunar poceo nekoliko dana pre nego sto je eksplodirao..😆 Salim se nije eksploditao, samo je crko..🤣

Dakle dobru se nadaj, zlo ti ne gine 🤣

Meni nije jasno,ja sam imala tih problema jos na ex yu pa sam promenila kuciste ( ja se ne odricem dobre stare skalamerije, kakvi lapovi kakvi bakraci, ja ne mogu sa tim ) i relativno se ne sluzim bas dugo sa ovim. Sta se desava nije mi jasno,ali ako se opet desi totalno crkavanje, opet necu preci na lap.
Stephi thumbnail

Originally posted by: smeker

Na jednoj Fb stranici sam procitala,da je dete koje hoce da usvoje A i S u stvari Mahijevo i Ashimino dete ,😲

Ma nije valjda Ashima tolika skotina da baci dete na smetliste . Sem toga , zar bi dosla iz Londona da to uradi u Udajpuru. A ako se to ispostavi kao tacno, onda stvarno ne znam sta reci za mozgove CVs.
smeker thumbnail

Originally posted by: saska

Ma nije valjda Ashima tolika skotina da baci dete na smetliste . Sem toga , zar bi dosla iz Londona da to uradi u Udajpuru. A ako se to ispostavi kao tacno, onda stvarno ne znam sta reci za mozgove CVs.

Mozda izmisljaju ovi sa fb 😕 Usput jesi li videla da sam se presvukla,kako ti se cini😉
smeker thumbnail
Stephi thumbnail

RK kaze: Kako se usudjujes..??!!!!

Madu: Kako se ti usudjujes !!! Kako ces sada da se osvetis za ovaj peti samar..kazi mi ! Kazi mi RK..sta ces mi sada uraditi..! cHoces da me vidis ponizenu..evo..Skida maramu sa vrata i baca je na pod..

A povodom ovog, oni meni definitivno nisu jasni, mislim na Indijce uopste. Vec sam jednom prokomentarisala povodom one reakcije na Pratsinu sliku u bikiniju, mos misliti u bikiniju , da su jako licemerni. Njihova nacionalna haljina otkriva ledja, stomak i to Boga mi lepo, do ispod pupka i sad kao imaju te marame, naravno providne kojima su kao pokrivene, a ako se skine ta marama, smatra se kao zestoka uvreda, ili ono kad je Sultan pocepao malo rukava na Madhu haljini, to je bilo sok bre, kao da je skinuo golu.

A da nije samo ono kao fanatici koji to komentarisu, citala sam neke postove Indijki, koje su odusevljene ovom serijom, navijaju za romantiku iz petnih zila ali kad je bila scena kad Madhu i RK snimaju svoj film pa on nju povlaci za onu pertlu na bluzi, to su bre citavi elaborati na tu temu, one su kao sklanjale decu u sobu da ne gledaju , nisu grdile, kritikovale, naprotiv, topile su se na te scene ali to im je ono kao HOT HOT HOT . Pazi , ledja skroz gola i ne smeta ali otkrije se vrat boze mi oprosti ili rame, najveca uvreda.

Stephi thumbnail
Evo , ovde ta njena faca kad joj skida maramu , naravno on zeli da je ponizi, ma mos misliti a stomak i ledja landaraju goli na sve strane, samo ne diraj providnu maramu

picture6
Stephi thumbnail

Originally posted by: Bikica

Nadice,Andy je po malo cudan.Ali uvek kada ona place i kada joj je tesko on je uvek tu,zagrli je,a i ona se tako lepo oseca ,cini mi se da jedino tako sa njim,kada god je plakala sa njim je vila u ovakvim scenama.Mozda u ovom slucaju vazi ona izreka:Ko se voli taj se i svadja,bije-ne znam ni sama .U trnutku zaboravih izreku😆

''Ko se svadja taj se voli ''

Verovatno sam se ja zato razvela 🤣

Salim se, ja se nisam svadjala uopste, ne volim svadju, ali opet sluzeci se ovom izrekom izgleda da se nisam svadjala jer bas nisam ni volela 😆

On je jeste tesio , ali po nekima koji opet sigurno bolje poznaju ucesnike jer nas interesuje samo Prats pa i ne znamo bas ostale, ne bi trebala da veruje Andyu jer je on zmija, a po drugima opet da ne bi Kamya trebala stalno tako da se zastitnicki ponasa prema njoj jer upravo zbog toga ispada da kao Prats ne misli svojom glavom i da nema svoj stav i da je malo pusti da stvara i druge veze. Ko ce ga znati, kad nesto ne gledas nego se orijentises prema tudjim tumacenjima ,ne mozes zaista ni da doneses svoj sud o drugima. Meni licno je delovalo da je Kamya bila iskrena, nije pravila scenu pred svima pa kao grdila Andya i Ajaza, vec je bila noc, svi su spavali, ona je izasla napolje gde su njih dvojica sedeli i rekla im to sto je rekla. Pa sad, ako ljudi kazu,sve to radi smisljeno zarad kamera koje non-stop snimaju, opet lepo, rekla je pred tim istim kamerama da je Prats sa 22 god. postigla ogroman uspeh, a ako je detinjasta , ona zaista i jeste mlada. Tako da, opet se ogradjujem, ne mogu bas cvrsto misljenje da formiram, samo prema trenutnim situacijama. I opet mislim, s obzirom da je Kamya majka,razvedena, mora biti da oseca odredjenu neznost prema Prats.
Stephi thumbnail

Originally posted by: smeker

Mozda izmisljaju ovi sa fb 😕 Usput jesi li videla da sam se presvukla,kako ti se cini😉

Ma fenomenalno izgledas 👍🏼