RK kaze: Kako se usudjujes..??!!!!
Madu: Kako se ti usudjujes !!! Kako ces sada da se osvetis za ovaj peti samar..kazi mi ! Kazi mi RK..sta ces mi sada uraditi..! cHoces da me vidis ponizenu..evo..Skida maramu sa vrata i baca je na pod..
A povodom ovog, oni meni definitivno nisu jasni, mislim na Indijce uopste. Vec sam jednom prokomentarisala povodom one reakcije na Pratsinu sliku u bikiniju, mos misliti u bikiniju , da su jako licemerni. Njihova nacionalna haljina otkriva ledja, stomak i to Boga mi lepo, do ispod pupka i sad kao imaju te marame, naravno providne kojima su kao pokrivene, a ako se skine ta marama, smatra se kao zestoka uvreda, ili ono kad je Sultan pocepao malo rukava na Madhu haljini, to je bilo sok bre, kao da je skinuo golu.
A da nije samo ono kao fanatici koji to komentarisu, citala sam neke postove Indijki, koje su odusevljene ovom serijom, navijaju za romantiku iz petnih zila ali kad je bila scena kad Madhu i RK snimaju svoj film pa on nju povlaci za onu pertlu na bluzi, to su bre citavi elaborati na tu temu, one su kao sklanjale decu u sobu da ne gledaju , nisu grdile, kritikovale, naprotiv, topile su se na te scene ali to im je ono kao HOT HOT HOT . Pazi , ledja skroz gola i ne smeta ali otkrije se vrat boze mi oprosti ili rame, najveca uvreda.